newborn27 18.06.08, 12:41 Co o tym sądzicie? : www.lymephotos.com/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zazule Re: Witamina C i sól 18.06.08, 12:51 jak poszukasz dobrze na forum to ten protokól był juz omawiany. Nie umiem ci powiedziec gdzie ale napewno było. moze ktos ma link i ci poda Odpowiedz Link
franiolek1 Re: Witamina C i sól 18.06.08, 15:10 Tak, to juz temat walkowany kilka razy. Chyba nawet w FAQu cos o tym jest. Trudno powiedziec czy jest to bzdura, samobojstwo, czy moze cos w tym jest. Fakt jest, ze jeszcze nie spotkalam sie z osoba, ktora by wyzdrowiala po jezdzeniu soli z wit C. Odpowiedz Link
newborn27 Re: Witamina C i sól 18.06.08, 15:22 To ja poprosze o link, gdzie juz to omawialiście, bo nie moge znaleźć, dzięki. Odpowiedz Link
tosho Re: Witamina C i sól 18.06.08, 15:45 Ja tego nie próbowałem. Na pewno nie będę tego próbował w czasie antybiotyków bo to może być niebezpieczne. Odpowiedz Link
hopekk Re: Witamina C i sól 18.06.08, 16:58 Ja próbowalem, ja pisalem o tym na forum... Próbowalem ale krótko ze wzgledu na moja wszędobylską candide i musialem rozpoczac kuracje bardziej skierowana na candide. Jak dla mnie protokół salt/c to świetna sprawa gdyż na mnie dobrze działał. Raczej na pewno jeszcze do niego wróce. Odpowiedz Link