Dodaj do ulubionych

tort na "roczek"

14.04.10, 20:57
gdzie można w Siedlcach kupić fajny tort na pierwsze urodziny? smaczny, nie za słodki, w rozsądnej cenie?
Obserwuj wątek
    • m_magdziolek2 Re: tort na "roczek" 14.04.10, 21:57
      na rogu browarnej jest piekarnia , tam kiedyś widziałam całą ściane zdjęć
      tortów z postaciami bajkowymi . jeśli chodzi o smak i cene to nie jestem w
      temacie.no i klonowa smak rewelacyjny cena już mniej.
      • dcdamian Re: tort na "roczek" 14.04.10, 22:47
        polecam cukiernię "pszczółka" róg browarnej i czerwonego krzyża , pyszne i nie
        drogie
        • monisss80 Re: tort na "roczek" 14.04.10, 23:02
          Tak, niedrogie i oblesne torty. Bleee...
          Polecam Kolonowa:)
          • frankosweet Re: tort na "roczek" 12.11.10, 14:48
            Wielokrotnie zamawiałam tort w Pszczółce, zawsze był świetny. To jedyna cukiernia w Siedlcach, która robi tak oryginalne rzeczy. Ale widać, że mieszkańcy wsi Siedlce jeszcze nie dorośli.... no cóż zawsze zostaje stara Klonowa, która smakiem i estetyką pozostaje w latach 90-tych
      • kerac32 Re: tort na "roczek" 14.04.10, 23:12
        Nie piekarnia, tylko sklep piekarniczy piekarni "Baldwin" ze Skórca.
        Ciasta mają paskudne - tłuste i przesłodzone. Pieczywo natomiast
        chyba najlepsze w Siedlcach.
        • kerac32 Re: tort na "roczek" 14.04.10, 23:16
          Zapomniałem dodać: ceny tych słodkości koszmarnie wysokie.
          • pamplemousse1 Re: tort na "roczek" 15.04.10, 11:18
            dzięki za podpowiedzi

no cóż chyba zostanę przy Klonowej, bo przynajmniej smak pewny, a cena... no cóż pocieszam się, ze bliźniaki, a kolejnego dziecka nie planuję;)
            • pamplemousse1 Re: tort na "roczek" 29.04.10, 10:00
              postawiłam w końcu na jakość i wybrałam Klonową, pycha! czekoladowy i truskawkowy- niebo w gębie. Siostra wzięła kagodowo-śmietanowy i tez ekstra:)
              • ania_pelka Re: tort na "roczek" 12.11.10, 19:50
                Ja o wiele bardziej lubię "Pszczółkę" niż klonową... w pszczółce torty z bitą śmietaną, zawsze oryginalnie przyozdobione, dla mnie super.
          • frankosweet Re: tort na "roczek" 11.06.11, 15:57
            to se naleśniki usmaż. najtaniej wyjdzie!
          • frankosweet Re: tort na "roczek" 11.06.11, 16:00
            to se naleśniki usmaż. najtaniej będzie
        • frankosweet Re: tort na "roczek" 02.03.11, 14:37
          Nie polecam z Ługu i Osiński, chociaż ten ostatni chyba zwija swój majdanek
          Jedna wielka margaryn i chyba w dodatku najgorszej jakości
          Domowe Pani Iza z Rzeszotkowa
    • easy_biala28 Re: tort na "roczek" 12.11.10, 20:01
      Ja widziałam jak ktoś prywatnie robił koleżance taki świetny tort, był nie za słodki, super smak i jak wygląda - aż szkoda zjadać.

www.tortownia.pl/galeria.php?id=47831&nr=56&str=3&gszukaj=1&kat=32#gal
      A może zgłosi się tutaj osoba, która potrafi robić takie torty z lukru plastycznego? Ja z chęcią zamówiłabym na urodziny dziecka... a może i inni skorzystają.
      Pozdrawiam
      • hela15 Re: tort na "roczek" 12.11.10, 21:47
        ja potrafię robić takie torty. nie potrafię jednak umieścić tutaj zdjęć :(((
        • an-der Re: tort na "roczek" 12.11.10, 23:08
          chętnie zamówię - poproszę o kontakt na gazetowego.
        • easy_biala28 Re: tort na "roczek" 13.11.10, 00:48
          Ja również proszę o kontakt na maila i ewentualne zdjęcia :) Dziękuję i pozdrawiam
      • torty-siedlce Re: tort na "roczek" 19.08.12, 19:03
        Ja się zgłaszam, że potrafię i zrobię chętnie. Zapraszam na:
        www.facebook.com/torty.siedlce

• hela15 Re: tort na "roczek" 29.08.12, 21:49
          www.torty-siedlce.pl
    • dominika_beauty Re: tort na "roczek" 13.11.10, 09:21
      Zamawiałam w pszczółce i byłam zadowolona. Mogą namalować dowolna postac z bajki, nadrukować zdjęcie, lub zrobic tort w kształcie np. samochodu. Zamówiłam smak śmietankowo-malinowy i był pyszny wszyscy się zajadali, cena przystępna w zalezności od wielkości tortu.
      polecam
      • janeczka14.0 Re: tort na "roczek" 07.12.10, 13:00
        W październiku tego roku "poszłam za mąż" i tak się złożyło, że znajoma poleciła mi Pszczółkę. Ciasto i tort pochodziły z tej cukierni. Wszystko było smakowite, cena przystępna, dostałam niezły rabacik:)Tort piękny, taki jak sobie wymarzyłam. A powiem szczerze,że nie było łatwo znaledź w okolicy cukiernię,która robi torty w stylu angielskim. Na wieczorze panieńskim też miałam pszczółkowy tort, był po prostu nieprzyzwoity ! a zabawa przednia!
        polecam
    • verena0 Re: tort na "roczek" 02.03.11, 16:02
      Ja również zdecydowanie polecam "Pszczółkę".
    • 3muszkieterowie3 Re: tort na "roczek" 04.03.11, 08:16
      Ja też polecam ''Pszczółkę''. Moim zdaniem robią pyszne torty i ładnie je ozdabiaja, co podoba się dzieciom;)
      • anna0101 Re: tort na "roczek" 05.03.12, 14:25
        A ja polecam siebie:)
        siedlce.olx.pl/torty-tradycyjne-i-angielskie-siedlce-iid-310853253
        • mamazsiedlec Re: tort na "roczek" 06.03.12, 16:11
          Mogę polecić torty z PSS jeśli chodzi o tanie zwykłe torty, ale smak rewelacyjny.
          Jeśli chodzi o torty w stylu angielskim to ja miałam od Pani Kasi spod Siedlec, smak super wygląd też ekstra, Pani robi to co komu do głowy wpadnie i dodatkowo wszystko naturalne masy na bazie serków siedleckich i naturalne lukry a nie takie gotowe masy.

na blogu zdjęcia:
          mojetorty.blog.pl/
          • 2akuku Re: tort na "roczek" 17.03.12, 14:31
            Torty Pani Kasi są bardzo ładne ale są też bardzo, bardzo drogie,szczególnie,ze są robione ze zwykłych siedlcekich serków.Ja polecam "pszczółkę" tam też są torty artystyczne.
            • 3aska Re: tort na "roczek" 23.05.12, 19:38
              Zamawiałam tort na Komunię u Pani Ani na blogu www.tortysiedlce.blox.pl . Był piekny, pyszny i w przystępnej cenie. Jestem bardzo zadowlona, bo gościom bardzo smakował.polecam!
              • hcemis Re: tort na "roczek" 23.05.12, 19:58
                Dziecko pytającego o tort na "roczek" ma już trzy lata, a tu nadal reklamują się "torciarze".
                • 3aska Re: tort na "roczek" 24.05.12, 14:20
                  Każdego dnia znajdzie się dziecko, które ma urodzinki i nie koniecznie pierwsze. Ja tu np. zajrzałam szukając debrego tortu na komunię.
              • aligart Re: tort na "roczek" 17.09.12, 10:45
                Regularnie jadam torty Ani - nie ma lepszych w Siedlcach.
                Niska cena, z naturalnych składników, pięknie wykonane.
                POLECAM !!!

3aska napisał(a):

> Zamawiałam tort na Komunię u Pani Ani na blogu www.tortysiedlce.blox.pl . Był
                > piekny, pyszny i w przystępnej cenie. Jestem bardzo zadowlona, bo gościom bard
                > zo smakował.polecam!
            • 6kama Re: tort na "roczek" 07.08.12, 15:17
              A zamawiałeś/ aś? Ja wiem że są też czekoladowe, brzoskwiniowe itd. I jak za takie torty to nie jest wcale drogo bo są na naturalnych składnikach. Ja nie lubię mas z margaryną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka