izaza 11.03.04, 11:58 A u mnie wiosna za oknem. W Siedlcach podobno tez jest cieplej, ale slonce jeszcze tak mocno nie swieci. Fajnie juz poczyc wiosne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba Re: wiosna:) IP: *.nestle.pl 11.03.04, 14:33 a u mnie zimno, wieje wiatr, raczej slonecznie, ale za chmurami... Jednak Mazowsze jka zawsze wygrywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synoptyk Re: wiosna:) IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.04, 09:07 Spokojnie. Jak na razie wiosna wkracza baaaardzo powoli i nieśmiało. Niby cieplej, ale tylko tak trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izaza Re: wiosna:) IP: 193.0.73.* 15.03.04, 11:29 A u mnie za oknem znow wiosna. W Siedlcach zdecydowanie zimniej (doswiadczyalam), ale tutaj sloneczko swieci. Dziwczyny w krotkich spodniczkch, zreszta czesciowo ludzie zmienili juz gaderobe na wiosenna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izaza Re: wiosna:) IP: 193.0.73.* 18.03.04, 13:54 A dzis wiosna na calego. Niektorzy nawet poczuli juz lato, patrzac na krotkie rekawki. Pozdrawiam cieplutko i slonecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: wiosna:) 18.03.04, 21:10 A więc stało się ..... szła, szła, aż doszła. Oby się nie cofnęła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G-unit YO! IP: *.acn.pl 18.03.04, 22:43 nie wiem czy moge czuc sie upowazniony do odpisywania w tym watku, ale napisze, ze jest fajnie ,ciepło, wieczor jest bardzo miły, wrecz goracy. dzien cieply wiosenny minał mi bardzo dobrze, na uniwerku tyle piknych dziewczyn w wiosennych ponetnych strojach, az sie chce zaprosic ktoras na jakas majoweczke, albo kwietnioweczke, w kazdym razie mozna nawet juz wysepic numer telefonu ;) aha pamietajcie g g g g unit! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeee-e.w.u.n.i.a :) IP: 193.0.117.* 19.03.04, 15:55 A dlaczego nie mozesz sie czuc upowazniony?Kazdy moze pisac na forum gdzie chce i co chce. Na majoweczke albo kwietnioweczke jeszcze za wczesnie;moze marcoweczka? "Marzec,marzec wyjal grosik srebrny"-pamietasz?=D Besitos,hasta la noche.Gekaufciorek;) Odpowiedz Link Zgłoś
gaziarz Re: YO! 19.03.04, 23:39 przejezdzalem dzis wieczorem przez stolice naszego Mazowsza, deszczyk padal, ludzie na przystankach, dziewczyny piekne i zadbane... Ach, jak wspomne nasze rejony w ujeciu wiosennym... Luuuuuudzie, jakie te krance zachodnie sa brzydkie, prymitywne, nudne i szare!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: YO! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 20:31 Hehe, a jak!!! We wschodniej czesci pl. sa najładniejsze dziewczyny :P:P Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: YO! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.04, 23:03 Powiem więcej, dziewczyny jak maliny, a nawet jak oliwki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: YO! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 14:29 Hehehe, masz racje Westwind :)) Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: YO! 22.03.04, 12:32 Cosik się wiosna jakby nieco załamuje, a może tylko mi się tak zdaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.w.u.n.i.a Re: YO! IP: 193.0.117.* 22.03.04, 14:54 Zdaje Ci sie,bo rosniesz:) Troche padalo,ale wiosna juz sie rozgoscila i mam nadzieje,ze sie nie rozmysli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: YO! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 19:21 Nic się nie pogarsza, jest dobrze :D:D Dzisiaj była cudowna tęcza :))) Nawet dwie :P:P Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: YO! IP: 193.0.73.* 22.03.04, 19:57 Oj tak, wiosna znow, chociaz troszke wieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: YO! 22.03.04, 23:19 Mnie też bierze, wyciągam rower z piwnicy i ruszam (jutro). Odpowiedz Link Zgłoś
izaza Re: YO! 23.03.04, 13:12 No pewnie, a co:) Przy wiosnie humorek dopisuje i czlowiek od razu lepiej sie czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: YO! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 16:48 Ja wczoraj wyciagnełam rower :) W piątek wyruszam na wieś :D Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: YO! 23.03.04, 16:57 A czy na wsi juz obeschło? Helenka co roku wylewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: YO! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 20:17 No i nici ze wsi :( Tak sie rozpadało, rozwiło, że nie pojade do Golic... :( Od poniedziałku znów ma być ładnie, wiec ja sie tam wybiore w piątek za tydzień, mam nadzieje, że nie bede miała kolejny raz TAKIEGO pecha :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: YO! IP: *.nestle.pl 26.03.04, 07:03 II tam, na wsi nie ma nic, a nic ciekawego. Wiem, co pisze, bo jestem na wsi :) Ale juz na przelomie dzis i jutro bede w Siedlcach :) Odpowiedz Link Zgłoś