Gość: Ach Re: KRÓLÓWKA IP: *.sed.pl / *.sed.pl 08.03.05, 12:12 A ja też znam pana Stolarskiego:), mimo że Królówka to nie moje LO. I pana Krzywickiego. Jeden i drugi jest niesamowity. P. Krzywicki jakby nie z tego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dachomey Re: KRÓLÓWKA IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.05, 15:49 co tak cienko forumj królówka od marca stroi w miejscu przecież jest nas sporo pisać Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: KRÓLÓWKA 01.09.05, 13:11 witam :) jestem absolwentką 2000 :) mam wielki sentyment do Królówki, do historii z p. Kalińską, do pana od w-f, na którym się nie ćwiczyło, do Chomika z powołaniem do młodzieży... do Sowy, co angielskiego za chiny nie nauczyła, tak samo z łaciną, na której wszyscy się spóźniali, do pani polonistki obfitej (nazwiska nie wymienię, ale mam nadzieję, że skojarzycie), która była moją męką przez wszystkie cztery lata.. studiowałam w Lublinie i teraz wróciłam do Siedlec czekam na odzew humanistycznej z niemieckim od pani Maliszkiewicz, obecnie Cichej :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: KRÓLÓWKA IP: 81.15.159.* 09.09.05, 18:07 sentyment do p. Kalinskiej?? przeciez "22" to byla sala tortur! i nie mysl sobie ze "ona sie uwziela na nas". ja naprawde mysle ze ona nie jest taka niesamowita, nie zawsze byla sprawiedliwa a kto pamieta pewnego pana naziste w czarnej sukience? Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: KRÓLÓWKA 09.09.05, 18:26 mam do niej sentyment, gdyż jako jedna z niewielu osób pracujących tam, miała swoje zasady, którymi się kierowała i nikomu się nie podlizywała; po prostu robiła co chciała.. ja też przeżywałam tortury na historii, mimo, że byłam w klasie humanistycznej (a może dlatego właśnie), na początku bałam się słowo powiedzieć, ale później jak byłam pewna swoich poglądów, to mogłam je powiedzieć i ona to szanowała. Miała swoje dziwactwa, ale któż ich nie ma.... pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pirotechniczka Re: KRÓLÓWKA 12.09.05, 14:29 pytanie na bis: kto to jest Pyś? Gąsiorkowa to było to:) 97% usprawiedliwionych nieobecności:) chyba żadna klasa nie miała takich statystyk:) a Bobryka to chyba polubiłam dopiero w 4 klasie.. to były czasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: someone Re: KRÓLÓWKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 14:58 Pyś to geograf - p. Bareja: "No to Pysiaczki..." Odpowiedz Link Zgłoś
pirotechniczka Re: KRÓLÓWKA 12.09.05, 15:14 to nie za mojej kadencji:( uczyła mnie szczuplutka cichutka kobietka nawet juz nie pamietam nazwiska.. Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: KRÓLÓWKA 12.09.05, 17:45 Bareja był the best!!!!!!!!!!!!!!!!! a te gonitwy po korytarzach w czasie przerwy, by zdążyć w 5 minut odnieść dziennik, zajrzeć do łazienki męskiej opierdzielić za palenie, polecieć na fajka do palarni, wrócić po dziennik następnej klasy i równo z dzwonkiem stać pod drzwiami klasy........jak on to robił........???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: KRÓLÓWKA IP: 217.153.224.* 12.09.05, 18:04 97% moja klasa miala chyba ze 100% usprawiedliwionych, bo to byla klasa Doleckiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazia Re: KRÓLÓWKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 17:59 Pozdrawiam maturzystów z rocznika 78. Wychowawczynią była śp.Pani Radman(wspaniała kobieta). Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: KRÓLÓWKA 12.09.05, 17:47 Kiedyś była w tej szkole wspaniała historyczka p.Oknińska. Miała odwagę mówić prawdę w bardzo trudnych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: KRÓLÓWKA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.10.05, 23:43 Ja też chodziłem do Królówki - tyle że do X L.O. w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: KRÓLÓWKA IP: 217.153.224.* 20.10.05, 08:46 mialem na studiach kumpli z Krolowki w Wwie. Strasznie wycwiczeni byli w chlaniu :)P Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: KRÓLÓWKA 20.10.05, 09:21 no bo w Królówce byli ludzie bardziej wyluzowani ..(i tu się mocno narażę:))... niż w Prusie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: KRÓLÓWKA 20.10.05, 09:36 > mialem na studiach kumpli z Krolowki w Wwie. Strasznie wycwiczeni byli w > chlaniu :)P > no bo w Królówce byli ludzie bardziej wyluzowani ..(i tu się mocno > narażę:))... niż w Prusie. :D Jeżeli jest to oznaka wyluzowania, to iście królewska ona jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: KRÓLÓWKA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.05, 20:36 W Siedlcach - w Królówce nie chlają? Proszę o wypowiedź niekoniecznie abiturienta lecz koniecznie abstynenta. Pozdrawiam tegorocznych maturzystów. ------------------------------------------------ Lecz ja powoli wyprowadzam się z tej zieleni, I jedną nogą już kroczę do jesieni. A Ty który jeszcze jesteś cały zielony, Pozostał do drogi Ci But Siedmiomilowy. SDM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahahaha Re: KRÓLÓWKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 23:37 głupi czy z prusa?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: KRÓLÓWKA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.05, 23:45 No nareszcie jakiś post logiczny,bo jusz myślałem sze nie chlają. buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś