martakaplon 19.10.04, 21:40 PROSZE O PODANIA MI ADRESU WWW II LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCEGO IM.MORCINKA W RUDZIE ŚLĄSKIEJ ALBO INFORMACJI GDZIE UZYSKAMINFORMACJE O ABSOLWENTACH TEJZE SZKOŁY.PROSZE O SZYBKA ODP. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w36 Re: PROSZE O POMOC - WITRYNA SZKOŁY 22.10.04, 14:14 www.lo2.elsat.net.pl/ Uwaga. Zjazd absolwentów 27 listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: PROSZE O POMOC - WITRYNA SZKOŁY 23.10.04, 00:49 Wypadałoby jakieś- dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś
fromboise Re: PROSZE O POMOC - WITRYNA SZKOŁY 28.10.04, 16:22 Czy mógłby ktoś napisać coś więcej o tym liceum? Bardzo mnie to interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: PROSZE O POMOC - WITRYNA SZKOŁY 28.10.04, 18:39 fromboise napisała: > Czy mógłby ktoś napisać coś więcej o tym liceum? Bardzo mnie to interesuje. Nie tylko Ciebie. Myślę że to powinien być apel do autorów tej strony na elsacie, o jeszcze więcej ciekawych materiałów, szczególnie historycznych (n.p. spis byłych nauczycieli), no i jakieś wyraźne zdjęcia grona pedagogicznego. No i zgłoszenie do wyszukiwarek, bo tą stronę rzeczywiście trudno znaleźć, naszukałem się jej bez skutku na google i innych wyszukiwarkach, by w końcu wreszcie znaleźć link do niej w 8 gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś