andyrataj 09.01.06, 19:44 Szukam sprawdzonego lekarza, który zinterpretuje moje wyniki. Tylko nie podawajcie mi nazwiska Furmuniuka z Przychodni na ul. Przybyszewskiego bo u niego już byłem bez rezultatu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angin74 Re: szukam lekarza Poznań 10.01.06, 08:23 Pocieszę Cię - gorzej juz nie trafisz ;o)) Ja teraz byłem na zawadach - nieco lepiej - przynajmniej od reki test zrobili (niestety Elisa) no ale doktor wywarł na mnie o wiele lepsze wrażenie - choć nei robiłbym sobie nadziei że pociągnie rok leczenie według standartów z naszej grupy. Ale ocena i tak wyzsza niż pana F z Przybysza. Jak znajdę kumatego lekarza to dam ci znać. Odpowiedz Link
mehlina Re: szukam lekarza Poznań 10.01.06, 10:58 Mialam kontakt z dr. Kacprzak- z oddziału na Przybysza- kobieta konkretna- jesli chcesz wysle ci namiary na priva. Takze z osławionym dr Michalakiem, który leczy takze niekonwencjonalnie...Co do skutecznosci jego metody trudno mi sie wypowiadac..poza tym jest jeszcze kilku innych lekarzy, na których mam namiar, ale osobiscie ich jeszcze nie odwiedziłam. Wybieram się na Western Blota na Lutycka- jest podobno taka mozliwośc od niedawna w Poznaniu- moze tam trafie na jakis lepszy kontakt. Dr F... odpuśc sobie- zreszta na jego temat był jakis wątek na tym forum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
andyrataj Re: szukam lekarza Poznań 10.01.06, 21:06 Będę bardzo wdzęczny za kontakt mó priv ratajczyka@tlen.pl Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link