Dodaj do ulubionych

Katherina "Athina" :)

05.09.11, 03:25
Dziewczyny moje kochane! Jak widzicie zmieniłam nick (ze względów zawodowych) - w związku z powyższym gorąco Was proszę, nie używajcie już poprzedniego! Z góry wielkie dzięki! smile
Tutaj - na wyspach - tłumaczę dokładniej całą historię, jak macie ochotę zerknijcie:
forum.gazeta.pl/forum/w,37196,52670434,128539102,Kochani_witam_ponownie_.html
Już dziś zapraszam Was na moją grudniową premierę płyty "Athina" w... Atenach. Dzidziki stukają, że zaśpiewam na Place, ale nie chcą na razie zdradzić którego grudnia. Jak tylko dotrą do mnie jakieś wieści zaraz dam Wam znać smile
Ściskam Was mocno!
Katherina wink

www.myspace.com/katherina-athina
Obserwuj wątek
    • mamalal-ka Re: Katherina "Athina" :) 05.09.11, 20:00
      Ok! katherina-athina Ty nasz forumowy słowiczku !
      ...jeszcze w mailu muszę Cię wymienić i w komórce ...hmmm i gdzie tu jeszcze...
      • katherina-athina Re: Katherina "Athina" :) 06.09.11, 01:21
        mamalal-ka napisała:

> Ok! katherina-athina Ty nasz forumowy słowiczku !
        Śmiej się śmiej! wink

> ...jeszcze w mailu muszę Cię wymienić i w komórce ...hmmm i gdzie tu jeszcze...
        ...w wątku urodzinowym!... wink

Filakia Kasik! smile

• morita11 Re: Katherina "Athina" :) 06.09.11, 08:22
          A to nie w listopadzie mialo byc??
          • katherina-athina Re: Katherina "Athina" :) 06.09.11, 23:40
            > A to nie w listopadzie mialo byc??

Oj tak, tak... ale się zmieniło i jeszcze może się zmienić... Pewne jest tylko miejsce smile

..................................................
        • mamalal-ka Re: Katherina "Athina" :) 06.09.11, 16:07
          katherina-athina napisała:
          > ...w wątku urodzinowym!... wink

a TAK moja droga masz racje...w przypływie siły twórczej załatwimy i to !
    • katherina-athina Patronat Ambasady Polskiej w Atenach :) 16.10.11, 20:46
      Dziewczyny moje kochane i Wam z radością donoszę:

Płyta "Athina" została objęta patronatem Ambasady Polskiej w Atenach! smile Tak się cieszę! smile
      Pozdrawiam Was ciepło! K.

........................
      • mamalal-ka Re: Patronat Ambasady Polskiej w Atenach :) 17.10.11, 17:08
        Fantastycznie Katherina ! Cieszymy się razem z Tobą !
        • katherina-athina Re: Patronat Ambasady Polskiej w Atenach :) 20.10.11, 22:22
          > Fantastycznie Katherina ! Cieszymy się razem z Tobą !

Dziękuję Ci/Wam bardzo, bardzo! smile Już nie mogę się doczekać mojej dedykacji dla Ciebie na płycie: "Dla Lalki i jej córki!" wink Filakia
          • penteli Re: Patronat Ambasady Polskiej w Atenach :) 21.10.11, 20:10
            Już nie mogę się doczekać mojej dedykacji dla Ciebie na płycie: "Dla Lalki i jej córki!"

O piernika, jeśli takie cudo miałoby zostać wydrukowane na okładce płyty, to ja bym się chyba też zdecydowała na jakąś córcię!
            wink
            • mamalal-ka Re: Patronat Ambasady Polskiej w Atenach :) 21.10.11, 20:19
              penteli napisała:
              > O piernika, jeśli takie cudo miałoby zostać wydrukowane na okładce płyty, to ja
              > bym się chyba też zdecydowała na jakąś córcię!

No trochę mnie zatkało...ale Kasi chyba chodzi o piękny własnoręcznie złożony
              wpis na moim płytowym egzemplarzu wink.... i tez już nie mogę się doczekać wink
              Penteli swoją drogą piękna ta Twoja deklaracja...hehehehe
              • katherina-athina Re: Patronat Ambasady Polskiej w Atenach :) 26.11.11, 23:07
                mamalal-ka napisała:

> No trochę mnie zatkało...ale Kasi chyba chodzi o piękny własnoręcznie złożony wpis na moim płytowym egzemplarzu wink.... i tez już nie mogę się doczekać wink

Oj tak tak o własnoręcznym myślałam, bo to do kompletu z innym - takim mega cennym wink

.........................
    • margarita6 Re: Katherina "Athina" :) 21.10.11, 07:37
      O jak super!!!No juz sie nie moge doczekac tej plyty i Ciebie wewos w Atenachsmile
      • katherina-athina Re: Katherina "Athina" :) 26.11.11, 23:10
        margarita6 napisał:

> O jak super!!!No juz sie nie moge doczekac tej plyty i Ciebie wewos w Atenachsmile

Dziękuję Gosiu smile Jeszcze ciut ciut i będzie wszystko: płyta "Athina" i Katherina w Atenach! wink Filakia
    • sylwialew Re: Katherina "Athina" :) 21.10.11, 11:39
      Jak tylko wyjdzie proszę o 1 egzemplarz pieniążki wyślę pod wskazany adres smile
      Wow ale się cieszę smile
      • katherina-athina Re: Katherina "Athina" :) 26.11.11, 23:12
        sylwialew napisała:

> Jak tylko wyjdzie proszę o 1 egzemplarz pieniążki wyślę pod wskazany adres suspicious )
        > Wow ale się cieszę smile

Weweo, safos! wink xaxaxaxa Filakia Sylwik smile

......................
    • katherina-athina "Sto perigiali" - utwór promujący płytę "Athina" 30.11.11, 03:47
      Dziewczyny, jak napisałam na FB: promocję płyty "Athina" czas zacząć! wink Zatem zapraszam do wysłuchania "Sto perigiali" smile Dedykuję go oczywiście ślicznej niebieskookiej Nefeli! smile

www.youtube.com/watch?v=39WJnB5Q6Dc
      ......................................
      • agapi-mou Re: "Sto perigiali" - utwór promujący płytę "Athi 30.11.11, 09:24
        gratulacje Kasia smile
        ale od tego lata co sie poznalysmy w kateriniskala sie zmienilas smile sliczne zdjecia
        ps. zdrac metody odchudzania wink ja za jakies pol roku znowu pewnie bede walczyc z nabranymi kilogramami choc przyznam ze w tej ciazy troche bardziej uwazam zeby bylo mniej do spalania wink bo przy Anastazji zabralo mi pol roku wrocenie do 65 kilo uncertain
      • bachula_gr to kiedy ten koncert? 30.11.11, 12:40
        Moze juz bylo ale ja poprosze lopatologicznie- kiedy,m gdzie i jak, co z biletami w kontekscie Aten?
        Jakies ogolnoforumowe wyjscie zwolujemy czy jak?

PS_ Dawno na zadnej rewii nie bylismy ;-|)))))))))))
    • izka7790 Re: Katherina "Athina" :) 30.11.11, 11:06
      Kasiu, a kiedy będzie można dostać Twoją płytę w sklepach? Nie widzę bowiem możliwości przyjazdu do Aten w grudniu...a szkoda uncertain
    • katherina-athina 14.02.2012 - Premiera płyty "ATHINA" :)))))))))))) 14.02.12, 02:03
      Z miłości do Grecji, z miłości do muzyki greckiej i z pięknej współpracy z greckim kompozytorem, aranżerem - Odysseasem Konstantinopoulosem! zrodziła się w końcu! moja długo wyczekiwana, pierworodna "Athina" smile smile smile
      ...............................
      Kochane, jeśli macie ochotę na ciut więcej informacji, zapraszam na moją stronę internetową:
      www.katherina.pl
      smile
      ................................
      Dziewczyny, przepraszam Was za moje zniknięcie, ostatnie miesiące były dla mnie naprawdę bardzo trudne. Ale już wracam do Was! Mam nadzieję, że szybko nadrobię zaległości! Najbardziej czekam oczywiście na spotkania z Wami pod Akropolem! wink i na obiecany ateński koncert, który z powodu trudnej sytuacji w Grecji przesunął się na ten rok. Tym razem jednak datę podam Wam jak będzie już w 100% potwierdzona. Pozdrawiam Was ciepło! smile K.
      • agapi-mou Re: 14.02.2012 - Premiera płyty "ATHINA" :))))))) 14.02.12, 05:32
        Kasia ale super smile
        No i jeszcze raz bede komplementowac jak swietnie wygladasz smile wogle inna dziewczyna niz ta ktora poznalam w lato 2007 roku. I widzisz ile osiagnelas w Grecji smile a pewnie najwieksze sukcesy jeszcze przed toba smile czego ci serdecznie zycze smile
        Super smile
      • annielika Re: 14.02.2012 - Premiera płyty "ATHINA" :))))))) 14.02.12, 09:05
        Gratulacje Kasiu. Swietna robota smile Gdzie mozna zdobyc plyte?

Z zdjecia Piotra sa rewelacyjne!!!!!!
        • mamalal-ka Re: 14.02.2012 - Premiera płyty "ATHINA" :))))))) 14.02.12, 18:55
          Już szykuję honorowe miejsce na mojej półce z płytami !
          Rewelacja Katherina !
    • katherina-athina 6.07.2012, godz. 21.00 - Litochoro ZAPRASZAM!!! :) 28.06.12, 04:43
      Kochane moje, zapraszam Was serdecznie na mój kolejny koncert w Grecji! smile Tym razem zapraszam do Litochoro! Dziewczyny z północy! czekam!!! wink Katerini, Korinos, Larisa, Saloniki i okolice elpizo, że zjawią się w komplecie! wink W Litochoro będę już od popołudnia 5.07, zatem jeśli tylko macie ochotę na kawkę pod Olimpem to piszcie proszę. No Agapi-mou! Ciebie to mam nadzieję zobaczę na 100% smile 5 lat Cię nie widziałam!!! Ale ten czas gna! Kochana, zobaczysz wtedy na własne oczy, że moja waga od 2007 w ogóle nie drgnęła!!! smile Aaaaa posiłki z Epiru bardzo mile widziane!!! smile
      Ściskam Was serdecznie i czekam na spotkanie! smile filakia polla
      Katherina
      www.katherina.pl
      A w linku poniżej trochę więcej informacji n/t koncertu i wykonawców smile
      forum.gazeta.pl/forum/w,37196,136938964,136945054,Litochoro_6_07_2012_godz_21_00_Katherina_.html
      • agapi-mou Re: 6.07.2012, godz. 21.00 - Litochoro ZAPRASZAM! 07.07.12, 22:22
        no i po ptakach... dopiero dzis odczytalam posta o koncercie... Ale hmmm do Litochoro ciezko by mi sie bylo wybrac Kasia bo jestem uwiazana cycem w domu i najdalej to do Katerini jezdzimy i mala zostawiamy smile Ale jakbym wiedziala ze jestes niedaleko to bys ty moze do nas wpadla i poznala moja powiekszona rodzinke smile Janisa znasz ale moich dziewczyn nie... no nic nastepnym razem... no chyba ze jestes jeszcze w naszych okolicach smile
        • katherina-athina Re: 6.07.2012, godz. 21.00 - Litochoro ZAPRASZAM! 10.07.12, 16:27
          Buuuu szkoda!!! sad
          A ja nie miałam prawie w ogóle w Litochoro dostępu do internetu!
          Pewnie bym coś wymyśliła gdybym wiedziała wcześniej!
          Nawet przechodziłam obok przystanku z autobusami do Katerini i myślałam wtedy o Tobie smile
          No nic, trudno.
          Pozdrawiam Was gorąco kochani! - a maluchy koniecznie ucałuj ode mnie! smile
          K.
          ..........................
          www.katherina.pl
    • katherina-athina 14.07.2012, godz. 19.30 - Athina - Filopappou 13.07.12, 23:37
      Zapraszam serdecznie! smile
      Przepraszam, że tak późno wklejam info, ale dopiero dziś zdecydowałam, że zaśpiewam smile

Początek imprezy - godz. 19.00;
      wystąpią: Giorgos Kostakis, Lasha, Katherina, Detroit Jimmy, African Heritage

Place: Filopappou, Athens
      goo.gl/maps/MKNT
      Do zobaczenia! smile
      K.

...................
      www.katherina.pl
      • penteli Re: 14.07.2012, godz. 19.30 - Athina - Filopappou 15.07.12, 00:42
        Tak moje Drogie Panie... Która nie była z powodu siły wyższej - trudno. Która nie była, bo było za gorąco - niech żałuje bardzo. Sopran Katheriny naszej pewnie obudził dawno śpiących bogów, którzy się teraz zastanawiają, gdzie się to dziewczę tak nauczyło pięknie śpiewać w ich ojczystym języku.
        Kolejny już raz wracam do domu późno po koncercie, którego nie było w moich planach, kolejny raz skonana i szczęśliwa. Takie "perełki", wspomnienia niepowtarzalnych chwil zostaną ze mną na zawsze.
        • katherina-athina Dziękuję, dziekuję, dziękuję!!! :) 15.08.12, 12:46
    • katherina-athina 20.08.2012, godz. 20.30 - Chania/Kreta 15.08.12, 13:09
      Kochani to już ostatni mój koncert w wakacyjnej Elladzie,
      zapraszam Was z całego serca na:

Recital piosenki podczas wernisażu wystawy malarstwa „Sztuka współczesna z Muzeum Kresów”, w ramach programu „CHANIaRT 2012 – szlaki malarskie w regionie Chania” - „Pinakoteka Chrisostomos” w Chania [Crete/Greece].
      Ρεσιτάλ τραγουδιού στα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης «Σύγχρονη Τέχνη από το Μουσείο Kresów» του προγράμματος «ΧΑΝΙaRT 2012 - Εικαστικές Διαδρομές στο Νομό Χανίων» - «Πινακοθήκη Χρυσόστομος» των Χανίων.
      Katherina - Chania/Kreta - 20.08.2012, godz. 20.30 - „Pinakoteka Chrisostomos”

W Chania będę już od soboty, więc jeśli ktoś z Was [np. bob75rob1, dytka7, flow78, jacenty7, koukla, koxanaki, lilalo1972, louloudaki, monika_ppp] ma ochotę na spotkanie/kawkę piszcie! jeśli nie tutaj to na maila katherina-athina@wp.pl
      Do zobaczenia w Chania! smile
      Katherina
      www.katherina.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka