pamplemousse1 14.04.10, 20:57 gdzie można w Siedlcach kupić fajny tort na pierwsze urodziny? smaczny, nie za słodki, w rozsądnej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_magdziolek2 Re: tort na "roczek" 14.04.10, 21:57 na rogu browarnej jest piekarnia , tam kiedyś widziałam całą ściane zdjęć tortów z postaciami bajkowymi . jeśli chodzi o smak i cene to nie jestem w temacie.no i klonowa smak rewelacyjny cena już mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
dcdamian Re: tort na "roczek" 14.04.10, 22:47 polecam cukiernię "pszczółka" róg browarnej i czerwonego krzyża , pyszne i nie drogie Odpowiedz Link Zgłoś
monisss80 Re: tort na "roczek" 14.04.10, 23:02 Tak, niedrogie i oblesne torty. Bleee... Polecam Kolonowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
frankosweet Re: tort na "roczek" 12.11.10, 14:48 Wielokrotnie zamawiałam tort w Pszczółce, zawsze był świetny. To jedyna cukiernia w Siedlcach, która robi tak oryginalne rzeczy. Ale widać, że mieszkańcy wsi Siedlce jeszcze nie dorośli.... no cóż zawsze zostaje stara Klonowa, która smakiem i estetyką pozostaje w latach 90-tych Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: tort na "roczek" 14.04.10, 23:12 Nie piekarnia, tylko sklep piekarniczy piekarni "Baldwin" ze Skórca. Ciasta mają paskudne - tłuste i przesłodzone. Pieczywo natomiast chyba najlepsze w Siedlcach. Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: tort na "roczek" 14.04.10, 23:16 Zapomniałem dodać: ceny tych słodkości koszmarnie wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
pamplemousse1 Re: tort na "roczek" 15.04.10, 11:18 dzięki za podpowiedzi no cóż chyba zostanę przy Klonowej, bo przynajmniej smak pewny, a cena... no cóż pocieszam się, ze bliźniaki, a kolejnego dziecka nie planuję;) Odpowiedz Link Zgłoś
pamplemousse1 Re: tort na "roczek" 29.04.10, 10:00 postawiłam w końcu na jakość i wybrałam Klonową, pycha! czekoladowy i truskawkowy- niebo w gębie. Siostra wzięła kagodowo-śmietanowy i tez ekstra:) Odpowiedz Link Zgłoś
ania_pelka Re: tort na "roczek" 12.11.10, 19:50 Ja o wiele bardziej lubię "Pszczółkę" niż klonową... w pszczółce torty z bitą śmietaną, zawsze oryginalnie przyozdobione, dla mnie super. Odpowiedz Link Zgłoś
frankosweet Re: tort na "roczek" 11.06.11, 15:57 to se naleśniki usmaż. najtaniej wyjdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
frankosweet Re: tort na "roczek" 11.06.11, 16:00 to se naleśniki usmaż. najtaniej będzie Odpowiedz Link Zgłoś
frankosweet Re: tort na "roczek" 02.03.11, 14:37 Nie polecam z Ługu i Osiński, chociaż ten ostatni chyba zwija swój majdanek Jedna wielka margaryn i chyba w dodatku najgorszej jakości Domowe Pani Iza z Rzeszotkowa Odpowiedz Link Zgłoś
easy_biala28 Re: tort na "roczek" 12.11.10, 20:01 Ja widziałam jak ktoś prywatnie robił koleżance taki świetny tort, był nie za słodki, super smak i jak wygląda - aż szkoda zjadać. www.tortownia.pl/galeria.php?id=47831&nr=56&str=3&gszukaj=1&kat=32#gal A może zgłosi się tutaj osoba, która potrafi robić takie torty z lukru plastycznego? Ja z chęcią zamówiłabym na urodziny dziecka... a może i inni skorzystają. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hela15 Re: tort na "roczek" 12.11.10, 21:47 ja potrafię robić takie torty. nie potrafię jednak umieścić tutaj zdjęć :((( Odpowiedz Link Zgłoś
an-der Re: tort na "roczek" 12.11.10, 23:08 chętnie zamówię - poproszę o kontakt na gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
easy_biala28 Re: tort na "roczek" 13.11.10, 00:48 Ja również proszę o kontakt na maila i ewentualne zdjęcia :) Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
torty-siedlce Re: tort na "roczek" 19.08.12, 19:03 Ja się zgłaszam, że potrafię i zrobię chętnie. Zapraszam na: www.facebook.com/torty.siedlce Odpowiedz Link Zgłoś
dominika_beauty Re: tort na "roczek" 13.11.10, 09:21 Zamawiałam w pszczółce i byłam zadowolona. Mogą namalować dowolna postac z bajki, nadrukować zdjęcie, lub zrobic tort w kształcie np. samochodu. Zamówiłam smak śmietankowo-malinowy i był pyszny wszyscy się zajadali, cena przystępna w zalezności od wielkości tortu. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
janeczka14.0 Re: tort na "roczek" 07.12.10, 13:00 W październiku tego roku "poszłam za mąż" i tak się złożyło, że znajoma poleciła mi Pszczółkę. Ciasto i tort pochodziły z tej cukierni. Wszystko było smakowite, cena przystępna, dostałam niezły rabacik:)Tort piękny, taki jak sobie wymarzyłam. A powiem szczerze,że nie było łatwo znaledź w okolicy cukiernię,która robi torty w stylu angielskim. Na wieczorze panieńskim też miałam pszczółkowy tort, był po prostu nieprzyzwoity ! a zabawa przednia! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: tort na "roczek" 02.03.11, 16:02 Ja również zdecydowanie polecam "Pszczółkę". Odpowiedz Link Zgłoś
3muszkieterowie3 Re: tort na "roczek" 04.03.11, 08:16 Ja też polecam ''Pszczółkę''. Moim zdaniem robią pyszne torty i ładnie je ozdabiaja, co podoba się dzieciom;) Odpowiedz Link Zgłoś
anna0101 Re: tort na "roczek" 05.03.12, 14:25 A ja polecam siebie:) siedlce.olx.pl/torty-tradycyjne-i-angielskie-siedlce-iid-310853253 Odpowiedz Link Zgłoś
mamazsiedlec Re: tort na "roczek" 06.03.12, 16:11 Mogę polecić torty z PSS jeśli chodzi o tanie zwykłe torty, ale smak rewelacyjny. Jeśli chodzi o torty w stylu angielskim to ja miałam od Pani Kasi spod Siedlec, smak super wygląd też ekstra, Pani robi to co komu do głowy wpadnie i dodatkowo wszystko naturalne masy na bazie serków siedleckich i naturalne lukry a nie takie gotowe masy. na blogu zdjęcia: mojetorty.blog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
2akuku Re: tort na "roczek" 17.03.12, 14:31 Torty Pani Kasi są bardzo ładne ale są też bardzo, bardzo drogie,szczególnie,ze są robione ze zwykłych siedlcekich serków.Ja polecam "pszczółkę" tam też są torty artystyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
3aska Re: tort na "roczek" 23.05.12, 19:38 Zamawiałam tort na Komunię u Pani Ani na blogu www.tortysiedlce.blox.pl . Był piekny, pyszny i w przystępnej cenie. Jestem bardzo zadowlona, bo gościom bardzo smakował.polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
hcemis Re: tort na "roczek" 23.05.12, 19:58 Dziecko pytającego o tort na "roczek" ma już trzy lata, a tu nadal reklamują się "torciarze". Odpowiedz Link Zgłoś
3aska Re: tort na "roczek" 24.05.12, 14:20 Każdego dnia znajdzie się dziecko, które ma urodzinki i nie koniecznie pierwsze. Ja tu np. zajrzałam szukając debrego tortu na komunię. Odpowiedz Link Zgłoś
aligart Re: tort na "roczek" 17.09.12, 10:45 Regularnie jadam torty Ani - nie ma lepszych w Siedlcach. Niska cena, z naturalnych składników, pięknie wykonane. POLECAM !!! 3aska napisał(a): > Zamawiałam tort na Komunię u Pani Ani na blogu www.tortysiedlce.blox.pl . Był > piekny, pyszny i w przystępnej cenie. Jestem bardzo zadowlona, bo gościom bard > zo smakował.polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
6kama Re: tort na "roczek" 07.08.12, 15:17 A zamawiałeś/ aś? Ja wiem że są też czekoladowe, brzoskwiniowe itd. I jak za takie torty to nie jest wcale drogo bo są na naturalnych składnikach. Ja nie lubię mas z margaryną. Odpowiedz Link Zgłoś