Dodaj do ulubionych

***** pupilek *****

15.03.05, 21:39
Kto potrafi wymienić powiązania Tomasza Górskiego ?
Gość ten zasiada w radzie nadzorczej z ramienia UM. w :
1. Rudzkim Inkubatorze Przedsiębiorczości Sp. z o.o (tu dostaje na paliwo)
Pracuje lub już nie :
2. PWiK- Biuro Obsługi Klienta bip.pwik.com.pl/index.php?s=7 (a tu
przyjmuje zaocznie lub ESKK)
najczęsciej widziany :
3. SPZOZ Szpital Miejski w Rudzie Śląskiej (tu zarabia tyle co dyrektor)
Proszę o pomoc !!
Jeżeli to pieseczek pana "S" tym bardziej!!

Pozdrawiam
CDN..

Obserwuj wątek
    • medyk3 Re: ***** pupilek ***** 16.03.05, 11:27
      Siostro, kochana to przeciez ziec pana Stani,jak mozna czegos takiego nie
      wiedziec....
      • robot001 Re: ***** pupilek ***** 16.03.05, 19:55
        Po Szastoki to następny przykład układów korupcyjnych Stani. Najpierw zięciowi
        wymościł stołek w PWiK /duża kasa/, potem Rada Nadzorcza a teraz dodatkowo
        umowa zlecenie w zadłużonym szpitalu gdzie dostaje za kilkanaście godz.
        miesięcznie 2 wypłaty pielęgniarek. Dobry tatuś - cholera.
        Gdzie ci młodzi obrońcy i kwiatuszki.
    • uska19 Re: ***** pupilek ***** 16.03.05, 20:35
      kwiotki i cała nowa grupa - co wy na to?
      • malpa413 Re: ***** pupilek ***** 16.03.05, 22:10
        Uska ich zatkało, niedość że Stania był dla nich bogiem a Pietraszewsko Maryją
        to teraz muszą być cicho jak widzą na swoje gały, że ich lulają. Stania
        Prezydent /zrobioł dyr. Szastoka/, Stania Ojciec /córka załatwiono fucha w
        Bytomiu za szastoka/ Stania Teść /fuch zięcia nie byda wymieniała, za długo
        lista/ Stania Kolega /stanowiska obsadzioł kolegami/ Stania
        Tolerancyjny /obsadzo stanowiska kumplami z SLD i SDPL/ Stania
        Dyktator /takiego strachu w urzędzie nie było od 20 lat/. kilka następnych
        klonów Stanie mi się kojarzy ale zostawia sie je na potym.
        • medyk_godula Re: ***** pupilek ***** 20.03.05, 11:06
          siostro, tego nie mozna tak zostawic, to naduzycia w
          przejrzystej "gminie".Ciekawe poco mamy tych radnych, do brania kasy i mydlenia
          oczu.Osmenda, taki prawy wykryl afere korupcyjna w Mosir, i co milczy!!!Trzeba
          sie za to zabrac.
          • amarian2 Re: ***** pupilek ***** 20.03.05, 13:10
            Radni, Komisja Rewizyjna działają w oparciu o prawo. Powoływanie Kierowników,
            członków Rad Nadzorczych jest w gestii Prezydenta i może /niestety/ powołać
            każdego. Sprawa p. Górskiego poruszyłem na Komisji Budzetu korzystając z
            obecności lekarzy zatrudnionych w szpitalu i członka rady społecznej tego
            szpitala. dowiedziałem się dużo szczegółów. Niestety w Polsce Korupcja dzieli
            się na ściganą przez prawo ale i na taką którą tylko wymiar etyczny, moralny.
            Obsadzanie swoimi kumplami i rodziną stanowisk ma wymiar tylko etyczny. Be
            zpresji społecznej walka z taką korupcją jest bez szans.
            • uska19 Re: ***** pupilek ***** 20.03.05, 13:40
              amarian. Jednak nie można czekać aż Stania się poprawi. To już jest chore.
              Przekraczza wszelki granice. Już raz napisałam
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25343&w=19427577&a=21882462
              atakujmy gdzie się da, informujmy mieszkańców, jesteśmy młodzi nie chcemy za
              kilka lat zobaczyć miasta bankruta gdzie będą rządzić stare pryki bo będą mieli
              miasto w rękach /kasa, układy/.
              • medyk_godula Re: ***** pupilek ***** 20.03.05, 14:59
                Uska, masz racje!!To sa bledy rzutujace na miasto jego rozwoj, promocje.Trzeba
                dzialac, gdzie sie da, bo tak dalej byc nie moze.Szkoda, tego czasu,same straty
                i blamaz dla rudy.To jest zatrwazajace co napisal amarian, oni niczego nie chca
                widziec!Zamykaja oczy i przytakaja.Jezeli to nie lezy w ich trosce, to
                akceptuja taki stan rzeczy.Trzeba uruchomic redakcje, bo Stania udaje, ze nic
                sie nie stalo, a dzieje sie wiele niedobrego, ludzie pisza i wiedza, ale co z
                tego!
                • medyk_godula Re: ***** pupilek ***** 20.03.05, 15:28
                  amarian, chyba wlasnie taka jest wasza rola oddzialywanie i korzystanie z
                  presji spolecznej, jeszcze malo? w internecie az za glosno o rudzie, jesli
                  jeszcze malo faktow, konkretow, ktore sa ewidentna. Ale skoro takie wasze
                  nastawienie, to rzeczywiscie cos wam sie porabalo z ta wladza ustawodawcza i
                  wykonawcza.Podobnie robi osmenda, wy zas wyjdzieciecie do ludzi przed wyborami,
                  a teraz macie nas w d....
                  • amarian2 Re: ***** pupilek ***** 20.03.05, 19:31
                    Podaj jeden przykłąd konkretnego działania np. na temat dyrektora UM?
                    Dlatego powstała funkcja dyr. żeby nie głosować tematu na Radzie, bo sekretarza
                    wybiera Rada.
            • medyk_godula Re: ***** pupilek ***** 20.03.05, 15:38
              amarian-polecam zapoznac sie z ksiazeczka na temat korupcji w gminie/Fundacji
              batorego/, a zmienisz swoje zdanie i znajdziesz argumenty do dzialania.
              • amarian2 Re: ***** pupilek ***** 20.03.05, 19:29
                Znam prawie wszystkie prace na temat korupcji, współpracuję z kilkoma
                organizacjami, na temat korupcji i jej skutków sam piszę zapraszam na strony
                Obserwatora i do archiwum. Zapraszam także na stronę Nasze Miasto gdzie jest
                ostatnia gazetka Nasze Miasto poświęcona w całości korupcji m.in. na podstawie
                tych książeczek Fundacji Batorego. Przeczytaj moje interpelacje m.in. dot.
                dostępu do informacji z działań Rady itd.
                Przypominam o kontroli w MOSiR i jej skutkach. A one są niewesołe. Pomimo
                jasnych wniosków komisji w MOSiR nic się nie zmieniło. Prawo jest do …. . A
                prawa ani ja ani ty nie zmienimy. Wyraźnie napisałem, że trzeba nacisku
                społecznego, aby takie przykłady korupcji zwalczać. Dla twojej informacji ani
                ja ani niektóre osoby nie mają dostępu do WR. Możemy tylko drukować gazetki na
                własny koszt na te tematy i to się robi. Wierz mi, że w urzędzie,
                co „ciekawsze” sprawy niż zięć pana Prezydenta i tym powinna zajmować się
                komisja rewizyjna. Na temat komisji. Przygotowałem już oświadczenie o mojej
                rezygnacji z tej komisji, jeżeli okaże się, że jest ona całkowicie bezbronna.
                Chciałbym poinformować, że za wydrukowanie materiałów Komisji na temat MOSiR
                otrzymałem oficjalne upomnienie oraz masę kłopotów. Można dyskutować lub
                cokolwiek robić. Jeżeli ktoś ma pomysł co zrobić z tematami poruszanymi na
                forum to zapraszam. obserwator@obserwator.net.pl
                Na pewno zrealizuję wszystkie pomysły które są zgodne z prawem.
                • uska19 Re: ***** pupilek ***** 20.03.05, 19:50
                  Zwołajcie jakieś spotkanie na temat korupcji w mieście, może mieszkańcy zgłoszą
                  jakieś postulaty coś musimy robić. zgadzam się że w Radzie musicie postępować
                  zgodnie z prawem ale musicie informować wyborców co sie dzieje.
    • 41709rudaslaska Re: ***** pupilek ***** 20.03.05, 19:09
      Nie cierpię nepotyzmu. I ścieków. Oba śmierdzą.
      • nina421 Re: ***** pupilek ***** 24.03.05, 21:47
        Pupilek ma sie dobrze. W tych samych godzinach w których jest zatrudniony w
        PWiK jest także obecny w szpitalu. taki rozdojony zięc się prezydentowi trafił.
        Jak jeszcze rady obskoczy to i ze 10 tys. na ręka dostanie. ma sie dobrego
        teścia. podobno jest specjalistą od wszystkiego. No ale jak by nie Stania to z
        robotą było krucho, mało zarobił chłopczyna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka