amuerak 19.01.08, 21:10 Troska o pacjentów czy rewanż za przegrane wybory?! www.tvn24.pl/12690,1535883,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzegorz1948 Re: Troska ? 19.01.08, 21:36 No jeszcze sie Tusek na fotelu nie rozsiadl a juz pytaja sie go o konkrety.Kaczynski w sposob zdecydowany pokazal kto prowadzi rozmowy i kto jest szefem przy tych rozmowach.Rzad jak bylo do przewidzenia "plywal" nie wykladajac "kart na stol".Normalny blef Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: hepik1 19.01.08, 22:32 Kaczynski to nie Walesa. www.youtube.com/watch?v=yAEi0NFANOk No Tusek mial jeszcze twarz bez zmarszczek ale plywac /politycznie/juz potrafil. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Troska ? 19.01.08, 22:34 Największą troskę to wykazał Pali(kłoPOt), a teraz jeździ sobie na nartach z synami i ma to wszystko w czterech literach palikot.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: ciupazka 19.01.08, 22:40 Jak jeszcze raz zrobisz taki numer ze Prezydenta nie przewieziesz na Kasprowy to ci postawie przed domem pomnik Lenina. Wszystkiego najlepszego Gazdzinko Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ciupazka 19.01.08, 23:12 Kruca tyrk, jo go juz miała w rodzinie tele roki i moze juz dość...a z chałupy brata dziadka zrobiyli Muzeum Lynina, ty mnie juz nie stros, to se ne vrati. Teroz momy tam Gminny Ośrodek Kultury, pracownie komputerowe, a Lynina mom blisko w Kożłówce k/Lublina w Muzeum Socrealizmu, tyn som!!! Ale tam na niego roz ino zajrzajak ze śp. Jaśkiem Guttem Mostowym, ftory sie ukociył w tyj chałupie, hale za chlebem, Panie za chlebem... siedzioł we Wrocławiu. Trza było widzieć Jego mine... Ej, to były casy... NIe stros, nie stros, teroz Tuskiem i Palikotem strasom, hehe... no i partyjkom Maryja...To dobre Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: ciupazka-tys jest wesole dziolszysko 19.01.08, 23:35 Teroz momy tam Gminny Ośrodek Kultury, pracownie komputerowe, a Lynina > mom blisko w Kożłówce k/Lublina w Muzeum Socrealizmu, Lenin i kultura haha-chyba ze kultura glebowo. A czamu to brat dziadka dowol chalupa na Lenina,co podobala mu sie ta legitka co mu Lenin pod nos dol? Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: ciupazka-tys jest wesole dziolszysko 20.01.08, 06:06 Tak patrząc a zwłaszcza słuchając Pana Prezydenta ,wydaje się,że jest na najlepszej drodze do mauzoleum ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: hepik1 20.01.08, 19:26 Tak patrząc a zwłaszcza słuchając Pana Prezydenta ,wydaje się,że jest na najlep > szej drodze do mauzoleum ;)) A co ma "piernik do wiatraka"?Nie wiem co ma prezydent do Lenina?Co ja wiem to on blizej kosciola niz czerwonej partii.Jezeli chodzi o stenogramy to Kaczynski/jako znajomych ze starych bitew/ slusznie postawil granice Tuskowi kto przewodzi temu gremium i plywanie w rosole to Tusk moze sobie robic w swoim towarzystwie.Jak wynika ze stenogramow rzad nie podal konkretnych propozycji dla resortu zdrowia a popplywac to sobie moga u "Zdebla" Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 a nie wiesz grzesiu 28.01.08, 19:25 że niejaki lech kaczyński w swojej pracy doktorskiej szeroko powoływał się na Lenina i Marksa? I to chwaląc ich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda gówn. ,gówn.,gó..! 28.01.08, 23:12 naprawdę Wam, się dziwę! Co wy za pierdoły poruszacie? My lecimy dalej ,non stop,non stop, non stop! Odpowiedz Link Zgłoś
amuerak Re: Troska ? 28.01.08, 12:15 (cyt..) Polityk LiD-u wspominał swoje kontakty z politykami PC w latach 90. - W '91 albo '92 roku powiedziałem o ówczesnym PC, że to chłopcy w krótkich majtkach, bardzo spoceni w pogodni za władzą. Bardzo się obrazili. Kilku zaczepiało mnie i pytało, dlaczego ich akurat tak bardzo chciałam ukłuć i byli to dokładnie ci, o których wtedy myślałem. Widać po 15 latach, że wśród tych ludzi są tacy, którzy mają ambicje rządzić państwem i myślą o sobie, że są właściwymi ludźmi na najwyższe stanowiska. Natomiast - jak ja to mówię - nie mają właściwości: nie ma w nich nic, co by powodowało, że należałby się im szacunek inny niż wynikający z nazw urzędów, jakie pełnią. To strasznie żenujące - mówił Celiński. żródło: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,4875734.html Odpowiedz Link Zgłoś
amuerak a tata Marcina powiedział ?! 30.01.08, 08:49 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,4881971.html Rząd ma rację w konflikcie z prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś