nekeposub 29.07.09, 19:00 Czy jest możliwość leczyć się na nfz? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rrrenifer Re: Gdzie można leczyć b. przewlekłą w dolnośląs 29.07.09, 19:03 jak znajdziesz lekarza, który zgodzi się Cię tak leczyć to tak... próbuj Odpowiedz Link
kleszczorak Re: Gdzie można leczyć b. przewlekłą w dolnośląs 30.07.09, 10:41 Teoretycznie we Wrocławiu na Koszarowej, praktycznie... do końca grudnia w poradni nie ma miejsc do końca grudnia. Odpowiedz Link
anyx27 Re: Gdzie można leczyć b. przewlekłą w dolnośląs 30.07.09, 12:29 kleszczorak napisała: > Teoretycznie we Wrocławiu na Koszarowej, praktycznie... do końca grudnia w > poradni nie ma miejsc do końca grudnia. Jak juz dostaniesz sie kleszczoraku w grudniu, czy w styczniu na Kosz(m)arową, to zyczę powodzenia. będzie ci potrzebne. We wrocławiu nie ma narazie lekarza, który leczyłby boreliozę według standardów ILADS. Najbliżej W Bolkowie, Gorzowie. Odpowiedz Link
bromba-1 Re: Gdzie można leczyć b. przewlekłą w dolnośląs 16.08.09, 01:19 Witam,jest w Bolkowie lekarz leczacy wg ILADS? jesli tak to prosze o namiary.ja lecze sie w Warszawie,bo koszmarowa i w moim przypadku tez lowiecka we wro okazaly sie porazka,no chyba ze ktos nie chce sie wyleczyc tylko uslyszec ze 1seria abaxow wystarczy(tyle przysluguje wg nfz)a potem bedzie co bedzie. Odpowiedz Link
anyx27 Re: Gdzie można leczyć b. przewlekłą w dolnośląs 16.08.09, 10:52 Bromba, podaj adres mailowy - napiszę ci namiary na Bolków. Odpowiedz Link
kleszczorak Re: Gdzie można leczyć b. przewlekłą w dolnośląs 16.08.09, 10:07 >Jak juz dostaniesz sie kleszczoraku w grudniu, czy w styczniu na Kosz(m)arową, to zyczę powodzenia. będzie ci potrzebne.< Oczywiście, że nie czekałam i nie ufałam. Leczę się w Zabrzu. Dzięki temu uratowałam oko. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
kasia081 Re: kleszczorak 26.08.09, 08:08 a co działo Ci się z okiem?Skąd wiedziałaś ze to od bb? Odpowiedz Link
lee777 Re: Gdzie można leczyć b. przewlekłą w dolnośląs 25.08.09, 10:05 Prosze o kontakt do lekarza w Bolkowie Odpowiedz Link
fionka21 Re: Gdzie można leczyć b. przewlekłą w dolnośląs 25.08.09, 10:19 odbierz pocztę gazetową Odpowiedz Link
anka.26 Re: Gdzie można leczyć b. przewlekłą w dolnośląs 25.08.09, 23:41 kilka miesięcy temu też szukałam lekarza na Dolnym. Z 2 punktów informacyjnych na stronie stowarzyszenia dowiedziałam się, że lekarz z Bolkowa leczy wg Marshalla, a nie wg ILADS. Odpowiedz Link