flork1974 17.08.11, 12:30 Witam Jutro w Gazecie Wyborczej ma byc,zapowiadany w reklamie,artykul na temat SM-u,m.in. jak jest mylony z borelioza.Moze byc ciekawy? Pozdrawiam Rodzinke Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bagnowska Re: Jutro w Wyborczej 17.08.11, 17:17 Dzięki za info Nie wiedziałam o tym, jutro biegnę do kiosku. Pozdrawiam Odpowiedz Link
pawel96b Re: Jutro w Wyborczej 17.08.11, 19:59 Swoja droga, nie wiem czy sledzicie przypadek p. Lyzwinskiego i jego ostatnie zdjecia na wozku. Jestem pewien, ze gdyby mial nie prawie 60 a 30 pare lat - to neurolodzy ochoczo zdiagnozowaliby mu SM, bo nalezalby do "grupy docelowej". Przeciwciala p/bb mozna zinterpretowac jako "falszywe" (gdzies czytalem taka wypowiedz neurologa) i juz mamy goscia zdiagnozowanego nieomylnie. Czyli wiek go uratowal w pewnym sensie. Poza tym ciekawe co Lyzwinskiemu powiedzieli w szpitalu zakaznym, bo czytalem w necie, ze byl tam leczony. Ze ma zespol wozkowo-poboreliozowy? Pawel Odpowiedz Link
bagnowska Re: Jutro w Wyborczej 17.08.11, 20:59 Tak, tez mnie zainteresował przypadek p.Łyżwińskiego... bardzo ciekawe, jaka kuracja posadziła go tak szybko na wózku.... Odpowiedz Link
flork1974 Re: Jutro w Wyborczej 17.08.11, 21:08 Witam Co Ty nie wiesz. SYFILIS POPULARIS dopadl chlopczyka. Pozdrawiam Basienko Odpowiedz Link
pawel96b Re: Jutro w Wyborczej 17.08.11, 21:17 Flork, mi nie po drodze z panem Lyzwinskim, ale nie mimo wszystko nie zyczylbym mu borelki ani neurosyfilisu Pawel Odpowiedz Link
bagnowska Re: Jutro w Wyborczej 17.08.11, 21:22 Jak zwał tak zwał... sm-opodobne Ten wór jest nader pojemny, pomieści i syfilisa i borelię i inne krętki takoż Pozdrawiam, Tomek Odpowiedz Link
flork1974 Re: Jutro w Wyborczej 18.08.11, 07:13 Co innego bylo ,szlajac' sie po korytarzach na Wiejskiej, a co innygo miec szofera z boku zamiast z tylu. Kiedys chlopaczek ,popychal' teraz jego popychaja. Jak to sie w zyciu plecie.Prawda? Odpowiedz Link
mscislaw.zawiedziony Re: Jutro w Wyborczej 18.08.11, 07:51 napisał: > Co innego bylo ,szlajac' sie po korytarzach na Wiejskiej, > a co innygo miec szofera z boku zamiast z tylu. > Kiedys chlopaczek ,popychal' teraz jego popychaja. > Jak to sie w zyciu plecie.Prawda? Flork1974 nader realistyczne podejście do tematu. "wniosek o warunkowe przedterminowe zwolnienie. - Naszym zdaniem są spełnione przesłanki, aby mógł skorzystać z tego dobrodziejstwa - mówiła "Gazecie" mecenas Elżbieta Lewicka, obrońca Łyżwińskiego. - Jesteśmy przekonani, że cele kary zostaną zrealizowane, nawet jeśli skazany nie odbędzie jej w całości. Od ponad roku przebywa na wolności i jego zachowanie nie budzi zastrzeżeń. ...Ponad cztery lata temu Aneta Krawczyk, była szefowa biura poselskiego Łyżwińskiego, opowiedziała "Gazecie", jak Łyżwiński i szef Samoobrony Andrzej Lepper wymuszali usługi seksualne od niej i innych działaczek partii...Łyżwińskiego skazał na pięć lat więzienia, a Leppera na dwa lata i trzy miesiące. Od tego wyroku odwołali się ich obrońcy. Sąd Apelacyjny w Łodzi wyrok zmienił. Uznał Łyżwińskiego za winnego pięciu z siedmiu zarzucanych mu przestępstw, w tym gwałtu, i zmniejszył mu karę do 3,5 roku. Wyrok na Leppera uchylił." Odpowiedz Link
szafirek_80 Re: Jutro w Wyborczej 18.08.11, 08:54 Czy ktoś czytał już ten artykuł w Wyborczej? Warto kupić gazetę? Odpowiedz Link
bagnowska Re: Jutro w Wyborczej 18.08.11, 09:51 NIE WARTO ! Artykuł sztampowy, nie wnosi niczego nowego do tematu. O pomyłkach diagnostycznych 2 zdania. Odpowiedz Link
bagnowska Re: Jutro w Wyborczej 18.08.11, 09:52 bagnowska napisała: > NIE WARTO ! Artykuł sztampowy, nie wnosi niczego nowego do tematu. O pomyłkach > diagnostycznych 2 zdania. Muszę dopisać: dwa zdania nic nie mówiące... Odpowiedz Link
beatrisbwp Re: Jutro w Wyborczej 18.08.11, 09:53 witam,ja czytalam,ogolnie szalu nie ma,troche mnie smieszy-pisza ze neurobb jest mylona z sm....ok jest....ale jak wiekszosc z Nas boreliozowiczow wie to neurobb jest trudno wykryc w testach,a bez nich wiekszosc lekarzy bez dodatnich wynikow nie chce slyszec o bb.Jak wiadomo wtedy najlatwiej wsadzic Nas wszystkich do sm.....pozdro Odpowiedz Link
tomo1981 Re: Jutro w Wyborczej 20.08.11, 07:59 Witam, W poniższym linku prawdopodobnie ten artykul. Prawdopodobnie bo nie czytałem gazety wiec nie wiem... wyborcza.pl/1,97654,10132635,Sami_z_SM.html?as=1&startsz=x Pozdrawiam Odpowiedz Link
mar.krog Re: Jutro w Wyborczej 21.08.11, 13:33 Prawda, artykuł tendencyjny. Aż przykro to wszystko czytać, tym bardziej jak to człowieka bezpośrednio dotyczy, dwa zdania o boreliozie... Odpowiedz Link