Dodaj do ulubionych

Dajmy szansę młodym w polityce !!!!!!!!!

10.10.06, 20:55
Myślę że w najbliższych wyborach samorządowych należy stanowczo poprzeć
kandydatów o młodym wieku.Osobiście będe głosował na Pana Tomasza Kabałę.Jest
młody,wykształcony,ambitny,wie czego chce,ma program.Swoją stroną internetową
dał do zrozumienia że nie angażuje się do polityki po to by siedzieć leniwie
i nic nie robić(jak 95%obecnych radnych),tylko po to by faktycznie tchnąć w
miasto nowe siły.Nasi obecni,wiekowi radni dali przykład swej bezużyteczności
i "politycznej impotencji".Oni(razem z panem Prezydentem Andrew Stanią) nie
potrafią nic zrobić dla miasta.Drogi są tu gorsze niż w Mongolii;bezrobocie
olbrzymie (brak perspektyw dla młodych ludzi);przestępczość bardzo wysoka
(strach wyjść na ulicę po zmierzchu);inwestorów brak;wszędzie syf,mogiła i
pół metrowe szczury nad zbiornikami wodnymi.Tak dalej być nie może.Trzeba
przerwać tą agonię i odmłodzić scenę polityczną w naszym mieście.Dosyć już
radnych zmieniających partię jak rękawiczki by w konsekwencji i tak nic nie
robić,trzeba dać sygnał buntu przeciw tej patologii i oddać właściwy głos w
tych wyborach.Głos na młodych.Głos na Tomasza Kabałe.
Obserwuj wątek
    • broneknotgeld Re: Dajmy szansę młodym w polityce !!!!!!!!! 10.10.06, 21:11
      Głos na partyjo
      To tragedyjo.
    • zoro333 Re: Dajmy szansę młodym w polityce !!!!!!!!! 10.10.06, 21:20
      O tej Mongolii to tak jeszcze ze szkoły pamiętasz. Jak byś wiedział, jakie
      pierdoły piszesz to byś się sam zastrzelił. Drogi, lepsze niż większość miast
      na Śląsku. Jesteś bez prawka rozumiem. Bezrobocie niższe niż średnia krajowa i
      niższe niż średnia województwa.
      Sąsiednie Miasta mają większe bezrobocie. Co tam jeszcze bredzisz?
      Acha znowu następny Kabala. Czy ty się pączkujesz Kabala. Od rana boroczku tak
      siedzisz przy tym kompie i piszesz. Może zrób sobie przerwę. Choć nie, na razie
      mam ubaw.
      • nielubieczerwonych Re: Dajmy szansę młodym w polityce !!!!!!!!! 11.10.06, 14:48
        Zorro!Pokaż mi te świetne drogi w naszym mieście,wskaż mi te dzielnice gdzie są
        dobre drogi.Wszędzie dziurska.A bezrobocie,takie niskie tak.Gdzie to tyle
        inwestycji,gdzie to tyle zakładów.Dlaczego tylu ludzi(młodych)wyjeżdża do
        innych miast w celu znalezienia pracy,co przemądrzała sieroto.Rozumiem że dla
        ciebie Ruda Śląska to wspaniałe ,nowoczesne miasto takie jak ta socjalistyczna
        Mongolia o której piszesz w superlatywach (kompromitując się zresztą kompletnym
        brakiem wiedzy o współczesnym Świecie),ale u czerwonych takich jak ty to
        normalne.Jeszcze jedno! Prawo jazdy posiadami dlatego wiem jaki syf jest na
        rudzkich drogach,a teraz spadaj robić kampanię panu Józkowi Osmendzie.
        • zoro333 Nie dla głąbów. 11.10.06, 17:52
          Drogi mamy lepsze niż sąsiednie miasta. jak się nie zgadzasz to wymień miasto,
          które ma mniej dziur a nie lej wody.
          Mamy niższe niż gdzie indziej bezrobocie i niższe niż średnia krajowa, jeżeli
          jesteś mądrzejszy od danych statystycznych to jesteś naprawdę kabała.
          Nie powiedziałem, że jest wspaniale ale plucie na wszystko i na wszystkich i na
          dodatek przez sympatyka pisuarów to już kompletny idiotyzm.
          Bo to dzięki pisuarom, młodym czy starym jest tak źle także w naszym mieście.
          No jeszcze jeden rodzaj budynków jest w bardzo dobrym stanie bo ida ogromne
          środki na nie /nie są to szkoły im szpitale/.
          Twój języczek ani dowcipny, ani pobożny, na dodatek nie lubisz czerwonych to
          kim jesteś?
          Pączkujecie się kabały a przecież jesteście z pisu i takie słownictwo.
          Takich jak ty głąbów to ja dla zabawy szatkuję.
          • nielubieczerwonych Nie dla czerwonych. 12.10.06, 21:25
            Słuchaj czerwony pajacu.Wskaż mi co takiego negatywnego zrobili radni z Pis-u w
            Rudzie sląskiej.Nic!!! Bowiem na razie nie ma ich w Radzie miejskiej.Miastem
            rządzi wciąż klika czerwonych z SLD i PO.Ale dla patologicznego,bezmózgiego
            ćwoka z zczerwieniałym umysłem (dokładnie takiego jak ty)jest to sprawą za
            trudną do pojęcia (nic dziwnego twój umysł już dawno przeżarły sierp i
            młot).Wasza klika rozpadnie się jednak (jak nie w tych wyborach to w
            kolejnych).Wtedy twój bóg Józef Osmenda odejdzie na polityczny niebyt,a ty
            będziesz mógł pojechać do swej ukochanej Mongolii i czyścić buty tatarskim
            pastuchom z pod znaku gen.Czojbalsana (jeśli wiesz kim on był marksistowski
            nieuku).
            • jozefosmenda Re: Nie dla czerwonych. 12.10.06, 21:46
              ..win wytrawnych!
              Qrde i zostałem Bogiem?(bogiem wg czuba)
              • broneknotgeld Re: Nie dla czerwonych. 13.10.06, 23:31
                Toż to i dlo mnie niy jest nowina
                Som bych se napioł zocnego wina.
    • broneknotgeld Re: Dajmy szansę młodym w polityce !!!!!!!!! 12.10.06, 21:41
      Toż przed modym cołke życie
      A przed starym śmiertka - wiycie
      Trza karlusom szansa dać?
      Mody mo jom - yno brać!
      • zoro333 Re: Dajmy szansę młodym w polityce !!!!!!!!! 13.10.06, 08:30
        Bogów moich nie ruszaj, ty niedorozwinięty pisowcu. Dla ciebie Rydzyk jest
        wszystkim.
        Twoja wypowiedz powinni drukować w gazetach, takim językiem posługują się
        dzisiaj budowniczowie IV RP. Czym się różnicie od gestapo, Gebels tak nie
        ryczał jak ty głąbie. Czy się różnicie od siepaczy Stalina?
        Jednym. Na razie nie macie takiej władzy, na razie możecie tylko ujadać.
        Powinni cię bydlaku cytować jako ostrzeżenie, jaka będzie ta Polska kiedy tacy
        jak ty zdobylibyście władzę np. w samorządach.
        Napisz jeszcze głąbie bo tylko mnie bawisz, tak jak ujadający pies. Wiesz, że
        ci co głośno szczekają to nie gryzą.
        Prywatnie. Jakie masz kompleksy?

• ballina79 Re: Dajmy szansę młodym w polityce !!!!!!!!! 13.10.06, 13:34
          Panie nielubieczerwonych kilka slow. Ja jestem mlody, jestem czlonkiem RAS ale
          nikogo tutaj nie opluwam tylko dlatego, ze ma jakas tam przeszlosc. Jezyk,
          ktory "PiSiory" wprowadzaja do debaty publicznej na kazdym poziomie jest
          nieakceptowalny. Mowisz glosujmy na mlodych a odswiezasz stare trupy.
          Czlowieku przestan zyc historia. Teraz jest wazne powodzenie naszego miasta a
          wy chcecie tu wprowadzic wszystko to co najgorsze w sejmowej praktyce.
          Tez nie zgadzam sie z postami Osmendy, W36 i zoro333 ale kurcze jak sie ludzie
          w jednym miescie nie beda umieli porozumiec to nastepna kadencja bedzie
          stracona i wszyscy na tym stracimy.
          RAS ma na uwadze dobro regionu i jego rozwoj. Moze PiS tez zacznie sie tym
          interesowac ?
          • broneknotgeld Re: Dajmy szansę młodym w polityce !!!!!!!!! 13.10.06, 17:58
            Z zepsuty gowy i łogon gnije
            Take we Polsce momy partyje.
            • nielubieczerwonych Prawiczek czy impotent ?????????? 13.10.06, 18:10
              Zoro ja kompleksów nie mam,no może poza szczupłą sylwetką.Za to twoja
              frustracja wskazuje na to że u ciebie występuje wiele kompleksów.Założe się że
              jesteś prawiczkiem.Chcesz sobie pobzykać a nie możesz bo żadna cie nie
              chce,albo jesteś impotentem.Nie martw się,weż się w garść,idż do apteki i zakup
              roczny zapas viagry.Na pewno wszystko się ułoży,zrób w końcu coś pożytecznego
              zamiast prawić czerwony bełkot.
              • broneknotgeld Re: Prawiczek czy impotent ?????????? 13.10.06, 18:18
                Zoro tyż jest kandydatym
                Tako stoji tukej za tym.
                • broneknotgeld Re: Prawiczek czy impotent ?????????? 13.10.06, 18:22
                  "Grupy wsparcio" dyć tu ni mo
                  Czorno maska bestoż trzimo
                  Że we gaciach strachu wiela
                  Anonimym blysko sztela?
              • bocik01 Re: Prawiczek czy impotent ?????????? 13.10.06, 21:14
                Nielubieczerwonych
                To tym się bedą wasi kandydaci po wybraniu zajmować zajmować? No fajnie, ale ja
                tam kobiety wolę. A tak wogóle to nie sądzę żeby szczupła sylwetka była twoim
                największym problemem -może jakis okulista bo wszędzie czerwień widzisz...
                Zastanawiałeś się czy popierając kandydata do RM powinieneś tak szczekać na
                wszystkich i pluć dookoła?
                Powrotu do zdrowia życzę
              • zoro333 Gnidy z pisuarów? 14.10.06, 19:18
                Ciągle szczekasz zamiast odpowiadać na pytania. Nie umiałeś wymienić miasta z
                dziurami, nie umiesz nic powiedzieć na temat bezrobocia .Normalka u gnid
                wychodzących z pisuarów. Na temat mojego współżycia to możesz mi tylko
                zazdrościć. Przecież wy z ligorodziny w ogóle nie lubicie kobitek, wy tak tylko
                po bożemu od święta, a dyskutujesz o tym jakbyś się na tym znał? A może
                rzeczywiście wiesz coś o impotencji?
                Widzisz głąbie, możesz tylko pomarzyć o władzy, kobietach, pieniądzach. Twój
                malutki ..... pisorozumek może tylko kląć, wyzywać. Jak większość pisuarowców
                nie jesteś w stanie niczego innego powiedzieć, zrozumieć. Taki jest już wasz
                świat Ciemnogrodu.
                Nie uda wam się żadnych mini Giertychów, mini Kaczorów wprowadzić do Rady
                Miasta.
                Na szczęście, na gnidy mamy odpowiednie środki.

• freedom_fighter1 Re: Dajmy szansę młodym w polityce !!!!!!!!! 13.10.06, 23:23
              Ha ha ha:) ale wam mody sieka:) brawno nie dla "nielubieczerwonych" walcz z
              ociemniałą komuną!!!
              P.S. zoro333 "prawda w oczy kole" a "złość piękności szkodzi" :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka