Dodaj do ulubionych

Mleko w proszku

31.03.11, 17:53
Dziewczyny pomocy!!!! Czy moge dostać tu w Grecji zwykłe mleko w proszku?
Obserwuj wątek
    • roxy_84 Re: Mleko w proszku 31.03.11, 18:01
      Rene ja kiedys kupowalam mleko w proszku "laciate" w polski sklepie wars i sawa, potrzebne mi bylo do zrobienia czekoladybig_grin ale nie wiem czy Cie to urzadzasmile no chyba, ze jakas dobra dusza by Ci kupila i wyslal poczta.
      • bebiak Re: Mleko w proszku 31.03.11, 19:48
        roxy_84 napisała:

> no chyba, ze jakas dobra dusza by Ci kupila i wyslal poczta.

Jak dla mnie żaden problem - kupić?
        Jakiekolwiek?
        Możesz wybierać - u nas mleka w proszku sporo, stąd nie problem
    • bachula_gr Re: Mleko w proszku 31.03.11, 21:55
      rene1231 napisała:
      > Czy moge dostać tu w Grecji zwykłe mleko w proszku?

takie co sie w latach 80-tych wyjadalo lyzeczka z niebieskiej torebki? wink
      • rene1231 Re: Mleko w proszku 01.04.11, 13:56
        Bachula dokładnie takie.....Potrzebuje do ciasta,bo odkąd jestem na diecie to tak za bardzo nie mam z czego piec sad Jak nie otręby to mleko w proszku...............Do Aten może kiedyś sie wybiore i kupie ...narazie mi nie po drodze big_grin
        Z Polski to też nie za bardzo,musze sama wyczytać czego i ile zawiera,dlatego myślałam że tu kupie sad
        • roxy_84 Re: Mleko w proszku 01.04.11, 14:11
          och pamietam jak sie wyjadalosmile kiedys przesadzilam z tym mlekiem i... sie zle skonczylosmile i od tej pory nawet jak robie czekolade to jak czuje zapach mleka w proszku lekko mnie cofasmile
        • bebiak Re: Mleko w proszku 01.04.11, 22:42
          rene1231 napisała:

> Z Polski to też nie za bardzo,musze sama wyczytać czego i ile zawiera,

Spisać Ci w sklepie jeśli mnie nie pogonią?
    • bebiak Re: Mleko w proszku 01.04.11, 22:51
      Czy to coś takiego?
      allegro.pl/odtluszczone-mleko-w-proszku-mlekovita-dieta-dukan-i1497030611.html
      • rene1231 Re: Mleko w proszku 01.04.11, 23:24
        Narazie nie zawracaj sobie głowy smile Jutro ide do jednego sklepu gdzie mają różne mąki,ponoć jest i mleko...Zobaczymy.
        Złożyłam też zamówienie w sklepie z naszym jadłem i jak będzie to mi kobiecina z Aten przywiezie bo jedzie po towar w pn.
        • mamalal-ka Re: Mleko w proszku 03.04.11, 18:58
          ...kiedyś kupowałam w BASILOPOYLOSIE...
    • margarita6 Re: Mleko w proszku 03.04.11, 20:50
      Renata ,moja propozycja nadal aktualnasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka