emektb 16.06.04, 11:04 Drodzy forumowicze nie mogłem się powstrzymać i musiałem się wam pochwalić! W nocy z niedzieli na poniedziałek urodził się mój syn, Staś. Szczęście moje nie zna granic. pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emektb Mam SYNA!!! 16.06.04, 11:10 I co bardzo ważne ważył 3785 gram, miał 57 cm i blond włoski. Istne cudo. Mam nadzieję, że nie będzie tak złośliwy jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Mam SYNA!!! 16.06.04, 13:18 Cieszę się z Wami!!! I, cóż - też mam nadzieję, że nie będzie tak złośliwy, jak Ty. Niech będzie jeszcze bardziej!!!! ... i żeby tylko nie mówił do mnie "wujku";) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Mam SYNA!!! IP: *.bci.net.pl 16.06.04, 17:15 emektb napisał: > I co bardzo ważne ważył 3785 gram, miał 57 cm i blond włoski. No to taki w sam raz :-))) Wielkie gratulacje i pozdrowienia dla mamy i Stasia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antka Re: Mam SYNA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 11:17 gratulacje i pozdrowionka dla Mamy i Maleństwa :) antka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOW Re: Mam SYNA!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.04, 11:15 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Mam SYNA!!! 16.06.04, 11:45 Wielkie gratulacje. Teraz jesteś ktoś! Brawa dla mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_login Re: Mam SYNA!!! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 12:12 Końgratulejszyns! Pozdrowienia,szczególnie dla mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI Re: Mam SYNA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 15:04 Wprawdzie, jak mówi ludowe porzekadło, "u chłopa zucha pierwsza dziewucha", ale gratuluję. Jaa też mam starszego syna. Czekamy na wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: Mam SYNA!!! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 15:27 Ja jeszcze nie mam :P Ale jak juz bede miała, to nazwe GO Jaś :D:D Również gratuluje!!! Pozdrawiam, szczególnia Małego!! :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: Mam SYNA!!! 16.06.04, 16:52 Staś albo Jaś - to brzmi bardzo sympatycznie. A dla autorów wydarzenia: hip hip hura! (i oby nie poprzestać na jednym razie!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Mam SYNA!!! IP: *.pool8249.interbusiness.it 16.06.04, 17:58 ...Ja rowniez dolaczam do zyczen,...no to teraz pozostaje ci tylko wybudowac domek i posadzic drzewko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: Mam SYNA!!! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 17.06.04, 16:32 Dokładnie Razowiec ;) Moi dziadkowie nazywają się Stanisław i Jan, i co najcikawsze: mojego chłopaka również!!! :))) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: Mam SYNA!!! 17.06.04, 23:43 Fajnie. Dzieki za sms z powiadomieniem! Gratuluje! PA!wel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubuś P. Re: Mam SYNA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 19:29 Nieźle, nieźle. Syn to jest coś. Gratulacje. Niech się zdrowo chowa. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Jak tam potomek? 30.06.04, 12:13 Rośnie, jak na drożdżach!!! Waży już prawie 4.3 kg. Dopiero wczoraj przywitałem maleństwo i żonkę moją w domu, bo mieliśmy nie lada stracha w szpitalu. Staś trafił w stanie krytycznym na intensywną terapię, ale dzięki lekarzom, pielęgniarkom i położnym oczywiście wszystko jest już w porządku. Strach jednak był i to najgorszy, jaki można sobie wyobrazić. Najważniejsze jednak, że wszystko jest już OK!!!:) Pozdrowienia dla wszystkich od Stasia, Marty i Emila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta i staś Re: Mam SYNA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 22:40 Jesteśmy już w domu więc teraz możemy wszystkim bardzo serdecznie podziękować za życzenia, i z radością donoszę, że mamy się dobrze, dzisiaj odbyło się pierwsze kąpanie, tatuś był bardzo dzielny i niezwykle zaradny..... mam wspaniałych dwóch facetów...... mowię wam tylko pozazdrościć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gratuluje Re: Mam SYNA!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.04, 15:21 ...i zazdroszcze!O wspanialych facetow niestety niezwykle trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
emenemki Re: Mam SYNA!!! 02.07.04, 09:00 Również gratuluję! Gość portalu: gratuluje napisał(a): > ...i zazdroszcze!O wspanialych facetow niestety niezwykle trudno. Wiem, że trochę nie na temat, ale: Trzeba tylko wiedzieć czego się chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owszem Re: Mam SYNA!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.04, 11:24 trzeba wiedziec.I trzeba tez dokladnie wiedziec,czego sie NIE chce.Ja np.wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
emenemki Nie na temat 02.07.04, 14:41 A ja jeszcze kilka lat temu wiedziałem, że będę lekarzem i znałem kupę ludzi, o których myślałem, że są głupi. Wszystko płynie, a ja przestałem zastrzegać sobie prawo do nieomylności, zwłaszcza, jeżeli chodzi o to co drugi człowiek ma w środku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Rzeczywiscie do tematu "mam syna" nie pasuje IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.04, 14:51 Alez kto tu mowi o zastrzeganiu sobie takiego prawa?Chyba nikt tego nie moze oprocz Najwyższego.Zgadzam sie w zupelnosci. Co do bycia lekarzem-o,moje plany kiedys tez byly podobne.Weterynarz-to bylo to:)A potem sie pozmienialo.I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
emenemki Re: Rzeczywiscie do tematu "mam syna" nie pasuje 02.07.04, 15:01 Mówienie (pisanie) "wiem czego nie chcę" trąci w tym konkretnym kontekście, takim właśnie przeświadczeniem o własnej nieomylności. Odpowiedz Link Zgłoś