monisss80 24.06.10, 01:58 Szukam noclegu w Sopocie, najlepiej jakies pokoje goscinne m.in. z dostepem do kuchni z kuchenka gazowa i z mozliwoscia zarezerwowania rowniez pokoju 1-osobowego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nash_bridges Re: Co mozecie polecic? 24.06.10, 08:55 Kiedyś miałem namiar na noclegi w Sopocie na Sobieskiego 3 minuty na piechotę od monciaka ale niestety zgubiłem numer telefonu :/ Może poszukaj na allego. Z doświadczenia powiem Tobie, że o tej porze będzie ciężko znaleźć coś konkretnego w Sopocie w przyzwoitych cenach. No może gdzieś daleko za torami uda się torami uda się wylukać jakieś kimańsko po 50 zł za dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
brycee Re: Co mozecie polecic? 24.06.10, 10:22 O wiele łatwiej będzie Ci znaleźć kwaterę w Gdyni Orłowo, dokąd jeździłem kilkakrotnie. Jest tam bardzo dużo kwater umiejscowionych już od 100 metrów od Zatoki. Plaża i molo też ładne, ale idąc nią na wschód, po trwającym około 10 minut wspaniałym spacerze dojdziesz do Kolibek i Kamiennego Potoku, a po następnych 10 minutach mijasz dumnie Grand Hotel i jesteś już na sopockim molo. Odpowiedz Link Zgłoś