katowiczanka10 19.02.08, 09:58 Poniewaz Frank ma uszkodzony cnu,lekarz chce mu zrobic test na ten wirus.Slyszal ktos o tym ,czy uaktywnienie tego wirusa moze wystapic przy borelce?.Mowie o lekarzu z Ausgburga z kiniki w ktorej lecza bb. Pozdr Kasia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franiolek1 Re: Wirusy coxsackie 19.02.08, 15:51 U mojego Franka wykryto ten wirus w duzej ilosci w czasie gdy chorowal na borelioze. Lekarz powiedzial wtedy: no widzi Pani ,nie ma boreliozy ale hergangine, czyli infekcje cosackie virus. Mialam sie nie martwic, a mnie skrzydla opadly. Bo ja wiem, ze to nie ma tak latwo. W boreliozie nie mozna wybrac kawka albo ciasteczko, zazwyczaj ma sie i kawke i ciasteczko. Ciekawe tylko co lekarz zaproponuje jezeli wykryja tego wirusa u Franka. Czy tez stwierdza, ze to nie jest przewlekla bb ale infekcja wirusowa? Wiem, ze sa dwa rodzaje tych wirusow A i B. U mojego syna byl to pewnie typ A, moze u Franka szukaja B, ktory daje roznego rodzaju bole z ukladu nerwowego. Odpowiedz Link
katowiczanka10 Re: Wirusy coxsackie 19.02.08, 18:35 mam nadzieje ze tak nie powie,bo to lekarz"od boreliozy".Tylko powie ze bb uaktywnila wirusa... Sciskam Cie mocno Kasia Odpowiedz Link