Dodaj do ulubionych

Borelioza?

21.05.21, 18:18
Dzień dobry.
Chciałabym się dowiedzieć czy możliwa jest borelioza lub jakaś konfekcja? A jeśli tak jakie badania na początek wykonać?

Mam 30 lat, ostatni kleszcz jaki u siebie pamietam mógł być z 12 może więcej lat temu. Od około roku pojawiają się różne objawy. Kołatania serca, tachykardie. Od kilku miesięcy momentami tracę ostrość wzroku na pierwszy planie. Dzieje się to chwilowo. Poza tym od października 2020 ból kolan. Od około 2-3miesocy bole stawowe w całym ciele, plus strzelanie stawów. Bole głowy.

Doppler zyl dolnych -prawidłowy
Badania krwi Ok, zarówno podstawa jak i reumatoidalne
Rtg stawów Ok.
Rezonans odc lędźwiowego wykazał dyskopatię wielopoziomowa plus zwyrodnienia.

Od kilku dni boli także mocno ręka. Drętwienia w nodze i rece. Mrowienia na ciele plus czasem głowie.

Nie wiem czy to od dyskopati czy może jednak borelioza.
Obserwuj wątek
    • jagna3091 Re: Borelioza? 21.05.21, 18:25
      Dodam ze doszedł brak apetytu od kilku dni i utrzymujący się kaszel od dłuższego czasu. Ale od czasu do czasu
    • thalita-kum Re: Borelioza? 24.05.21, 11:43
      Pewnie, że to możliwe. Zrób najpierw western blot. Można LTT borelioza. Dużo zdrowia i pełnego powrotu do formy 🙂
      • patryshia90 Re: Borelioza? 26.05.21, 19:57
        Mi western blot ani ltt nie wychodzi tylko wyszlo w biorezonansie ,a objawow caly wór...
    • wozny1234 Re: Borelioza? 13.09.21, 22:19
      Ja ci polecam gabinet Herbasol w Wrocławiu - tam ci wszystko wytłumaczą i pomogą.
      • patryshia90 Re: Borelioza? 06.11.21, 19:35
        Pomóżcie prosze !!nie mam juz ani sil ani pomyslow co mi dolegasad mam cala teczke badan z których wynika ,ze jesten zdrowa (procz biorezonans wykazal borelioze i koindekcje,ale czy mu wierzyć,skoro laboratoria wykazują, ze jestem okazem zdrowia?crying(()

Od 2.5roku mam spuchniete lewe kolano, teraz boli juz po całej długości od kostki po posladek konczac chocby na lewej stronie kosci ogonowej?miednicy?
        Moze tam jakis guz jest?
        Robilam ost.rtg krzyzowo ledzwiowe to wyszlo bez zmian, a ja ledwo chodze nawrt teraz leżąc i piszac czuje mrowienie pieczenie, przechodzenie prądów w tej nodze
        Bardzo się martwię i nie wiem juz gdzie szukać pomocysad(

Poradzcir prosze przez ten ciągły bol stałam sie okropnie nerwowa, zrezygnowana itdsad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka