jurek6342 23.08.05, 14:55 Czy wiecie cos na temat tego preparatu??Wczoraj byłem z synem u dr M z Poznania,który zalecił jego stosowanie.Czy jest to kolejny "cudowny" lek?? Może ktoś ma jakieś doświadczenia w jego stosowaniu?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
limanda Re: preparat ANRY 24.08.05, 21:17 Wejdź na forum Candida i przeczytaj wątek "Sila grzyba vs sila odkrycia dr.Rybczyńskiego". Jest tam coś o tym preparacie, ale jak się zorientowałam, to wzbudza on pewne kontrowersje. Odpowiedz Link
olas7 Re: preparat ANRY 26.08.05, 22:45 Właśnie zapisałem się na wizytę do tego lekarza i już w rozmowie tel. wspominał o ANRY (nie skłaniał się ku terapi antybiotykami ), powoli zaczynam wątpić w tą terapię. Czy komuś pomógł dr M. z Poznania? Odpowiedz Link
artur737 Re: preparat ANRY 26.08.05, 23:40 O ile pamietam to komus obiecal, ze jak srodki naturalne nie pomoga to zastosuje antybiotyki. Wiec moze sie z nim umow, ze jezeli nie bedzie poprawy po ilus tam miesiacach (do uzgodnienia) to chcesz antybiotykoterapii, i niech sie zadeklaruje. Odpowiedz Link