lysykazik 04.12.07, 22:04 wszyscy pisza ze sie lecza ,,ale nikt nie pisze gdzie,,,,,,ja mam pic lat klopoty i teraz wykryto borelioze,,igg pozytywne i 4 antygeny specyficzne...tez./gdzie szukac lekarza ktory wie jak leczyc,,,nie musi byc krakow Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fionka21 Re: GGGGdzie w krakowie 05.12.07, 11:42 Nie wolno podawać na forum danych lekarzy. Studiuj forum, przeczytaj FAQ. Oto link do wątku dr Beaty z Krakowa (bea1964), adres e-maila w Jej postach forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26140&w=65223676 Stowarzyszenie Chorych na Borelioze podaje namiary na innych lekarzy. Życzę pomyślności w leczeniu, Anka Odpowiedz Link
franiolek1 Re: GGGGdzie w krakowie 05.12.07, 11:45 Nie Stowarzyszenie nie poda namiarow - to nie jest zgodne z ich zasadami funkcjonowania. Na forum jednak mozesz znalezc ludzi z calej Polski, ktorzy lecza sie u kilku lekarzy, ktorzy znaja borelioze i terapie. Sa lekarze w Krakowie, Warszawie, Lublinie, Poznaniu, Bielsku B., napewno sa tez inni. Poczytaj forum i zglos sie do chorych, ktorzy napewno podziela sie namiarami na swoich lekarzy. Powodzenia Odpowiedz Link
lysykazik Re: GGGGdzie w krakowie 14.12.07, 23:45 a ty znasz jakichs w krakowie......to dziwne ponoc wszyscy tu chorzy,,ale nikt nie pomaga innemu,,nikt nie zna lekarzy,,to nikt sie nie leczy,,,juz wiem czemu chorobajest tak malo znana....pomocni znajomi od jednej choroby Odpowiedz Link
stachenka Re: GGGGdzie w krakowie 15.12.07, 00:54 Nie pierdziel głupot, bo rzeczywiście wszystkim odejdzie ochota by ci pomóc. Odrobina wysiłku i sam znajdziesz lekarza. Wystarczy przejrzeć tematy wątków na pierwszej stronie tego forum. Odpowiedz Link
lysykazik Re: GGGGdzie w krakowie 14.12.07, 23:43 lysykazik@yahoo.co.uk- pochodze ze swietokrzyskiego,,,ale jak mozesz pomoc,,miejsce nie ma znaczenia...dzieki Odpowiedz Link
da_reczka Re: GGGGdzie w krakowie 14.12.07, 23:56 Łysykazik - zjedź parę wątków w dół i czytaj uważnie, a potem ewentualnie pytaj. Odpowiedz Link