Dodaj do ulubionych

Biorezoznas ?

01.12.18, 08:57
Od 2 lat borykam się z fascykulacjami całego ciała łącznie z językiem. Nie skaczą wszystkie mięśnie na raz ale wybiórczo sobie wędrują. Poza nimi nic mi nie dolega. Mam oczywiście inne problemy jak dyskopatia kręgosłupa i guzki na tarczycy ale to nie ma związki. Robialam badania na bolerioze (ELISA I WB) wyszły ujemne. Robiłam MR głowy i kręgosłupa po było podejrzenie stwardnienia rozsianego. Dretwieja mi w nocy dłonie ale to bardziej od kręgosłupa. Wkrecam sobie SLA ale też zastanawiam się nad bolerioza. Nigdy nie mialam kleszcza ale.kochaja mnie komary a one ponoć też przenoszą to paskudztwo. Tylko skoro w tych 2 podstawowych badaniach wyszło że nic nie ma to czy warto drążyć temat. Pozostałe badania są bardzo drogie. Pamiętam jednak że wiele lat temu bylam z synem autystycznym na badaniu biotezonansu. Bylam bardzo sceptyczna ale lapalam sie wszystkiego zeby mu pomoc. Na tym badaniu przy pomocy tego aparatu zweyfikowano mu wszystkie uklady w organizmnie. Wyso ze strzelony jest nerwowy i chlonny. Nerwowy ok ale.dlaczego chłonne zastanawiałam się. Na odpowiedź nie czekałam długo bo po miesiącu okazało się że syn ma chloniama hodkina czyli nowotwór układu chlonnego. Wyleczylismy co oczywiście konwencjonalnie ale teraz pytam właśnie o ten rezonans bo mój sceptycyzm co do niego zmalał a pamiętam że było tam wtedy dużo ludzi z boleriozą którą w ten sposób diahnozowali ieczyli. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z biorezonansem ?
Obserwuj wątek
    • deathrone Re: Biorezoznas ? 06.12.18, 13:53
      jak masz za dużo pieniędzy to wpłać mi na konto. Biorezonans to szarlataństwo. Obejrzyj sobie filmik "biorezonans pod mikroskopem" na jutubie. Gość jest analitykiem medycznym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka