eter05 16.06.07, 17:42 Moj maz ma od 5 dni temp.35,5-39,0 Czy to herx ,czy cos innego,co robic.Bierze duomox500*2 i pulsacyjnie tini. Nie chce zawracac glowy Beacie przez weekend,moze ktos to juz przerabial -pomozcie))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eter05 Re: Pomocy-wysoka goraczka 17.06.07, 22:24 Jeszcze raz pytam blagalnie czy przerwac abx bo musze go przekonac zeby tego nie robil? Odpowiedz Link
agata2723 Re: Pomocy-wysoka goraczka 17.06.07, 23:37 Elu czy ta gorączka utrzymuje się cały czas? Czy Twój mąż ma jeszcze jakieś inne dolegliwości? Nie wiem co mam Wam poradzić. Dobrze byłoby, gdyby wypowiedział się ktoś u kogo była taka reakcja. A może mężowi dolega coś zupełnie innego? Może Twojego męża powinien zbadać teraz jakiś lekarz. Agata Odpowiedz Link
bea1964 Re: Pomocy-wysoka goraczka 18.06.07, 07:10 Gorączka jest objawem reakcj Herxheimera,jest to typowy objaw i jak jest cieszmy się. Leczenie i dawki nie zgadzają się z moim podejściem do leczenia. Zawsze w sobotę i neidzielę można do mnie zadzwonić i Wszyscy moi pacjenci taką mają informację na pierwszej wizycie. I naprawdę nie miejcie skrupułów, tylko dzwońcie. Eter-zadzwoń dziś do mnie. Pozdrawiam Beata. Odpowiedz Link
agata2723 Re: Pomocy-wysoka goraczka 21.06.07, 23:46 Elu jak się czuje Twój mąż? Czy gorączka odpuściła? Pozdrawiam Was serdecznie. Agata Odpowiedz Link