Dodaj do ulubionych

NIC NA SIŁĘ

13.12.03, 18:36
Często zaglądam na forum,ale widze że niektórzy przyjęli sobie za cel tylko
ilośc nowych wątków. Dla nich jest ważne jaka cyfra widnieje tuż za miastem
Ruda Śląska. Nie da się juz czytać kopiowanych starych listów jako nowe
tematy. Zwolnijcie trochę to nie wyścigi. Non stop jedno i to samo.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • broneknotgeld Re: NIC NA SIŁĘ 13.12.03, 18:40
      No to wciep coś ciekawego
      Możno wyńdzie wiela z tego.
      • usia.t Re: NIC NA SIŁĘ 14.12.03, 01:19
        Abo wiela,
        abo pic
        abo nowy wic !
    • w36 Re: NIC NA SIŁĘ 15.12.03, 07:58
      Rzeczywiście, forum przy współudziale nakręcaczy licznika staje się całkiem
      bezużyteczne, nawet sensowne posty są od razu przysypane wypowiedziami nie na
      temat i wątki spychane w dół. Ustawiłem sobie blokadę na bro..olda ale dużo to
      nie pomaga bo wątki są i tak pomieszane i liczby przy wątkach też nie
      uwzlędniają filtru. Są niestety ludzie którzy czują przymus wypowiadania się na
      każdy temat, obojętnie czy się zna czy nie. Myślę że jest pewne wyjście
      korzystne dla wszystkich. Może ktoś pomógłby bronkowinotgeldowi postawić
      prywatną stronę z księgą gości czy swoim forum, ewentualnie bloga. Widzę że
      miałby tam duży ruch, bo ma dużo fanów a forum Ruda Śl. po wyczyszczeniu z jego
      postów stało by się z powrotem takim sobie forum miejskim, spokojnym, ale bez
      jakiś niezdrowych ambicji. Druga sprawa że to admini z Wyborczej wprowadzili
      taką chorą sytuacje, grożąc zamknięciem forów według nich mało aktywnych. To i
      walka o status moderatora spowodowało wysyp spamu na różnych miejskich forach
      m.in. naszym.
      • broneknotgeld Re: NIC NA SIŁĘ 15.12.03, 09:51
        Pedziołby co som chce zdziałać
        A mi wchodzi durś na pała
        To jedyny tymat jego
        - A dyć podjydz se "kolego".
        • broneknotgeld Re: NIC NA SIŁĘ 15.12.03, 09:59
          Ja som jeszcze tyż "dzielnice"
          Kryńci we te okolice
          No i dobrze - halać byda
          Przeca niy jest żech łobrzida

W-ileśtam niych nom żyje!
          Niych tyż robi nom tu chryje!
          • hepik1 Re: NIC NA SIŁĘ 15.12.03, 12:45
            Bronka niestety nic nie nauczyła frekwencja na spotkaniu w Asie.Wydaje się ,że
            to inteligentny chłop ale jednak chyba trochę inaczej.Zgadzam się,ze nie na tym
            polega rola moderatora by musiał się wypowiadać na każdy temat i po każdym
            poście kogokolwiek.A gonitwa za ilością staja się chorobliwą obsesją.Taka jest
            prawda Bronek.Zostaw sobie kilka wątków dla swojej twórczości i pozwól żyć
            innym.W ten sposób mógłbyś zostać rekordzistą świata w długości wątku i to
            powinno zaspokoić Twoje ambicje.Tyle z Rudą mają Twoje posty wspólnego,że
            czasami w rymowankach ta Ruda się pokazuje jak do rymu pasuje.A i rymowanki gdy
            ciągle opierają się na tej samej kalce zaczynają być niestrawne.Dla samej Rudy
            śląskiej i dla jej mieszkańców chcących coś mieć z tego forum dla siebie jest
            po prostu wielkie goowno.Zapewne znowu skomentujesz to jakąś rymowanką i tyle z
            tego bedzie.I nie piszę tego by w jakiś sposób Cię obrazić.Bo samo rymowanie
            jest tam w jakiś sposób oryginalne.Ale co za dużo to niezdrowo.Zapewne od
            swoich strarzików żeś to słyszoł niy roz.Żyj Bronek ale daj też Zyć innym.Pozdr.
            • broneknotgeld Re: NIC NA SIŁĘ 15.12.03, 12:53
              Czy jo szkryflać komuś bronia?
              Dyć nikogo stond niy gonia
              Z tego tyż sie nawet ciesza
              Jak ktoś pisze że jo grzesza.

Jakiś "tymat" to jest zowdy
              Niy mosz inkszych? Co? Naprowdy?
              • broneknotgeld Re: Spotkaniowo nauka 15.12.03, 14:17
                Czegoś żech nauczoł sie w tyj moji "biydzie"
                Liczyć trza na siebie - wtedy pryndzyj przidzie.
    • broneknotgeld Re: NIC NA SIŁĘ 15.12.03, 14:23
      "Nic na siyła" abo CHCECIE TO BIERCIE

Chcecie Forum - biercie dużo
      Nic niy byda sie tym wkurzoł
      Jo tam niy jest "pies na sianie"
      Kto chce - mo tu "używanie"
      Kogoś "polsko zowiść" mynczy
      U mie wcale to niy jynczy.
      • hepik1 Re: NIC NA SIŁĘ 15.12.03, 17:14
        Roz se qrwa odpuść,myślołech ,że jednym postym odpowiysz a ty żeś trzy
        wysmolił.To je chore.Tyś je chory.Na gowa .Szkoda.Że ta Ruda mo zawsze pecha.
        • broneknotgeld Re: NIC NA SIŁĘ 15.12.03, 20:39
          Wiela szkryflom - moja wola
          Jo "zakazy" jakeś smola
          Że cie wnerwio ta zabawa
          Twoj to problym - twoja sprawa.
          • broneknotgeld Re: NIC NA SIŁĘ 15.12.03, 20:42
            Coś we gowie ci sie poli
            Piwym zalyj - to niy boli.
            • hepik1 Re: NIC NA SIŁĘ 16.12.03, 04:46
              To se szkryflej do woli,tylko nie płacz potem że mało kto chce pisać na forum
              albo gadać z tobą w Asie.Czy to naprawdę tak trudno zrozumieć?
              • broneknotgeld Re: NIC NA SIŁĘ 16.12.03, 07:58
                No i widzisz - prawie zgoda
                Yno jeszcze coś trza dodać
                Niy chcesz czytać to niy czytej
                I ło Bronka tyż niy pytej
                To co "w-ileśtam" zrob
                I mosz spokoj aż po grob.
                • hepik1 Re: NIC NA SIŁĘ 16.12.03, 08:09
                  Pełna zgoda-o ile to będzie Twoje prywatne forum,możesz sobie nawet czytelników
                  wybierać.I takie proponuję założyć-"RUDA gowa bronka ze ŚLĄSKA"Jest i Ruda
                  Sląska jest żesz i ty.I gro i bucy.Tutaj jesteś tylko moderatorem.
                  "Mówić to mało,trzeba jeszcze mówić do rzeczy"-to Twój kolega po fachu
                  napisał.Wiliam Szekspir mu było.
                  • hepik1 Re: Moderator 16.12.03, 17:12
                    Moderować-przest.-łagodzić,powściągać,Moderacja-przest.-
                    umiarkowanie,powściągliwie,Moderatio(łac)-umiarkowanie a moderator -
                    powściągający(konie);woźnica---Słownik Wyrazów Obcych-Wł.Kopaliński
                    • broneknotgeld Re: Moderator 16.12.03, 17:22
                      Jo som sie tu "moderuja"
                      I za łostro ci niy suja
                      Ty byś chcioł mie "łograniczyć"
                      Na to jednak niy trza liczyć
                      Coś sie w Polsce już skończyło
                      A na Forum wolność siyłom.
                    • w36 Re: Moderator 17.12.03, 07:54
                      Bronek jest świeży w internecie i nie wie co to moderator a co spamer. Co gorsza
                      myli forum z czatem. Że też nam rudzianom się taki osobnik wydarzył. Pamiętam
                      czasy z przed Bronka, były dwa posty na tydzień ale forum wyglądało normalnie.
                      Potem jakby piorun strzelił, wszysko pomieszane, pełno bełkotu. A potem Bronek
                      moderatorem. Przypomina mi to polski rząd, co kto mniej kompetentny i większy
                      złodziej to dostaje odpowiedzialniejszą funkcję. Ci ludzie się przyklejają do
                      stołków są nie do ruszenia i psują wszysko co można zepsuć. Coś jak Bronek. Nie
                      widzę możliwości aby coś trafiło do jego rozsądku. Niestety jest taki gatunek
                      ludzi, którzy wszystko zrobią aby powiększyć swoje niskie poczucie wartości.
                      Tu na forum są ludzie z Fryny którzy chcą aby z placu Wolności zrobić z powrotem
                      Rynek, a ja bym chciał żeby z forum "broneknotgeld" zrobić z powrotem forum
                      "Ruda Śl.".
                      Dlatego zwracam się jeszcze raz z prośbą by ktoś pomógł postawić Bronkowi
                      stronkę prywatną (jest takich dużo za friko)i pokazał mu jak publikować tam
                      swoją twórczość, bo możliwe że używa tego forum tylko dlatego że na jego
                      możliwości, łatwo wpisuje się posty.
                      I taniej można tu na siebie zwrócić uwage, niż n.p. instajując na aucie
                      niebieskie lampki i futro na kierownicy, jeśli to po prostu buractwo.
                      • hepik1 Re: Moderator 17.12.03, 10:13
                        Ida dzisioj na fara,spytom sie,kery świynty jest łod spraw beznadziejnych- i do
                        niego byda rzykoł,co by Bronkowi pozwolił kapnonć co ludzie do niego godajom.
                        • hepik1 Re: Moderator 17.12.03, 10:25
                          A jak by tako petycjo napisać do admina z Agory,coby przy forum Ruda ślonsko
                          napisoł,że postów już jest 95.657.Wtedy Ruda byłaby na pierwszym miejscu i
                          długo by nas nikt nie dogonił a Bronek ,by sobie na jakieś spacery mógł
                          pozwolić,a niy ino gruba -forum,forum -gruba.Przeca małe kłamstwo dla dobra
                          całego świata jest dopuszczalne?
                          • w36 Re: Moderator 18.12.03, 03:16
                            Ja bym był za likwidacją liczników przy miastach, a w to miejsce dobrą
                            informacją by była data ostatniego postu na danym forum. Liczniki w obecnej
                            formie właściwie nic nie dają, a tylko ściągają spamerów.
                            Niekiedy nawet boję się wchodzić na fora o dużej wartości na liczniku bo mogę
                            się natknąć na taki spamerski bełkot jak u nas.
                            Bronek zachowuje się podobnie jak ci graficiarze co smarują po murach. Oni też
                            się cieszą że ich "twórczość" ogląda mnóstwo ludzi, a po prostu nie mają innego
                            wyjścia. Bronek ulega złudnemu poczuciu swojej wartości bo wykorzystuje to że na
                            forum wchodzą różni ludzie i muszą go zauważyć. Niech sobie Bronek postawi
                            stronkę z licznikiem odwiedzin i wtedy zobaczy co jest wart. Choć znając już go
                            trochę, podejrzewam że biegał by po kumplach i różnych kafejkach, otwierając
                            swoją stronkę i nabijając sobie licznik żeby się w ten chory sposób
                            dowartościować. A nabijanie licznika z powodu tego że inne miasta mają więcej to
                            czysty idiotyzm taki w marnym kibolowskim klimacie albo gorzej. Jak ktoś zobaczy
                            bliżej nasze forum i zobaczy dlaczego jest tyle na liczniku to może nam tylko
                            współczuć.
                            Co do zawiadomieniu adminów o procederze tutejszego moderatora to trzeba to
                            poważnie przemyśleć. Bronek przynajmniej raz był by wielki, pierwszy moderator
                            wywalony za spamerstwo.
                            • hepik1 Re: Moderator 18.12.03, 06:45
                              To już wiem kto koło Asa po ścianach szprejowoł.Admin z Agory może pięć rymów
                              przeczytał to mu się spodobało.Mnie zresztą nawet z dziesięć.Ale ,gdy
                              spojrzałem na całokształt i to,że od "normalnych" ludzi praktycznie nie ma
                              jednego postu,to wydało się to dziwne.Walka wydaje się beznadziejna ,bo z
                              nawiedzonymi zawsze ciężko.I jak kończą to w okolicach Toszka.
                              • w36 Re: Moderator 18.12.03, 07:03
                                Z adminami może być trudna sprawa. Dla nich takie tam forum na prowincji to mało
                                ważne i to olewają. Widzę jak inni coś próbują załatwiać u adminów. Teraz
                                przeczytałem jak to w Asie było. Ale Bronek wygląda na niereformowalnego. A do
                                Przychodni Zdrowia Psychicznego nie trzeba skierowania, tylko trzeba zdążyć w
                                tym roku, bo na przyszły wszystkie pieniądze co miały być na leczenie już
                                rozkradli.
                                • broneknotgeld Re: Moderator 18.12.03, 07:58
                                  Coroz wiyncyj w tym humoru
                                  - Dziynki za reklama forum.
                                • broneknotgeld Re: Moderator 18.12.03, 08:00
                                  Widza już że cało haja
                                  Po to jest by były jaja.
                                  • iceye Re: Moderator 18.12.03, 20:21
                                    ja tez pamietam czasy 2 wpisów na tydzien, wtedy mnie to wkurzalo, ale teraz
                                    wiem ze to byly dobre czasy - pisali ludzie, ktorzy mieli cos do powiedzenia.
                                    bronek, impotencie, znajdz se babe, albo idz walic konia i s p i e r.... stad!
                                    • sebjon Re: Moderator 18.12.03, 22:15
                                      Pozdrowienia dla hapika1 i W36. Myslalem ze tylko ja tak mysle ze bronek jest
                                      daremny,ale widac ze sie mylilem. Jedne i te same hasla sa naprawde daremne.
                                      Oczywiscie bronek znowu cos napisze od rzeczy,przeciez jest MODERATOREM-jednak
                                      ludzi tepych nie brakuje.Bronek napisal ze jest wolnosc slowa tylko w tym rzecz
                                      ze niektorzy nie potrafia z tej wolnosci nie rozumieja.Dzieki bronkowi
                                      uzmyslowilem sobie ze nie mam sensu wymieniac tu swoich pogladow bo przeciez on
                                      tu jest panem i wladca-zna sie na wszystkim zawsze ma racje i gdyby umial to
                                      spojrzalby nawet w kazdy tylek zeby tylko cos zobaczyc i mogl cos na ten temat
                                      napisac. zegnaj wielki moderatorze od siedmiu bolesci.jestes daremny i nudny.
                                    • w36 Re: Moderator 19.12.03, 06:34
                                      Też mam takie odczucia. Gzie te piękne czasy bez Bronka.
                                      Niechby tylko 1 post na tydzień ale normalny.
    • sebjon Re: NIC NA SIŁĘ 18.12.03, 22:17
      Pozdrowienia dla hapika1 i W36. Myslalem ze tylko ja tak mysle ze bronek jest
      daremny,ale widac ze sie mylilem. Jedne i te same hasla sa naprawde daremne.
      Oczywiscie bronek znowu cos napisze od rzeczy,przeciez jest MODERATOREM-jednak
      ludzi tepych nie brakuje.Bronek napisal ze jest wolnosc slowa tylko w tym rzecz
      ze niektorzy nie potrafia z tej wolnosci nie rozumieja.Dzieki bronkowi
      uzmyslowilem sobie ze nie mam sensu wymieniac tu swoich pogladow bo przeciez on
      tu jest panem i wladca-zna sie na wszystkim zawsze ma racje i gdyby umial to
      spojrzalby nawet w kazdy tylek zeby tylko cos zobaczyc i mogl cos na ten temat
      napisac. zegnaj wielki moderatorze od siedmiu bolesci.jestes daremny i nudny.
      ze tez ruda slaska musiala trafic na takiego czlowieka,pochwalaja go tylko
      osoby ktore na forum trafily przypadkiem i tylko raz.
      • hepik1 Re: NIC NA SIŁĘ 19.12.03, 05:48
        Usprawiedliwiając swój wierszotok tym,że kiedyś forum miało mało uczestników i
        mało pstów jest nadużyciem.Tych uczestników jest identycznie mało a ilośc
        postów jest właśnie wynikiem ślinotoku.
        Wcześniej naprawdę trudno byłotrafić na to akurat forumMając dostęp do
        internetu impulsowo -modemowy czas ogranicza nie miłosiernie.A napis "i nne
        miasta"bardzo dobrze maskował dostęp do tych właśnie stron.Dopiero mając Neo i
        tk trafiłemprzez forum ogólne katowickie,gdzie Bronek Siaddam upominał sie u
        admina o swoje.I ucieszyłem się,że Ruda w internecie istnieje,bo wcześniej
        trafiałem tylko na przeraxliwą stronę oficjalną miasta.Nawet w pierwszym
        odruchu zaofiarowałem pomoc .A pierwsza lektura kilku Siaddamowych wierszyków
        mnie rozbawiła.Ale po kilku następnych wizytach tutaj ogarnęło przerażenie.I
        trwa ono do dziś.
        I nie zgadzam się z opinią oponenta Bronka Siaddama,żeby nie pisać aby nie
        nabijać licznika Bronkowi.Trzeba pisać by pokazać,że oprócz Siaddama w Rudzie
        jest parę osób nie będących w stanie maniakalnym.Pozdr.
        • w36 Re: NIC NA SIŁĘ 19.12.03, 06:39
          Z tym nabijaniem licznika Bronkowi to oczywiście żart, tyle że na poziomie
          Bronka. Sorry.
    • broneknotgeld Re: NIC NA SIŁĘ 19.12.03, 15:35
      A co byście tu szkryflali jakby mie niy było?
      Tak se myśla i zarozki ździybeczko mi miło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka