Dodaj do ulubionych

Zabawa w ślepą babkę w RSM

23.11.13, 12:23
Do iście szczególnej sytuacji doszło już w naszej kochanej Rudzkiej Spółdzielni Mieszkaniowej.
Oto członek jej Zarządu pozwał swojego pracodawcę o wypłatę premii wraz z odsetkami (ok. 37 tysięcy zł.) argumentując to tym, że nie przyznała mu tej premii Rada Nadzorcza. A nie przyznała bo już od dwóch lat jej nie ma!!! Panie Prezesie Wacławie Początek, wstyd i hańba. Kto jak nie Zarząd powinien zadbać NATYCHMIAST o to aby powołana została nowa Rada Nadzorcza Spółdzielni? Zamiast ciągać do sądu swojego pracodawcę powinien pan ODDAĆ pieniądze tam zarobione, bo wraz z resztą Zarządu pan na nie nie zasługuje. A żeby dodać smaczku sprawie to coś mi się zdaje, ze pełnomocnikiem pana w Sądzie w Zabrzu jest pański podwładny ze Spółdzielni. Jeśli sie mylę, chętnie przeproszę publicznie.
Obserwuj wątek
    • w36 Re: Zabawa w ślepą babkę w RSM 23.11.13, 14:57
      muzyk48 napisał(a):

> Do iście szczególnej sytuacji doszło już w naszej kochanej Rudzkiej Spółdzielni
      > Mieszkaniowej.

Kolego. Wątek akurat na ten właśnie temat, już na forum jest (w tej chwili sześc miejsc poniżej tego).
      Robisz tu śmietnik, tym powielaniem wątków.
      Proszę, czytaj czasem forum zanim napiszesz a tym bardziej zaczniesz nowy wątek.
      • pipi43 Re: Zabawa w ślepą babkę w RSM 23.11.13, 15:42
        Wiesz, ja bym w życiu nie wpadła na to, że wątek pod enigmatycznym tytułem "ciekawe, czy to prawda" dotyczy RSM.
        Ponadto nie rozumiem, jak można dać taki tytuł, skoro 2 linijki niżej podaje się sygnaturę akt.
        Tytuł wątku muzyka48 jest zdecydowanie bardziej, po prostu bardziej;)
        • w36 Re: Zabawa w ślepą babkę w RSM 23.11.13, 16:32
          pipi43 napisała:

> Tytuł wątku muzyka48 jest zdecydowanie bardziej, po prostu bardziej;)

Bardziej od Leona???
          No wiesz!
          Pipi, jak możesz w ogóle porównywać debiutanta forumowego (nie czytającego forum) do wielkiego "Felietonisty miesięcznika Jaskółka".
          Przecież sama byłaś przy tym, jak nas Leon wszystkich powalił na kolana tytułem wątku: "Utrzcjmy męż stnu" (zmienionego przez Leona na równie odlotowy: "Utrzyjmy męża stanu").

Jeśli taki mistrz pisarstwa nazywa swój wątek "Ciekawe czy to prawda ????" to oczytani ludzie wiedzą że trzeba to traktować jako prowokację artystyczną i przeczytać o czym faktycznie Leon pisze.

A fakt pozostaje faktem, że nasz świeży kolega dubluje tematy wątków.
          • pipi43 Re: Zabawa w ślepą babkę w RSM 23.11.13, 16:41
            Dziękuję w36.
            Cała moja rodzinka miała niezły ubaw:)

• muzyk48 Re: Zabawa w ślepą babkę w RSM 23.11.13, 19:07
            Człowieku, ty byś chyba był chory jakbyś choć raz dziennie nie próbował "przyłożyć" p. Leonowi Swaczynie. Masz jakiś kompleks na jego punkcie? Kobietę Ci odbił, czy może kwiatki w ogródku podeptał? Sądząc z Twoich innych wpisów wyglądasz na rozgarniętego a przede wszystkim dość dobrze umocowanego w mieście. Jeśli tak jest to zachowuj się przyzwoicie. Już raz Ci napisałem - wiesz o jakichś jego przestępstwach to idź na policję albo do prokuratury. Ale jeśli Twoim "piórem" kieruje zwykła zawiść czy nienawiść to idź do psychoterapeuty. I pamiętaj, bezpodstawne oskarżenia, którymi miotasz na różnych wątkach są karalne. Daj już sobie spokój. Żaden Twój wpis nie dotyczy tematu wątku. Załóż sobie swój prywatny wątek pod tytułem "nienawidzę Swaczyny" i pisz na nim co chcesz a nie zaśmiecaj innych wątków.
            • mietlorz707 Drogi hipokryto, 23.11.13, 19:48
              może przed następną cenną i wiele do tematu wnoszącą wypowiedzią, zastosujesz się do swoich dobrych rad?
            • w36 Re: Zabawa w ślepą babkę w RSM 23.11.13, 21:29
              muzyk48 napisał(a):

> Sądząc z Twoich innych wpisów wyglądasz
              > na rozgarniętego a przede wszystkim dość dobrze umocowanego w mieście.

Dzięki za dobre słowa.

A co do całej reszty, to nadal gorąco Ciebie namawiam byś zechciał najpierw czytać co jest na forum a później samemu pisać. Tym bardziej zakładać nowe wątki.
              Widzę że darzysz specjalnie pozytywnym uczuciem Leona a wyrządziłeś mu dziś krzywdę. Powielając bezmyślnie wątek, ukradłeś mu temat, z którym Leon wisi tu od wczoraj. Wstydź się.
              • muzyk48 Re: Zabawa w ślepą babkę w RSM 23.11.13, 21:51
                Zmartwię Cię, pozytywnym uczuciem darzę wielu ludzi - tych których znam i tych których nie znam też. Fajnie byłoby gdybyś się odnosił do całego mojego komentarza na Twój temat a nie tylko dostrzegał pozytywny (?) fragment (wygodny chwyt). Ktoś znający Cię bliżej mógłby się zgodzić, że po prostu mam rację na Twój temat.
                • w36 Re: Zabawa w ślepą babkę w RSM 23.11.13, 22:17
                  muzyk48 napisał(a):

> Fajnie byłoby gdybyś się odnosił do całego mojego komenta
                  > rza na Twój temat a nie tylko dostrzegał pozytywny (?) fragment (wygodny chwyt)
                  > .

Proszę, zwolnij mnie z obowiązku komentowania tej całej reszty. I to właśnie dla Twojego pożytku. Weź ochłoń i przeczytaj jeszcze raz na spokojnie ten wątek. Zauważysz że jednak czegoś tu nie ma, o czym myślałeś że jest.

I czytaj, proszę po raz kolejny, forum na którym się wypowiadasz.
    • lswaczyna Re: Zabawa w ślepą babkę w RSM 23.11.13, 20:10
      Uwagi Muzyka uważam za trafne Ale nadal nie wiem czy to prawda forum.gazeta.pl/forum/w,261,148185206,148185206,Ciekawe_czy_to_prawda_.html w końcu mnie tylko o tym poinformowano w nadziei co nie dam temu "zdechnąć"
    • lswaczyna Re: Zabawa w ślepą babkę w RSM 24.11.13, 20:56
      Cisza na forum i brak ruchu do czasu niewygodnego tematu dla W36 i ferajny a zaraz się roi od wątków i wpisujących. Czy to nikogo nie zastanawia ??
      • karlikos666 Re: Zabawa w ślepą babkę w RSM 24.11.13, 22:34
        A mnie dalej zastanawiają koszty docieplania budynków RSM przez jedną słuszną firmę kto to kontroluje, może PAn prezes ma z tego tytułu udziały, jak się orientuję są średnio o 100% wyższe niż u innych zarządców
        • lswaczyna Re: Zabawa w ślepą babkę w RSM 26.11.13, 09:18

> A mnie dalej zastanawiają koszty docieplania budynków RSM przez jedną słuszną f
          > irmę kto to kontroluje, może PAn prezes ma z tego tytułu udziały,

Nie wiem czy ktoś mo udziały wiem tylko co tak zwano "Spółdzielnia" boi się jak ognia hasła "Wspólnota mieszkaniowo";-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka