jo_lasi 23.05.10, 13:38 Gdzie w Sie można oddać nieszczęsne blaszki InPost przyczepiane do korespondencji, jakoś szkoda mi je wyrzucać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_magdziolek2 Re: Blaszki InPost 23.05.10, 19:08 xaveri napisał: > Zbieraj i oddaj na złom. To będzie trwało milion lat świetlnych !!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
falszywy_klamca Re: Blaszki InPost 30.05.10, 11:34 > > Zbieraj i oddaj na złom. > To będzie trwało milion lat świetlnych !!!!!:) Lata świetlne to miara odległości, a nie czasu. Doprawdy... trochę obycia... . Odpowiedz Link Zgłoś
cyanidesun Re: Blaszki InPost 23.05.10, 20:06 Kiedys mial je chyba skupowac sam Inpost, ale jak wiele pomyslow tej firmy ten rowniez szybko upadl. Odpowiedz Link Zgłoś
zgloszenie_inpost Re: Blaszki InPost 28.05.10, 15:48 Witajcie, InPost dla swoich klientów prowadzi program lojalnościowy, w którym plomby można wymieniać na nagrody. Więcej informacji na temat plomb można znaleźć tutaj: www.inpost.pl/ekoinpost/czym-jest-plomba.html Ponadto plomby można wymieniać na nagrody. Więcej o tym programie można znaleźć tutaj: www.inpost.pl/ekoinpost/nagrody.html oraz o nowych zasadach tutaj: www.inpost.pl/aktualnosci/artykul/zobacz/nowe-zasady-w-programie-lojalnosciowym-ekoinpost.html Jeśli pragniecie z nami się skontaktować i o coś zapytać zapraszamy do kontaktu na maila zgłoszenie@inpost.pl. Pozdrawiamy Zespół InPost Odpowiedz Link Zgłoś
jo_lasi Re: Blaszki InPost 30.05.10, 08:07 dziękuję za odp. ale gdzie w Siedlcach mogę oddać te blaszki (oczywiście mam bez kopert) Odpowiedz Link Zgłoś
cyanidesun Re: Blaszki InPost 30.05.10, 08:22 ul. Broniewskiego 48 (Nowe Siedlce). Teoretycznie pracuja od 8 do 17, ale radze przyjechac przed 16 bo mozna pocalowac klamke (raz tak mialem, gdy przyjechalem odebrac awize, a mieszkam na drugim koncu miasta - to swiadczy tylko o firmie). Odpowiedz Link Zgłoś
zgloszenie_inpost Re: Blaszki InPost 06.06.10, 11:50 cyanidesun napisał: > ul. Broniewskiego 48 (Nowe Siedlce). Teoretycznie pracuja od 8 do 17, ale radze > przyjechac przed 16 bo mozna pocalowac klamke (raz tak mialem, gdy przyjechalem > odebrac awize, a mieszkam na drugim koncu miasta - to swiadczy tylko o firmie). Witamy Serdecznie, Bardzo dziękujemy za uwagi. Chcielibyśmy jak najszybciej wyjaśnić sytuację opisaną przez Pana dotyczącą firmy InPost. Prosimy dokładnie opisać Pana doświadczenia z firmą InPost i cały opis zdarzenia proszę przesłać na adres mailowy zgloszenie[małpa]inpost.pl. Zależy nam na każdej opinii, dlatego dołożymy wszelkich starań, aby możliwie jak najszybciej wyjaśnić przedstawioną przez Pana kwestię. Jeśli prześle nam Pan emaila z opisem sytuacji zajmiemy się zgłoszoną przez Pana sprawą tak szybko, jak to możliwe. Mamy nadzieję, że uda nam się Pana przekonać do ponownego skorzystania z usług InPost. Czekamy na dalsze informacje. Z poważaniem Zespół InPost Odpowiedz Link Zgłoś
jo_lasi Re: Blaszki InPost 01.06.10, 12:25 Byłam wczoraj w punkcie InPost na Broniewskiego, zaniosłam 18 ciężkich blaszek i co... Pani obsługująca powiedziała, że "blaszek nie przyjmujemy, proszę wyrzucić" - blaszki położyłam na blacie i wyszłam no to tyle na temat idiotyzu blaszkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
cyanidesun Re: Blaszki InPost 01.06.10, 12:43 No jak nie przyjmujemy, nalezal ci sie gadzet - czarno na bialym napisane na stronie internetowej. Dziadostwo, nie firma! Odpowiedz Link Zgłoś
zgloszenie_inpost Re: Blaszki InPost 06.06.10, 11:41 jo_lasi napisała: > Byłam wczoraj w punkcie InPost na Broniewskiego, zaniosłam 18 ciężkich blaszek > i > co... Pani obsługująca powiedziała, że "blaszek nie przyjmujemy, proszę > wyrzucić" - blaszki położyłam na blacie i wyszłam no to tyle na temat idiotyzu > blaszkowego. Szanowna Pani, InPost dla swoich klientów prowadzi program lojalnościowy, w którym plomby można wymieniać na nagrody. Więcej informacji na temat plomb można znaleźć tutaj: www.inpost.pl/ekoinpost/czym-jest-plomba.html Ponadto plomby można wymieniać na nagrody. Więcej o tym programie można znaleźć tutaj: www.inpost.pl/ekoinpost/nagrody.html oraz o nowych zasadach programu lojalnościowego, które obowiązują od 1 czerwca: www.inpost.pl/aktualnosci/artykul/zobacz/nowe-zasady-w-programie-lojalnosciowym-ekoinpost.html Jeśli chce Pani z nami się skontaktować i o coś zapytać zapraszamy do kontaktu na maila zgłoszenie@inpost.pl. Pozdrawiamy Zespół InPost Odpowiedz Link Zgłoś
cyanidesun Re: Blaszki InPost 06.06.10, 12:36 @ zgloszenie_inpost Wezcie sie juz nie kompromitujcie i zadbajcie zeby siedlecki oddzial nie odstraszal wam klientow. Odpowiedz Link Zgłoś
jo_lasi Re: Blaszki InPost 09.06.10, 17:52 zgłoszenie inpost: jak czytam tę odpowiedź, to już mi się chce tylko śmiać. Nie chcę się z wami skontaktować ani zapoznawać. Mam blaszkę i właśnie wyrzucam ją do kosza i tak będę robić z kolejnymi.Żegnam, kończę temat i nie życzę sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
25myszy Re: Blaszki InPost 16.06.10, 14:13 A JA POZWOLĘ SOBIE ZACYTOWAC PEWIEN ARTYKUŁ „Pozwólcie, że podzielę się z Wami niesłychanie ważną wiadomością. Wiadomość ta dotyczy stwarzania w Polsce, przez naszą, demokratycznie wybraną władzę, warunków do rozwoju pomysłowości. Przysłowie mówi, że „potrzeba jest matką wynalazków”. No i ta nasza polska władza stwarza dogodne warunki, aby Polacy takową potrzebę odczuli. Rozumowanie władzy jest proste. Jak Polak odczuje potrzebę, to na wynalazek nie trzeba będzie długo czekać. Władza, jak powiadają, zawsze ma rację, nawet wtedy, kiedy jej nie ma, de facto. Tym razem ma rację, nawet de facto! Zaistniały uwarunkowania i powstał wynalazek. Polega on na doklejaniu płytek ze stalowej, ocynkowanej blachy, do listów ważących mniej niż 50 g, wysyłanych przez In Post (nowoczesna poczta). Nakleja się je po to, aby ważyły więcej, niż te zaczarowane 50 g. Większa waga listu pozwala, bezkarnie pobierać opłaty, za przesył listu, niższe od opłat naliczanych przez monopolistę, Pocztę Polską, za taki sam list, ale bez blachy. Nic tylko powiedzieć: „Wynalazek na blachę”. No i co Wy na to? Gdyby mnie ktoś zadał to pytanie, zaraz bym odpalił: Tu nie ma co pytać, tylko działać i jak najszybciej zgłosić wniosek o przyznanie polskiej władzy Nagrody Nobla za nadzwyczajną umiejętność tworzenia „twórczej atmosfery” dla obywateli w najjaśniejszej Rzeczpospolitej. Ba! Mało tego! Zgłosić też należy wniosek o zapisanie tego w Księdze Rekordów Guinnessa. „ GOŚC MA RACJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
efaster Re: Blaszki InPost 28.06.10, 20:41 Teraz tylko blaszki z kopertami przyjmują lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,8074322,Na_czym_polega_program_lojalnosciowy_w_firmie_InPost.html Odpowiedz Link Zgłoś
superkiwi Re: Blaszki InPost 29.06.10, 08:54 Żenada, sami się kompromitują. Dobrze że mały znalazł zastosowanie dla tych blaszek - buduje z nich droge dla samochodzików ;) Odpowiedz Link Zgłoś
efaster Re: Blaszki InPost 29.06.10, 09:53 superkiwi napisał: > Żenada, sami się kompromitują. Dokładnie, wolą wydawać kasę na nowe blaszki z fabryki zamiast wykorzystać już będące u klientów ich sprawa, bo my i tak za przesyłkę nie płacimy (tylko nadawca, który i tak sobie ściągnie z nas po przez rachunek, bo to najczęściej przychodzi z blaszką he,he :)) > Dobrze, że mały znalazł zastosowanie dla tych blaszek - buduje z nich > drogę dla samochodzików ;) o bardzo mądre dziecko, może Kubicą zostanie :)) no może konstruktorem torów F1, kto wie gorąco pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś