Dodaj do ulubionych

a oDNOwa durś sprzonto?

14.02.12, 20:57
oDNOwa wziyła się za sprzontanie w urzyndzie. Od roku nie może odbyć się łosprawa. Już 10 posiedzyń zostało przesuniętych to z powodu choroby syndziego, roz to z powodu braku syndziego. Ni jak nie można rozpatrzyć sprawy niszczynia dokumyntów szpitala. Ponoć przez te dzałanie chcom ci posprzontani uciyc przed łodpowiedzialnościom. Trzeba poważnie zastanowić się nad referendum bo zaczynajom nom kopać w papiorach!! Chopy do roboty bo pudymy siedzieć.
cdn.
Obserwuj wątek
    • 1rudzianka Re: a oDNOwa durś sprzonto? 14.02.12, 21:09
      Nie rozumie????? Kto pójdzie siedzieć?
      • supel111 Re: a oDNOwa durś sprzonto? 14.02.12, 21:25
        jak to nie rozumiesz Rudzianko? przez przypadek Panom się wymsnęło o co im chodzi! i Ś.P. Pani Mróz nie ma z tym nic wspólnego. Natomiast ktoś się bardzo boi prawdy, stąd te wpisy te socjotechniczne akcje, te granie na ludzkich emocjach i wykorzystywanie śmierci Pani Skarbnik do buntowania ludzi. Dla nich to walka :być albo nie być! Ktoś bardzo się boi tego co wyszło w pionie finansowym! Pani Prezydent!!! dlatego ta nagonka!!! Ludzie nie dajmy sobie mydlić oczu!
        • zoro333 Re: a oDNOwa durś sprzonto? 15.02.12, 08:26
          Na czym polega te twoje „sprzontanie”?
          Na rozbudowie mopsu do granic absurdu?
          Na najgorszym budżecie od 15 lat?
          Na przyjmowaniu do pracy wcześniej wyrzuconych osób, tylko dlatego, ze to rodzinka radnych?
          Na rozbudowie administracji a konkretnie wysokich stanowisk, które mnożą się jak króliki?
          Może konkrety o tym „sprzontaniu”.
          • skalar2011 Re: ty jakoś pierdoło oDNOwy !!! 15.02.12, 09:28
            jak chcesz tu pisać jakieś duperele to sie wymyśl własny nick a nie podszywej się pod mój -JO JEST SKALAR 2011 i takich idiotyzmów nie pisza WIDAĆ ODNOWIONYCH JUŻ TAK TA MOJA PISANINA PIKO ŻE NIE WIEDZĄ JUŻ JAK JĄ USUNĄĆ. TAK WIĘC SPADEJCIE Z MOJEGO NICKA I SIE WYMYŚLCIE NOWY
            • zoro333 hepik 15.02.12, 09:36
              Mnie to przypomina sprawę w36 i vv36. czy nie jest to naruszenie?
              • hepik1 Re: hepik 15.02.12, 09:48
                Zgłosic do ADM-u.
                Powinni skasować.Każdy to przechodził -hepik l (przez L na końcu tez był)
                • hepik1 Re: hepik 15.02.12, 09:51
                  forum@gazeta.pl

Wątek mogę skasować ale to nie zmieni sytuacji samego nicku.
                  • jozefosmenda Re: hepik 15.02.12, 10:59
                    Nawet był "broneknotgelt" czy jakoś tak.
              • skalar2011 Re: hepik 15.02.12, 11:40
                zoro i hepik to tylko dowodzi jakie to pajace ,ale najbardziej się cieszę że moje posty tak im zalazły za skórę i widać że prawda bardzo niektórych kole w ślepia.Jest tu taki jeden pierdoła co mo z 10 nicków i som sobie odpowiado ale widac że tak się wystraszyl-że taki smród wokoł nich zapanowoł że chce to jakoś odmienić ALE ZA BARDZO JUŻ SIĘ W TYM BAGNIE UTOPIŁEŚ BOMBON !!!i zaraz cię wciągnie na amen

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka