Dodaj do ulubionych

terapia na odleglosc

01.06.10, 12:26
Witam,

Wybieram się niedługo na pierwszą wizyte do dr Beaty do Katowic. Czy ktos z Was leczy sie u tej Pani doktor? Z jakim skutkiem? Bardzo bede wdzieczna za wszelkie opinie.

Jak radzicie sobie z terapia we wlasnych miastach? Czy macie jakiegos "podrecznego, miejscowego" lekarza, ktory np. w naglym wypadku wypisuje recepte czy rozmawia, gdy pojawiaja sie niepokojace objawy itd.? Czy konsultujecie te sprawy telefoniczie z dr Beata? Troche sie obawiam tego leczenie na odleglosc (Koszalin-Katowice). Serdecznie prosze o pare slow w tej sprawie.

Pozdrawiam,
Ewa
ewa.koszalin@gmail.com
Obserwuj wątek
    • antosia73 Re: terapia na odleglosc 01.06.10, 15:16
      Prawda jest taka, że każdy jest z tym leczeniem niestety...sam. Im więcej o chorobie wiesz tym jest łatwiej. Nie ma chyba zbyt dużej różnicy skąd się jest. Poza czasem i pieniędzmi na podróż...Zawsze możesz wysłać e-mail do p.doktor.
      "Nastaw się" pozytywnie.
      Pozdrawiam
      • szila2008 Re: terapia na odleglosc 01.06.10, 17:19
        Więcej dowiesz się na tym forum niż u lekarzy w swoich
        miejscowościach.
        Dr.Beata jest w porządku.
        Wiola
        • ekoma.wroc Re: terapia na odleglosc 01.06.10, 17:56
          Leczę się u dr Beaty i jestem bardzo zadowolona z leczenia. Choroba zaatakowała
          po 14 latach od ugryzienia. Dostałam ciężkiej neuroboreliozy. Obecnie jest piąty
          miesiąc leczenia i objawy praktycznie mi przeszły. Koszty leczenia to już inna
          sprawa ale jak nie ma wyjścia to trzeba się z tym pogodzić.
    • marzena1963 Re: terapia na odleglosc 01.06.10, 18:18

Dobrze jest mieć przyjaznego lekarza pod ręką. Choćby tylko dla komfortu poczucia bezpieczeństwa. Jednak prawdą jest, że warto dowiedzieć się o leczeniu, chorobie, lekach możliwie jak najwięcej. Wtedy czeka nas mniej niespodzianek. Możemy przewidzieć wiele sytuacji i skorzystać ze wspólnego, zgromadzonego tutaj doświadczenia. Bezcenna jest wyszukiwarka forumowa i rady zgromadzone na forum.

Jesteś pod dobrą opieką i możesz być pełna wiary. Może czasami trzeba będzie cierpliwości, ale zapewniam Cię, że warto walczyć. Powodzenia smile

• anyx27 Re: terapia na odleglosc 01.06.10, 18:24
        Jesteś w bardzo dobrych rękach smile W razie pytań, wątpliwości, niepokojących
        objawów, zawsze mozesz do dr beaty zadzwonić, napisać maila. Ja znam Panią dr od
        prawie 3 lat i nigdy nie miałam problemów ze skontaktowaniem się. Nie wiem, jak
        Pani dr to robi, ale znajduje czas dla każdego swojego pacjenta i zawsze służy
        pomocą.
    • jumal1 Re: terapia na odleglosc 01.06.10, 19:18
      Ja leczę się u dr Beaty od dwóch miesięcy. Leczy ona wg ILADS czyli antybiotyków
      jest dużo. Wizyta kosztuje 140 PLN. Dobrze jest mieć przyjaznego lekarza
      rodzinnego. W moim przypadku przepisał mi recepty, które od dr Beaty są na 100%
      i zlecił wlewy biotraksonu w ośrodku zdrowia.
      Pozdrawiam i życzę powodzenia w leczeniu,
      Julek
      • anyx27 Re: terapia na odleglosc 01.06.10, 23:10
        > Wizyta kosztuje 140 PLN.

Naprawdę? ja płaciłam 80zł za każdym razem. to chyba coś się zmieniło uncertain
    • ewa.sm-borelioza Re: terapia na odleglosc 01.06.10, 22:30
      Dziekuje za opinie i dobre słowasmile

Pozdrawiam serdecznie,
      Ewa
      ewa.koszalin@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka