bettyalaross 02.08.07, 11:20 heyka, dwa lata temu chorowalam na neurobolerioze. Czy to mozliwe, zeby IGG w teh chwili bylo ujemne? betty Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ccicci Re: IGG ujemne? 02.08.07, 11:25 Jeśli zrobiłaś ELISE , to jest możliwe, bo niskie wartości p/ciał uznaje się za ujemne. Też tak mam. W teście WB na pewno IgG wyszłoby dodatnie, PCR też. Odpowiedz Link
nataszkam Re: IGG ujemne? 02.08.07, 12:31 ccicci napisała: > W teście WB na pewno IgG wyszłoby dodatnie, PCR też. Niekoniecznie.Może być wszystko ujemne, a choroba może hulac w najlepsze. Odpowiedz Link
bettyalaross Re: IGG ujemne? 02.08.07, 13:12 no wlasnie....mimo ze mam takie wyniki czuje sie tak sobie, a moj przyjaciel z dodatnim igg (tyz po boleriozie)wyglada jak okaz zdrowia i sie ze mnie smieje : / dziekowac betty Odpowiedz Link
nataszkam Re: IGG ujemne? 02.08.07, 13:18 No tak, tylko z Twoich wcześniejszych postów raczej nie wynika, żebyś już była PO ... Niezlego przyjaciela sobie znalazłaś Odpowiedz Link
bettyalaross Re: IGG ujemne? 02.08.07, 13:33 ucieszył sie biedaczysko,że ktoś go docenił, a przy okazji chce zapytac czy jego dodatnie igg swiadczy o ciagle trwajacej chorobie? igm ma ujemne, a igg ponad 22 (bialystok) z gory dziekowac betty Odpowiedz Link