z_siedlec 18.09.11, 22:21 Była vice prezydent Siedlec - M.S. startuje na senatora, ciekawe czy wygra? ale układ sił wskazuje że tak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cameel28 Re: Senator 18.09.11, 22:33 jakim sposobem w tym okregu wyborczym kandydatka PO moze wygraz z kandydatem PiS? w poprzednich wyborach PiS zgarnal tu prawie 50% glosow, dwa razy tyle co PO - pani Sosnowska nie ma chyba jednak wiekszych szans Odpowiedz Link Zgłoś
tricky007 Re: Senator 18.09.11, 22:43 Z całym szacunkiem dla Pani Sosnowskiej, ale nawet oddany elektorat PO w jakimś tam stopniu deklaruje, że głosu na "koleżankę" nie odda. Nasz okręg wyborczy, region wiejski z miastem Siedlce i mniejszymi miasteczkami głosowało przez kilka ostatnich wyborów w dużej mierze albo na PiS albo na PSL - z dwojga kandydatów to obecny senator z PiSu wydaję mi się w tej "bitwie" wygranym. Odpowiedz Link Zgłoś
dymek1979 Re: Senator 19.09.11, 17:53 a ja mam szczerą nadzieję, że w końcu Siedlce przejrzą na oczy i przestaną głosować na ten cały PIS. Ciągle tylko Tchórzewski i Kudelski i reszta klity która już zaczyna agitację pod samymi drzwiami kościoła. W niedzielę po każdej mszy pod samym wejściem do kościoła św. Józefa w Siedlcach agitowała pewna kandydatka z PISu, po zwróceniu jej uwagi, że to trochę nieładnie i nie wypada to zostałem skrzyczany, że ona jest katoliczką i ma prawo tam agitować. Według mnie cała ta partia w większości jest obłudna i fałszywa i nic dobrego temu krajowi nie przynosi. Natomiast Pani Marta bardzo wiele dobrego zrobiła dla miasta, zwłaszcza jeżeli chodzi o unijne pieniądze dla Nas. Szkoda tylko, że jest z tego powodu tak mało doceniana. Jeżeli dostanie się do Senatu to będzie to bardzo dużą szansą dla Siedlec na kolejne pieniążki z Unii. Powiedzcie mi co załatwił i co może załatwić obecny senator PISu dla Naszego miasta. Uważam, że Pani Marta wygra i to będzie dobre dla Nas wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
efaster Re: Senator 19.09.11, 18:04 Jak to co robił senator Kraska był na zjeździe USPAŁ w Argentynie. Czy to nie wsystarczająca zasługa dla Siedlec ?? Był na otwarciu stadionu na błoniach, ba nawet marynarkę do zdjęcia na jeden guzik zapiął :))) A Siedlce ma w d***ie bo on jest Sokołowa Podlaskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
cyanidesun Re: Senator 19.09.11, 18:30 Dlaczego SLD nie wystawilo w naszym okregu swojego kandydata?? Odpowiedz Link Zgłoś
aro333 Re: Senator 19.09.11, 20:25 A ja tam jestem rozczarowany.Liczyłem na kandydatów niezależnych i ZONK - nie ma takich. Do bani z takimi wyborami. Nadal z naszego rejonu do senatu jestesmy skazani na partyjniactwo. Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś