Dodaj do ulubionych

czy to herx?

31.10.11, 20:02
Witam, Forumowicze powiedzcie mi czy ból brzucha, biegunka, odbijanie, samopoczucie jak przy przeziębieniu, ból łydek i ogólne zakołowanie moze byc herxem? Narzeczony niedługo bedzie brał tynidazol wiec nie wiem co to jest co dzieje sie teraz. Jest tez słaby, choc bierze 2 razy na tydzień miligamme w zastrzykach. Pozdrawiam Wszystkich.
Obserwuj wątek
    • rich69 Re: czy to herx? 01.11.11, 02:07
      Zaduzo wscieklych i negatywnie nastawionych osob na tym forum aby zabierac glos o naturalnych metodach.
      • rich69 Re: czy to herx? 01.11.11, 02:55
        Sory, to nie tutaj mialobyc.
        • szila2008 Re: czy to herx? 01.11.11, 17:17
          MI to bardziej wygląda na grzyba ale tu ciężko sądować.Najlepiej skontaktować się najpierw z lekarzem prowadzącym.Bierze coś na grzyba?I jak z dietą?

Pozdr.Wiola
      • c.carlastory do rich69 01.11.11, 18:35
        To pewnie miało być w moim wątku o oczyszczaniu.
        Osobiście myślę, że jest też sporo osób zainteresowanych tymi metodami. Co do wściekłych, niech nie czytają, a wściekłość zamienią na odrobinę pokory, wyjdzie im na dobre. Zwłaszcza że chodzi o odtruwanie po leczeniu, a więc temat, który każdego powinien interesować.

PS. Szkoda rich, osobiście miałam nadzieję, że będziesz jedną z tych osób, które zabiorą głos w wątku. Myślę, że wiele byś w niego wniósł.
        • malgorzata-1985 Re: do szila 02.11.11, 08:27
          Szila dziękuję za zainteresowanie, Narzeczony bierze wraz z antybiotykami probiotyki i flumycon. Stara się trzymać prawidłową diętę ale czasem podje sobie kawałek czekoladki. Zauważyliśmy, że ten spadek formy zaczyna się rano zaraz jak weżmie antybiotyk augumentin. Po nocy jest ok. Sama już nie wiem co to może być?
          • margolcia_63 Re: do szila 02.11.11, 12:57
            Wg. mnie herks nie wyklucza rozrostu jakiegoś grzyba, myślę nawet sobie, że nawet te przypadłości mogą się wzajemnie potęgować. Ale ja, raczej bym stawiała na herksa. Podawaj swojemu Lubemu coś żółciopędnego, dużo ciepłej wody z sokiem z cytryny, lub z octem jabłkowym, to powinno pomagać pozbywać się toksyn, czy to z grzyba, czy bakterii, ale dietę to póki co niech raczej trzyma!
            Zdrówka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka