Dodaj do ulubionych

Chlopiec czy dziewczynka???

18.01.12, 12:56
Stalo sie... roxy zaciazylasmile jestem juz prawie w 11 tygodniu ciazy!! Niestety nie moglam sie szybciej pochwalic poniewaz internetowo nie bylam dostepna!!! Niespodzianke mialam na mikolajki ale chcialam to potwierdzic dokladnie przez usg bedac w polsce poniewaz tu w norwegii dopiero od 12 tygodnia mozna zglaszac sie do lekarza i dlatego tez nie pisalam Wam wczesniej bo nie chcialam zapeszacsmile Narazie jest wszystko ok, tylko mnie troche przeziebienie dopadlo ale moge juz syropek lykac bo ostatnie tygodnie na czosnku, cebuli, miodzie i cytrynie sie kurowalam!!! fuj!!!
Obserwuj wątek
    • bebiak Re: Chlopiec czy dziewczynka??? 18.01.12, 13:37
      Roxy!!! Ależ się cieszę!!!
      Pamiętam jak opisywałaś nam swoje perypetie - zapomnijmy: teraz wszystko już będzie inaczej!
      Trzymam kciuki za powodzenie całej akcjismile

.. a Ty co byś wolała poza tym, że DZIECKO, że zdrowe, że lubiące spać nocami itp?

Ściskam Cię mocno!!!
      • jagienkaaa86 Re: Chlopiec czy dziewczynka??? 18.01.12, 15:29
        Gratuluje smile
        • mamalal-ka Re: Chlopiec czy dziewczynka??? 18.01.12, 16:50
          Roksanko jaka wspaniała wiadomość ! Bardzo Ci kibicuje !
          Ciąża to wspaniały okres, pozwól innym by Cię rozpieszczali i dbaj o siebie !
          Na przeziębionko babcine sposoby jak ulał...malinki, czosnek i miód !
          Kiedy termin?
          Koniec czerwca ?
          Bliźniak czy raczek ?
          Strasznie się cieszę !
          • bachula_gr Re: Chlopiec czy dziewczynka??? 18.01.12, 17:03
            ROZY- gratulacje, bezprobelmowych 9miesiecy i pieknego prawie norweskiego oseska wink

PS- Lal-ka: malinki to nie w ciazy! Chyba, ze w koncowce na wywolanie.
    • koxanaki Re: Chlopiec czy dziewczynka??? 18.01.12, 21:26
      Gratulacje serdeczne! Niech Ci rosnie zdrowe dziecie! smile
      Jak ja lubie takie radosne nowiny smile
    • agapi-mou Re: Chlopiec czy dziewczynka??? 19.01.12, 13:47
      Rowniez przylaczam sie do gratulacji smile
      zycze przede wszystkim lekkiech 9 miesiecy i zdrowego maluszka smile
      • roxy_84 Re: Chlopiec czy dziewczynka??? 31.01.12, 13:39
        W odpowiedzi na Wasze pytania:
        Gdyby byla mozliwosc wyboru plci wybrala bym kolor rozowy oczywiscie... imion dla dziewczynek mam sporo a dla chlopcow nic!!!
        Termin mam na 12 sierpnia wiec to nie bedzie ani blizniak ani raczek raczej lew, ewentualnie z przenoszona ciaza panna.
        W poniedzialek ide podgladac dziecine a za pare tygodni poznamy plecsmile ciesze sie, ze juz zaczelam 2 trymestr, troszke lzej na sercusmile
        • roxy_84 Re: Chlopiec czy dziewczynka??? 28.03.12, 11:58
          Witajcie moje drogie kolezanki!!! Ja przez brak neta jestem do tylu ze wszystkimi postami, nowinkami itp ostatnie 2 tyg spedzilam w szpitalu, mialam skurcze. Narazie jest ok, caly czas na no-spie jestem. Na wczoraj mialam juz bilet wykupiony do norwegii ale z tego powodu, ze sie nie bardzo czuje i w maju mam komunie chrzesniaka, zostalam w polsce. Pojade dopiero w maju.
          Co do plci juz wiemy, ze bedzie to polak w norwegiismile tatus szczesliwy, ze bedzie potomeksmile a ja wyczekuje pierwszych kopniakow szkrabasmile
          • mamalal-ka Re: Chlopiec czy dziewczynka??? 28.03.12, 16:12
            Roxy nie ważna płeć wszak to pierworodny ! Mogę dać Ci słowo, że mali chłopcy są równie rozkoszni...nawet w dubeltowym wydaniu, jak to było u mnie !
            Uważaj na siebie! Odpoczywaj i ufaj lekarzowi! Niech wszyscy skaczą koło Ciebie...bo jak się urodzi to już nie będzie tak słodko (wiem co mówię hehehe)
            Kopniaczki u mnie się zaczęły w 21 tygodniu super uczucie !Powodzenia!
    • bebiak Re: Chlopiec czy dziewczynka??? 14.04.12, 14:34
      Jakaś zapóźniona i nieogarnięta jestem..grr..
      Roxy, cały czas Ci kibicuję, nawet wtedy kiedy o tym w swym zaganianiu i niedoglądaniu nie piszę!!
      Wiesz o tym, prawda?
      Całuję a ściskam umiarkowanie - toż nie chcę Ci krzywdy zrobićbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka