jah.jah 12.01.11, 00:31 CKiS 20 stycznia www.siedlcetv.pl/wieczory-z-marlena-marlena-uzieblo-to-marlene-dietrich/ trzymamy kciuki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brat_szczepana Re: Marlena zaśpiewa w... 12.01.11, 13:50 Czekałem na ten koncert, a tu okazuje się, że nie 21.01. (piątek) tylko nieoczekiwanie dzień wcześniej. Weż i coś zaplanuj. Na stronie CKiS wisiało od miesiąca, ze Marlena 21.02.2011. A tu masz i ... po ptokach. Jakieś żarty z publiki. U mnie mają wieeeeeeeeeelki minus !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
byelenin upiorek!!! 12.01.11, 21:24 ileż mozna o tym mielić?! co to za pomysl, by Dietrich była haczykiem, przynętą, motywacją wreszcie do nauki i propagowania j. niemieckiego? o losssie! Milena Madziar górą Uziębło.... eh.... szkoda słów! Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: upiorek!!! 13.01.11, 12:51 A co złego widzisz w propagopwaniu niemieckiego? Angielski cacy, a niemiecki, francuski, włoski inne be? Jakie mielenie masz na myśli? Kto i gdzie miele? Zresztą mniejsza o niemiecki, tu idzie o piosenki Marleny Dierich, których chciałem posłuchać. Chciałem w piątek, jak było zaplanowane, a nie we czwartek, bo wtedy nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
byelenin Re: upiorek!!! 13.01.11, 19:02 Deutsch? warum nicht. maturę zdawalem z niemca, rozszerzoną:), ale jakoś tak "pieśniarka" mnie nie przekonuję. mieli=atakuje zewsząd. ale niech się cokolwiek dzieje. nawet po niemiecku;) Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: upiorek!!! 13.01.11, 22:16 > mieli=atakuje zewsząd Nic z tego nie rozumiem. Nigdy nie słyszałem wcześniej o pani Uziębło. To jakaś instytucja? Moje oburzenie odnosi się do niefrasobliwej zmiany terminu koncertu. Termin wyczytałem w "Kulturze" i taki sam tj. 21.01.2011 wisiał na stronie CKiS. Mieliśmy iść w kilka osób. Nie tylko ludzie z Siedlec. Ni stąd ni zowąd zmiana na 20.01.2011. No i klops - w tym dniu nie jest to mozliwe. Ich bin so böse !!! Odpowiedz Link Zgłoś
macoszka Re: upiorek!!! 14.01.11, 09:12 weich nicht aus! zawsze można spotkać się i zrobić karaoke z piosenkami MD:) als Taschentuch fuer deine Traene: www.marlene.com/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
jah.jah łezka się kręciła 20.01.11, 23:12 Pośmiać się było można. Duży postęp u Marleny zarówno wokalny jak i teatralny. Czekamy na dalsze występy. Chodzi mi po głowie Lola:) Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Marlena zaśpiewa w sobotę 12.03.2011 28.02.11, 15:47 Stowarzyszenie ProDeutsch zaprasza 12 marca o godz. 19. do sali teatralnej CKIS na koncert Marleny Uziębło „The Blue Angel”. Podczas występu zaprezentowane będą piosenki z repertuaru Marleny Dietrich. Usłyszymy je w języku polski, niemieckim oraz angielskim. Bilety z cenie 25 zł. już od marca do nabycia w CKiS. www.spin.siedlce.pl/2011/02/01/12-iii-koncert-marleny-uzieblo-the-blue-angel-piosenki-z-repertuaru-marleny-dietrich/ Mam nadzieję, że tym razem CKiS nie wywinie numeru i nie zmieni daty koncertu na czwartek lub inną środę. Liczę, że teraz uda mi się obejrzeć "Marlenę" live. Ich freue mich sehr darauf! Odpowiedz Link Zgłoś
felnet Re: Marlena zaśpiewa w sobotę 12.03.2011 28.02.11, 16:33 Zaśpiewała, zaśpiewa, a potem jeszcze, jeszcze, jeszcze .......... Więc jakiś termin będzie pasował. Odpowiedz Link Zgłoś
netxan Re: Marlena zaśpiewa w... 28.01.11, 17:28 tak śpiewała www.siedlcetv.pl/20-01-2011-the-blue-angel-koncert-stypendialny-marleny-uzieblo/ Odpowiedz Link Zgłoś
jah.jah Re: Marlena zaśpiewa w... 05.03.11, 01:06 czasy niemieckich barów i francuskich bagietek:) Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: Marlena zaśpiewa w... 06.03.11, 00:20 Dziś kupiłem bilety na wieczór z "Marleną". Odpowiedz Link Zgłoś