Dodaj do ulubionych

Candida Clear-dawkowanie kilka pytań

15.08.08, 01:40
Witam, potrzebuję odpowiedzi na 2 pytania:
1. Jak stosować Candide Clear, czy można łączyć z antybiotykami: Ketokonazol,
Nystatyna, Flukonazol czy raczej powinno sie ja laczyc z
suplementami/probiotykami?
2. W jakich dawkach najlepiej przyjmować Candide Clear: 2x1 czy 2x2?
Obserwuj wątek
    • leanyka Re: Candida Clear-dawkowanie kilka pytań 15.08.08, 09:35
      Witaj

mi lekarz zlecił 2x2 przy Flumycon-ie
      • dartom.www Re: Candida Clear-dawkowanie kilka pytań 15.08.08, 22:27
        hmm sorka ze pytam, bo od dawna (niestety) nie jestem w temacie, candida clear
        wogole jest skuteczna na grzybka?, bralem 3 tygodnie flukonazol, na wiecej nie
        dostane recepty uncertain, rozwazam wlasnie ten specyfik candida clear
        • franc_mauer86 Re: Candida Clear-dawkowanie kilka pytań 15.08.08, 23:56
          Przykro mi ale nie odpowiem Ci bo dopiero od jutra zaczne to brac. Z opisu
          wynika ze skutecznasmile Co u Ciebie slychac? Nie odpisujesz cos na @sad
          • dartom.www Re: Candida Clear-dawkowanie kilka pytań 16.08.08, 00:03
            hmm, sorka ze nie odpisywalem, szukalem teraz jakiegos maila od Ciebie i nie
            znalazlem.. :./

u mnie nastapila poprawa, przerwalem na 4 miesiace antybiotyki, mam zamiar znowu
            jakas serie zaaplikowac, gdyz objawy "dyskretnie" powracaja

pisza maila smialo

pozdrawiam
            • trinity28 Re: Candida Clear-dawkowanie kilka pytań 22.08.08, 18:04
              Gdzie można nabyć najlepszy, oryginalny preparat? Serdecznie proszę o linka.
              • ziucia48 Re: Candida Clear-dawkowanie kilka pytań 22.08.08, 19:40
                Ja kupuje tutaj :www.herbapis.nazwa.pl/catalog/index.php/cPath/33 orginalnie pakowana firmy NOW
              • rrrenifer Re: Candida Clear-dawkowanie kilka pytań 22.08.08, 19:43
                Można pytać w "aptekach" mam na myśli te głównie z ziołami (czasem
                kosmetyczno-ziołowe). Ja kupuję w takim ziołowym
                Widziałam też w sklepach z odżywkami dla sportowców (odżywki itp np dla
                kulturystów), ale droższe. No i nie wiem jaka jakość
                • dx771 Re: Candida Clear-dawkowanie kilka pytań 22.08.08, 20:42
                  Wielokrotnie kupowałem tutaj bez żadnych problemów. Sprzedają za pobraniem pcztowym - klikasz i masz.

www.e-vita.istore.pl/sklep,1841,,,03,nokaut,pl-pln,240485,0.html
                  • dartom.www Re: Candida Clear-dawkowanie kilka pytań 23.08.08, 13:17
                    ja kupilem na allegro jedno opakowanie (180 kapsułek) za 77 PLN (łacznie z
                    przesyłką)

pozdrawiam
                    • trinity28 Re: Candida Clear-dawkowanie kilka pytań 23.08.08, 14:52
                      Dziękuję wszystkim za odpowiedź. Kupiłam na allegro i polecam bo bardzo się opłaca 180 tabletek za 77zł. www.allegro.pl/item423145760_candida_clear_180kaps_wyrzuc_to_z_organizmu.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka