Dodaj do ulubionych

sprawa nr 1

22.05.14, 10:16
Ruda Śląska znowu obrażona na wszystkich i poza przetargiem na zakup energii elektrycznej.
Ciekawe, że nasze baranki z RM nie reagują. Może nie potrafią liczyć? To tu na forum w tamtym roku pokazano, że milionowe zyski z zakupu energii pokazane w szmatławcu okazały się fałszerstwem bo w rzeczywistości straciliśmy na tej transakcji. Teraz następne miliony pakujemy w błoto bo… się obraziła???
naszagazeta.info/images/prawda_pdf/prawda_05_2014.pdf

Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: sprawa nr 1 22.05.14, 14:21
      Chwała Bogu,że Filar robi równolegle dwie gazetki,tą dla Rudy i dla Świętochłowic.
      Inaczej by popadł w depresję i melancholię ;)
    • mietlorz707 Marianie, jest dobrze! 22.05.14, 15:18
      Więc zamiast narzekać na co tylko się da - bądź happy jak w tym teledysku:
      www.youtube.com/watch?v=VHqQ_7hGZA8
      • amarian2 mietlorzu jest śmiesznie! 23.05.14, 10:41
        To już norma, jak się nie ma nic do powiedzenia , nic do pokazania, nic się nie zrobiło to taki teledysk.
        O występie urzędniczek ba znajomej radnej nic nie powiem)).
        A swoją drogą mietlorz, jak miasto traci miliony na zwykłym zakupie energii to ty teledyskiem chcesz to przykryć?
        Wy tak zawsze w parach?
        • hepik1 Re: mietlorzu jest śmiesznie! 23.05.14, 11:11
          Amarian,ty po prostu musisz wystartować na prezydenta!
          Wtedy wreszcie stanie sie jasnosć.
          Obiecuję ,że oddam na Ciebie głos a dowód na to zamieszczę na forum.(fotka mojej karty do głosowania)
        • g-48 Re: Marianku 02.06.14, 19:26
          To już norma, jak się nie ma nic do powiedzenia , nic do pokazania, nic się nie
          > zrobiło to taki teledysk.
          To sa tez nasze dzieci i nasze wychowanie !
          Co ty myslisz ze mnie to nie boli jak moi chlopcy wciskaja mi ze mam sie zainteresowac komputerem a nie historia bo to jest w ich kregu zainteresowania (nie zawodowego)
    • fast-kajfasz Re: sprawa nr 1 23.05.14, 20:04
      Ja fanfole ale gnit. I to ma być prawda? Chyba jednostronna naćpanego RUDZIANINA!!
      • meg114 Re: sprawa nr 1 23.05.14, 22:03
        Kajfasz, Hepik, Mietlorz, czekam na waszą wersję, by poznać prawdę z drugiej strony. Tylko merytorycznie proszę.
        • amarian2 Re: sprawa nr 1 24.05.14, 10:57
          Meg
          Kajfasz, hepik czy mietlorz jeszcze nigdy nie pisali na temat i nie użyli ani jednego merytorycznego argumentu. Taka ich rola.
          Bo co mieliby powiedzieć, że dobrze jak tracimy miliony?
          • skalar2011 Re: sprawa nr 1 24.05.14, 15:49
            dysk żałosny kazali to skaczą jak małpy na dworcu- dostali kasę i lokum- nic za darmo
            skaczą po placu Jana Pawla II -urzędniczki powinny się zajmować raczej sprawami obywateli żeby nie czekali miesiącami na decyzje
            nawet dzieci i młodzież wykorzystano , ciekawe czy mają ich zgodę na publikację dysku?
          • mietlorz707 Re: sprawa nr 1 26.05.14, 15:50
            > Kajfasz, hepik czy mietlorz jeszcze nigdy nie pisali na temat i nie użyli ani j
            > ednego merytorycznego argumentu.

Masz zaniki pamięci?

> Taka ich rola.

Brakuje, byś napisał, że "prezydentowa" (czy jak ją tam zwiecie) nam za to płaci.

Uważałem Cię za rozsądnego człowieka, Marianie. Niestety po raz kolejny zawiodłem się.
            Bo widzisz, wystarczy że mietlorz wrzuci link do, zdaniem mietlorza, okropnego, wtórnego, odtwórczego, marnie i nie wiadomo po co zrobionego teledysku, i paru forumowiczów (których od dawna mietlorz uznaje za mocno odstających od normy) wpada na pomysł, że mietlorz tak na serio i że mietlorzowi toto się podoba... A Ty stajesz z nimi ramię w ramię.
            Dowiadując się, ile teledysk kosztował, miałbyś kolejny konkretny argument przeciw obecnej władzy. Ale nie, wolisz dołączać do tak tęgich umysłów jak skalar i meg, i bić pianę. I właśnie dlatego uważam, że po raz kolejny się na Tobie zawiodłem.
            • amarian2 mietlorz 01.06.14, 12:03
              forum.gazeta.pl/forum/w,261,147238910,147269522,Re_oj_mietlorz.html
              Mitlorz twoje opinie na różnych wątkach są skrajne (jeżeli mnie dotyczą).
              Jednak odgrywanie roli pokrzywdzonego przez ciebie jest niezrozumiałe.
              Możemy przejrzeć ostatnie kilkadziesiąt wątków. W większości nie zabierałem głosu, bo nie chciałem atakować piszących a temat nie był dla mnie ciekawy. Zobaczmy jak TY mietlorzu postępujesz.
              Przeglądam i …. holender jesteś płodny. Czekaj, czekaj ale w większość postów … nie na temat.
              Już nie będę przypominał „akcji” jaką prowadziłeś przeciwko waple, nie to że go atakowałeś, tylko to że o czymkolwiek pisał ty odpowiadałeś agresją i NIE NA TEMAT .
              Dlaczego tak robisz, nie wiem
              TEN temat dotyczy strat finasowych poprze obrażanie się królewny na cały świat.
              • mietlorz707 Re: mietlorz 01.06.14, 21:37
                Bo widzisz Marianie, jak ktoś smoli gupoty, to ja piszę wprost, że smoli gupoty. Tyle na temat Twoich teorii o jakichś akcjach prowadzonych przeciwko komuś i jeszcze głupszych teorii o pracy polegającej na pisaniu na forum, itp.

Spójrz na ten wątek. Ma być o finansach - i, w sumie, jest... bo napisałeś troszeczkę o finansach i przypomniałeś o czym ma być, a wredny forumowy lud tematu nie podchwycił. Wolał rozmydlić.
                Zastanów się: dlaczego? Mnie, jako zwolennikowi najprostszych odpowiedzi, nasuwa się jedna: ten lud najzwyczajniej ma gdzieś ciągłe ględzenie o tym samym: władzach, finansach i układach.
                • amarian2 Re: mietlorz 02.06.14, 09:03
                  I tu się z tobą całkowicie zgadzam, bez słowa wredny bo nigdy forumowiczów nie obrażam.
                  Nie ma zainteresowania na temat finansów Miasta, choć to jest centralny temat dobrego samorządu i poziomu życia mieszkańców. A oni są karmieni aferami typu rondo, plotkami Faktu czy umpa, umpa.
                  Pytanie dlaczego mietlorz.
                  Jeszcze 4 lata temu, to forum było głównym niecenzurowanym miejscem informacji. To tu dyskutowano o zadłużeniu Miasta, Giełdzie Towarowej, uchwałach RM czy innych najważniejszych tematów.
                  Co się stało mietlorz, że każdy poważny temat jest rozmywany a najlepsi nasi forumowicze uciekają???
                  A może właśnie to, że kilku rozmywa, atakuje personalnie, nie trzyma się tematu wątku – powoduje zniechęcenie. Nie wiem, myślę że szybko przedstawisz odpowiedzi na ten temat.
                  Pozdrawiam.
                  Ps. Niezależnie i tak będę próbował informować forumowiczów tragiczną sytuacją gospodarki i finansów Miasta.
                  • hepik1 Re: mietlorz 02.06.14, 20:16
                    > Co się stało mietlorz, że każdy poważny temat jest rozmywany a najlepsi nasi fo
                    > rumowicze uciekają???
                    > A może właśnie to, że kilku rozmywa, atakuje personalnie, nie trzyma się tematu
                    > wątku – powoduje zniechęcenie

No!
                    Tak ogólnie to był zamach a wybory sfałszowane.No i te media mejstrimowe ;)
                    • skalar2011 Re: mietlorz 03.06.14, 21:42

> Tak ogólnie to był zamach a wybory sfałszowane.No i te media mejstrimowe ;)
                      hepik na ciebie był zamach? niesamowite-czyżby przerost ego?
                • skalar2011 Re: mietlorz 05.06.14, 21:22
                  mietlorz co taka cisza w sieci ? miało być o finansach, straciliśmy kolejne miliony a Ty co? milczysz? czy brak Ci słów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka