zzz34 20.02.12, 22:35 Jak działa Wam dzisiaj internet z Domtel u? Na Rakowieckiej dziś działa tragicznie. Strony bardzo wolno wchodzą. Komentator nie chciał się połączyć. A jak jest u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzz34 Re: problem z internetem Domtel 20.02.12, 22:38 zzz34 napisał: > Jak działa Wam dzisiaj internet z Domtel u? Na Rakowieckiej dziś działa tragicz > nie. Strony bardzo wolno wchodzą. Komentator nie chciał się połączyć. A jak jes > t u Was? Miałem na myśli komunikator. Pisze na smartfonie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
przyjemny_gosc Re: problem z internetem Domtel 28.09.12, 14:12 Działa Wam DomTel? Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: problem z internetem Domtel 28.09.12, 16:50 Działa. Przerwy w dostepie sa pewnie spowodowane niespodzianką jaką nam przygotowali=symetryczne łacze. Odpowiedz Link Zgłoś
znakorla Re: problem z internetem Domtel 28.09.12, 16:50 działa, ale kiedyś miałem problemy - trzeba zgłosić do administratora - płacisz więc wymagasz! Odpowiedz Link Zgłoś
dirt_black Re: problem z internetem Domtel 28.09.12, 21:58 mnie już drażni wiecznie niedziałający net w domtelu. Rozglądam się za nowym. Biorę pod uwagę nową ofertę Tepsy i Ittmedia, aczkolwiek bardziej skłaniam się do drugiego, gdyż ma duże prędkości w niskich cenach. Dają dużą prędkość wysyłania i po światełku. ittmedia.pl/internet-cennik.htm Jeżeli chodzi co do Tepsy to nie wierzę, ąby po linii telefonicznej szły duże prędkości Odpowiedz Link Zgłoś
przyjemny_gosc Re: problem z internetem Domtel 28.09.12, 22:30 Już działa, jakiś grubszy problem, niezależny od nich. Odpowiedz Link Zgłoś
dirt_black Re: problem z internetem Domtel 29.09.12, 09:12 przyjemny_gosc napisał: > Już działa, jakiś grubszy problem, niezależny od nich. ... zawsze tak mówią Odpowiedz Link Zgłoś
rublov Re: problem z internetem Domtel 04.10.12, 19:52 Czy to tylko ja nie mam internetu od godziny (z Domtelu)? Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: problem z internetem Domtel 22.07.15, 11:22 Ktoś z Romanowki ma od wczorajszego wieczora problemy z netem? Odpowiedz Link Zgłoś