Dodaj do ulubionych

Blaszki InPost

23.05.10, 13:38
Gdzie w Sie można oddać nieszczęsne blaszki InPost przyczepiane do
korespondencji, jakoś szkoda mi je wyrzucać
Obserwuj wątek
    • xaveri Re: Blaszki InPost 23.05.10, 18:33
      Zbieraj i oddaj na złom.
      • m_magdziolek2 Re: Blaszki InPost 23.05.10, 19:08
        xaveri napisał:

> Zbieraj i oddaj na złom.
        To będzie trwało milion lat świetlnych !!!!!:)
        • falszywy_klamca Re: Blaszki InPost 30.05.10, 11:34
          > > Zbieraj i oddaj na złom.
          > To będzie trwało milion lat świetlnych !!!!!:)

Lata świetlne to miara odległości, a nie czasu.
          Doprawdy... trochę obycia... .
    • cyanidesun Re: Blaszki InPost 23.05.10, 20:06
      Kiedys mial je chyba skupowac sam Inpost, ale jak wiele pomyslow tej firmy ten
      rowniez szybko upadl.
    • zgloszenie_inpost Re: Blaszki InPost 28.05.10, 15:48
      Witajcie,

InPost dla swoich klientów prowadzi program lojalnościowy, w którym plomby można
      wymieniać na nagrody.

Więcej informacji na temat plomb można znaleźć tutaj:
      www.inpost.pl/ekoinpost/czym-jest-plomba.html
      Ponadto plomby można wymieniać na nagrody. Więcej o tym programie można znaleźć
      tutaj:
      www.inpost.pl/ekoinpost/nagrody.html
      oraz o nowych zasadach tutaj:
      www.inpost.pl/aktualnosci/artykul/zobacz/nowe-zasady-w-programie-lojalnosciowym-ekoinpost.html
      Jeśli pragniecie z nami się skontaktować i o coś zapytać zapraszamy do kontaktu
      na maila zgłoszenie@inpost.pl.

Pozdrawiamy
      Zespół InPost
      • jo_lasi Re: Blaszki InPost 30.05.10, 08:07
        dziękuję za odp. ale gdzie w Siedlcach mogę oddać te blaszki (oczywiście mam bez
        kopert)
        • cyanidesun Re: Blaszki InPost 30.05.10, 08:22
          ul. Broniewskiego 48 (Nowe Siedlce). Teoretycznie pracuja od 8 do 17, ale radze
          przyjechac przed 16 bo mozna pocalowac klamke (raz tak mialem, gdy przyjechalem
          odebrac awize, a mieszkam na drugim koncu miasta - to swiadczy tylko o firmie).
          • zgloszenie_inpost Re: Blaszki InPost 06.06.10, 11:50
            cyanidesun napisał:

> ul. Broniewskiego 48 (Nowe Siedlce). Teoretycznie pracuja od 8 do 17, ale radze
            > przyjechac przed 16 bo mozna pocalowac klamke (raz tak mialem, gdy przyjechalem
            > odebrac awize, a mieszkam na drugim koncu miasta - to swiadczy tylko o firmie).

Witamy Serdecznie,

Bardzo dziękujemy za uwagi. Chcielibyśmy jak najszybciej wyjaśnić sytuację
            opisaną przez Pana dotyczącą firmy InPost.

Prosimy dokładnie opisać Pana doświadczenia z firmą InPost i cały opis zdarzenia
            proszę przesłać na adres mailowy zgloszenie[małpa]inpost.pl.

Zależy nam na każdej opinii, dlatego dołożymy wszelkich starań, aby możliwie jak
            najszybciej wyjaśnić przedstawioną przez Pana kwestię.
            Jeśli prześle nam Pan emaila z opisem sytuacji zajmiemy się zgłoszoną przez Pana
            sprawą tak szybko, jak to możliwe.

Mamy nadzieję, że uda nam się Pana przekonać do ponownego skorzystania z usług
            InPost.

Czekamy na dalsze informacje.

Z poważaniem
            Zespół InPost
    • jo_lasi Re: Blaszki InPost 01.06.10, 12:25
      Byłam wczoraj w punkcie InPost na Broniewskiego, zaniosłam 18 ciężkich blaszek i
      co... Pani obsługująca powiedziała, że "blaszek nie przyjmujemy, proszę
      wyrzucić" - blaszki położyłam na blacie i wyszłam no to tyle na temat idiotyzu
      blaszkowego.
      • cyanidesun Re: Blaszki InPost 01.06.10, 12:43
        No jak nie przyjmujemy, nalezal ci sie gadzet - czarno na bialym napisane na
        stronie internetowej. Dziadostwo, nie firma!
      • zgloszenie_inpost Re: Blaszki InPost 06.06.10, 11:41
        jo_lasi napisała:

> Byłam wczoraj w punkcie InPost na Broniewskiego, zaniosłam 18 ciężkich blaszek
        > i
        > co... Pani obsługująca powiedziała, że "blaszek nie przyjmujemy, proszę
        > wyrzucić" - blaszki położyłam na blacie i wyszłam no to tyle na temat idiotyzu
        > blaszkowego.

Szanowna Pani,

InPost dla swoich klientów prowadzi program lojalnościowy, w którym plomby można
        wymieniać na nagrody.

Więcej informacji na temat plomb można znaleźć tutaj:
        www.inpost.pl/ekoinpost/czym-jest-plomba.html
        Ponadto plomby można wymieniać na nagrody. Więcej o tym programie można znaleźć
        tutaj:
        www.inpost.pl/ekoinpost/nagrody.html

oraz o nowych zasadach programu lojalnościowego, które obowiązują od 1 czerwca:
        www.inpost.pl/aktualnosci/artykul/zobacz/nowe-zasady-w-programie-lojalnosciowym-ekoinpost.html

Jeśli chce Pani z nami się skontaktować i o coś zapytać zapraszamy do kontaktu
        na maila zgłoszenie@inpost.pl.

Pozdrawiamy
        Zespół InPost
        • cyanidesun Re: Blaszki InPost 06.06.10, 12:36
          @ zgloszenie_inpost

Wezcie sie juz nie kompromitujcie i zadbajcie zeby siedlecki oddzial nie
          odstraszal wam klientow.
    • jo_lasi Re: Blaszki InPost 09.06.10, 17:52
      zgłoszenie inpost: jak czytam tę odpowiedź, to już mi się chce tylko śmiać. Nie
      chcę się z wami skontaktować ani zapoznawać. Mam blaszkę i właśnie wyrzucam ją
      do kosza i tak będę robić z kolejnymi.Żegnam, kończę temat i nie życzę sukcesów.
      • 25myszy Re: Blaszki InPost 16.06.10, 14:13
        A JA POZWOLĘ SOBIE ZACYTOWAC PEWIEN ARTYKUŁ

„Pozwólcie, że podzielę się z Wami niesłychanie ważną wiadomością. Wiadomość ta
        dotyczy stwarzania w Polsce, przez naszą, demokratycznie wybraną władzę,
        warunków do rozwoju pomysłowości. Przysłowie mówi, że „potrzeba jest matką
        wynalazków”. No i ta nasza polska władza stwarza dogodne warunki, aby Polacy
        takową potrzebę odczuli. Rozumowanie władzy jest proste. Jak Polak odczuje
        potrzebę, to na wynalazek nie trzeba będzie długo czekać. Władza, jak powiadają,
        zawsze ma rację, nawet wtedy, kiedy jej nie ma, de facto. Tym razem ma rację,
        nawet de facto! Zaistniały uwarunkowania i powstał wynalazek. Polega on na
        doklejaniu płytek ze stalowej, ocynkowanej blachy, do listów ważących mniej niż
        50 g, wysyłanych przez In Post (nowoczesna poczta). Nakleja się je po to, aby
        ważyły więcej, niż te zaczarowane 50 g. Większa waga listu pozwala, bezkarnie
        pobierać opłaty, za przesył listu, niższe od opłat naliczanych przez
        monopolistę, Pocztę Polską, za taki sam list, ale bez blachy. Nic tylko
        powiedzieć: „Wynalazek na blachę”. No i co Wy na to?

Gdyby mnie ktoś zadał to pytanie, zaraz bym odpalił: Tu nie ma co pytać, tylko
        działać i jak najszybciej zgłosić wniosek o przyznanie polskiej władzy Nagrody
        Nobla za nadzwyczajną umiejętność tworzenia „twórczej atmosfery” dla obywateli w
        najjaśniejszej Rzeczpospolitej. Ba! Mało tego! Zgłosić też należy wniosek o
        zapisanie tego w Księdze Rekordów Guinnessa. „

GOŚC MA RACJĘ
    • efaster Re: Blaszki InPost 28.06.10, 20:41
      Teraz tylko blaszki z kopertami przyjmują

lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,8074322,Na_czym_polega_program_lojalnosciowy_w_firmie_InPost.html
      • superkiwi Re: Blaszki InPost 29.06.10, 08:54
        Żenada, sami się kompromitują.
        Dobrze że mały znalazł zastosowanie dla tych blaszek - buduje z nich
        droge dla samochodzików ;)
        • efaster Re: Blaszki InPost 29.06.10, 09:53
          superkiwi napisał:
          > Żenada, sami się kompromitują.

Dokładnie, wolą wydawać kasę na nowe blaszki z fabryki zamiast
          wykorzystać już będące u klientów ich sprawa, bo my i tak za
          przesyłkę nie płacimy (tylko nadawca, który i tak sobie ściągnie z
          nas po przez rachunek, bo to najczęściej przychodzi z blaszką
          he,he :))