Dodaj do ulubionych

ILADS - Śląsk - pilne !

05.10.14, 12:17
Bardzo proszę o namiary na sprawdzonego lekarza, który leczy ILADS na Śląsku.

Do dr Wilkoszyńskiego nie ma szans sie dostać , ma wstrzymaną rejestrację, do odwoałania...

Pani doktor Beata Herman-Ponikwia z Katowic , jak czytam , ma straszne opinie ...

Kogo polecacie?
Obserwuj wątek
    • neuro21 Re: ILADS - Śląsk - pilne ! 05.10.14, 16:22
      Napisz do Stowarzyszenia, mi podali numery do lekarzy z mojej okolicy.
      • polnaro Re: ILADS - Śląsk - pilne ! 05.10.14, 16:46
        Chyba wymieniłaś wszystkich leczących Ilads na Śląsku smile
        • igm_20_4_pmr Re: ILADS - Śląsk - pilne ! 05.10.14, 20:26
          a ja polecam zioła z protokołu Buhnera i prof. Różańskiego oraz zdrowy rozsądek !!!
          • miloszimateusz Re: ILADS - Śląsk - pilne ! 05.10.14, 21:17
            Właśnie czytałam o ziołach, ze nawet starą ( taka , jak u mnie ) ziołami można wyleczyć smile Dostałam iskierkę nadziei ...Gdzie mam jednak tych ziół szukać, jakie stosować ? Do kogo pójść ?
            • igm_20_4_pmr Re: ILADS - Śląsk - pilne ! 05.10.14, 21:31
              smile wpisz sobie w google borelioza + Różański lub borelioza + buhner i wszystko znajdziesz - jest tego sporo jak przygotować nalewki jak dawkować jak robić napary etc to wszystko musisz pojąć i przyswoić po swojemu ale z czasem będzie to dla Ciebie bułka z masłem smile przynajmniej u mnie tak jest wink a gdzie kupować iherb np.
              • anyx27 Re: ILADS - Śląsk - pilne ! 05.10.14, 22:42
                Jest również opcja leczenia się pulsacyjne antybiotykami. Też warta rozważenia. Sporo osób, po antybiotykoterapii ILADS również, przechodzi na pulsy z różnych względów i ma fajne efekty smile
              • miloszimateusz Re: ILADS - Śląsk - pilne ! 06.10.14, 10:18
                dzięki za odpowiedź smile igm_20_4_pmr , napisz mi prosze ( moze byc na priva daktyl55@gazeta.pl ) jak sie leczyłeś , jakie terapie stosowałes ? Ja dopiero się "wkręcam" w temat , szukam, pytam, błądzę po prostu...Wielkoszynski nie odbiera telefonow , wiec to moze znak, ze mam sie nie umawiać...smile
                Proszę o odpowiedź.

Pozdrawiam
                • igm_20_4_pmr Re: ILADS - Śląsk - pilne ! 06.10.14, 20:48
                  leczę cały czas objawy jakie pozostawiła bakteria dokładnie opisałem to w swoim wątku więc jak znajdziesz chwilkę to go przeczytaj tam staram się moje spostrzeżenia z choroby i różne moje pomysły na nią opisywać. Najważniejszy fakt jest taki że po antybiotykoterapi choroba i objawy nie pogarszają się po prostu stoi to w miejscu a nawet czasem się polepsza podam tu przykład - rano jak wstaje praktycznie nie mam objawów czuje się świetnie widzę bardzo dobrze ostro i nie bolą mnie mięśnie i stawy dopiero stopniowo w miarę upływu minut stan się pogarsza i trwa do około 17.00 znowu się cofać dziwne to ale tak to wygląda. Jak bym mógł poradzić coś od siebie jaką metodę bym wybrał jeszcze raz ? z tym co już wiem to mogę z czystym sumieniem powiedzieć że taką samą czyli wlewy tylko zioła zaczynał bym brać po 3mc a nie 6 jak zrobiłem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka