eter05 Re: Do aagaty 13.05.07, 22:07 nie moglam znalezc twojego watku a jestem ciekawa co slychac/ela Odpowiedz Link
agata2723 Re: Do aagaty 13.05.07, 22:39 Elu, jeszcze nic nowego. Jutro powinny być wyniki WB pozostałych członków mojej rodzinki. A jak Ty się miewasz? Odpowiedz Link
eter05 Re: Do aagaty 14.05.07, 18:38 Wojtek dopiero dzisiaj rozpoczal leczenie i od razu problemy.Nie wiem czym go karmic,napisz troche jak sobie radzisz .A co ze sloncem on ma tetracykline dzisiaj przebiegl przez szkolne boisko i juz byl rozowy. Odpowiedz Link
agata2723 Re: Do aagaty 14.05.07, 19:20 Elu czekam na wyniki WB, odpowiem później, teraz umieram ze strachu. Odpowiedz Link
agata2723 Re: Do aagaty 16.05.07, 20:41 Elu, tak mam. Tylko że nic z nich nie rozumiem. Wg tych testów moja najmłodsza córeczka jest w "szarej strefie", jutro mąż jedzie do jakiegoś profesora i zobaczymy co tamten powie. Chcemy dowiedzieć się w jakim labie szpital robił WB,jakie prążki sprawdzali i jakie wyszły dodatnio. A tak w ogóle to powtórzymy te testy w Diagnostyce. Sprawdzałaś pocztę? Agata Odpowiedz Link
eter05 Re: Do aagaty 16.05.07, 21:27 Dopiero teraz przeczytalam poczte Dziekuje za wiadomosci.Szkoda ze nie mam twojego maila . Moi sa na tetra cyklinie ale na razie nic im nie jest. Wojtka troche bolalo kolano moze to taki lekki herx. Odpowiedz Link