swigonka 31.03.09, 12:44 wiadomosci.onet.pl/1549945,242,kioskart.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetaryd Re: ciekawe! 31.03.09, 13:19 Bardzo ciekawy artykuł, lekarze słysząc magiczne słowo "internet" dostają szału. Odpowiedz Link
zazule Re: ciekawe! 31.03.09, 17:28 Bardzo dobry artykuł - dla tych co sie im nieche czytac dla zachety napisze ze o dr Google i o tym ze gosc dzieki dr Google zdiagnozowal sobie bb. mysle mogłby byc na stronie Stowarzyszenia Odpowiedz Link
eter05 Re: ciekawe! 31.03.09, 17:54 Tylko ile lat a moze pokolenie musi minac zanim przestanie sie nas uwazac za ciemnych dyletantow.Lekarz po6 latach studiow nie moze wierzyc pacjentowi bo to podwaza jego wiedze i zaniza jego samoocene jako jedynie kompetentnego .Pacjent i jego zdanie sa najmmiej wazne.On przeciez wie najlepiej a ze pacjent np. umarl to chyba zrobil mu na zlosc Ja zrobilam im na zlosc i zyje a bardzo sie starali zeby mi sie nie udalo Pisze te gorzkie slowa bo doswidczenia z lekarzami mam jak najgorsze a obrazliwe slowa ktore od nich slyszalam nadaja sie do sadu. Odpowiedz Link