Dodaj do ulubionych

Praca dla Grafika Komputerowego

20.08.12, 13:28
Praca dla Grafika Komputerowego
www.tech-media.pl/praca.html#grafik,
proszę przekażcie znajomym ten link, może ktoś z nich szuka pracy.

O firmie TechMedia można poczytać na FB www.facebook.com/TechMedia.

Praca dla kreatywnych i ambitnych osób z dobrą znajomością programów graficznych, więcej o ofercie pod podanym linkiem.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wredzioch Re: Praca dla Grafika Komputerowego 20.08.12, 18:46
      fototrendy.pl napisał:

> proszę przekażcie znajomym ten link, może ktoś z nich szuka pracy.
      >
      Jasne i akurat u Was znajdzie :) Śledze to forum już dłuższy czas a tym samem i Wasze anonsy i zauważyłem, że ogłoszenia wiszą co najmniej od kilku lat. Zmieniają się tylko nagłówki. Rozumiem że jest to pewien sposób wypozycjonowania strony - bo przecież gdybyście szukali poważnie pracownika to już byście go znaleźli. Po za tym bez względu na wybór oferty i tak wszystko sprowadza się do propozycji zostania handlowcem - czyż nie :P
      • dirt_black Re: Praca dla Grafika Komputerowego 20.08.12, 19:52
        Wiesz dlaczego oferty wiszą po kilka miesięcy?

- bo nikt nie chce u nich pracować
        • xaveri Re: Praca dla Grafika Komputerowego 20.08.12, 20:04
          Ich oferty pracy to ogólnie ściema. Sam złożyłem na Targach Pracy (szumnie ogłaszanych) CV na inne stanowisko. Nawet nie raczyli się skontaktować.
          • comodin Re: Praca dla Grafika Komputerowego 20.08.12, 20:25
            Niestety firma jak i sam właściciel łapią się wszystkiego czego się da. A to niestety do niczego nie prowadzi. Jak ktoś jest do wszystkiego to jest do niczego. Nie da się połączyć pod jednym dachem na kilku metrach tylu różnych specjalizacji: Sklep komputerowy, gadżety reklamowe, usługi foto.
            A poza tym zarobki. Pani/e Anno/Arku jakie stawki proponujecie w Waszej firmie? Bo chyba tylko rodzina może się u Was "dorobić".
            Nie byliście, nie jesteście i nigdy nie będziecie Agencją Reklamową !
            • fototrendy.pl Re: Praca dla Grafika Komputerowego 20.08.12, 21:48
              comodin napisał:

> Niestety firma jak i sam właściciel łapią się wszystkiego czego się da. A to n
              > iestety do niczego nie prowadzi. Jak ktoś jest do wszystkiego to jest do niczeg
              > o. Nie da się połączyć pod jednym dachem na kilku metrach tylu różnych specjali
              > zacji: Sklep komputerowy, gadżety reklamowe, usługi foto.
              > A poza tym zarobki. Pani/e Anno/Arku jakie stawki proponujecie w Waszej firmie?
              > Bo chyba tylko rodzina może się u Was "dorobić".
              > Nie byliście, nie jesteście i nigdy nie będziecie Agencją Reklamową !

Jeśli zlecenia reklamowe dla Onetu, Getin Banku, Carrefour'a czy Lotto nie są wykonywane przez agencje reklamową to nią nie jesteśmy, ale to mi jakoś nie przeszkadza, wystarczą mi klienci, których mamy, choćby Urząd Miasta Siedlce www.facebook.com/TechMedia.
              • comodin Re: Praca dla Grafika Komputerowego 20.08.12, 21:58
                Fakt zrobienie kilku teczek czy długopisów to od razu pełna obsługa urzędu miasta.
                Gratuluję zlecenia.
                Ale mniejsza o to. Nie odpowiedział mi Pan na podstawowe pytanie. Jakie stawki obowiązują w Pana firmie. Wymagania ma Pan konkretne wobec kandydatów, więc może od razu zawrzeć stawkę zarobków. Jeśli zna Pan branżę, to wie Pan ile dobry grafik jest warty w Siedlcach (dobrze wiemy, że można ich w Naszym mieście policzyć na palcach obu rąk).
                Widocznie nie dostatecznie dużo Pan oferuje, skoro średnio co 3 miesiące trąbi Pan wszędzie o poszukiwaniach pracowników na różne stanowiska.
                • fototrendy.pl Re: Praca dla Grafika Komputerowego 20.08.12, 22:11
                  comodin napisał:

> Fakt zrobienie kilku teczek czy długopisów to od razu pełna obsługa urzędu mias
                  > ta.
                  > Gratuluję zlecenia.
                  > Ale mniejsza o to. Nie odpowiedział mi Pan na podstawowe pytanie. Jakie stawki
                  > obowiązują w Pana firmie. Wymagania ma Pan konkretne wobec kandydatów, więc moż
                  > e od razu zawrzeć stawkę zarobków. Jeśli zna Pan branżę, to wie Pan ile dobry g
                  > rafik jest warty w Siedlcach (dobrze wiemy, że można ich w Naszym mieście polic
                  > zyć na palcach obu rąk).
                  > Widocznie nie dostatecznie dużo Pan oferuje, skoro średnio co 3 miesiące trąbi
                  > Pan wszędzie o poszukiwaniach pracowników na różne stanowiska.

Stawka? - ale za co? - za przychodzenie do pracy. Osoby, które na początku pytają się o stawkę mogą do nas nie przychodzić. O stawkach możemy rozmawiać po teście umiejętności.
                  Sprawa jest prosta - pokaż co potrafisz? - powiemy ile możemy zaoferować.
          • fototrendy.pl Re: Praca dla Grafika Komputerowego 20.08.12, 22:05
            xaveri napisał:

> Ich oferty pracy to ogólnie ściema. Sam złożyłem na Targach Pracy (szumnie ogła
            > szanych) CV na inne stanowisko. Nawet nie raczyli się skontaktować.

W ofercie pracy można przeczytać "Zastrzegamy sobie kontakt tylko z wybranymi kandydatami, którzy prześlą kompletną aplikację." - przykro mi, dla wszystkich pracy nie mamy.
        • fototrendy.pl Re: Praca dla Grafika Komputerowego 20.08.12, 22:02
          dirt_black napisał:

> Wiesz dlaczego oferty wiszą po kilka miesięcy?
          >
          > - bo nikt nie chce u nich pracować
          Patrząc po ilości składanych do nas CV można odnieść z goła inne wrażenie (ale masz prawo mieć oczywiście inne zdanie).
          Wychodzimy z założenia, że wolimy mieć kilku dobrych fachowców niż grono nieudaczników.
          Stawiamy na ludzi ambitnych i kreatywnych, ale nasz system edukacji produkuje bardzo mało taki osób, nad czym należy ubolewać.
          • comodin Re: Praca dla Grafika Komputerowego 20.08.12, 22:06
            To samo można powiedzieć o pracodawcach. To dopiero w wielu przypadkach są naprawdę ciężkie przypadki.
            • fototrendy.pl Re: Praca dla Grafika Komputerowego 20.08.12, 22:14
              comodin napisał:

> To samo można powiedzieć o pracodawcach. To dopiero w wielu przypadkach są napr
              > awdę ciężkie przypadki.

Wiem, jednak nie słyszałem, żeby ktoś z naszego zespołu narzekał. Założenie jest takie: razem pracujemy tak, żebyśmy się mogli razem też bawić. Do tej pory nam to wychodzi i nowe osoby do zespołu też będą tak dobierane.
              • comodin Re: Praca dla Grafika Komputerowego 20.08.12, 22:19
                No trudno żeby żona i szwagierka narzekały :)
                Nie ważne.
                Odpowiedzi na pytania nadal nie uzyskałem.
                Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszym szukaniu pracowników
                • fototrendy.pl Re: Praca dla Grafika Komputerowego 20.08.12, 22:30
                  comodin napisał:

> No trudno żeby żona i szwagierka narzekały :)
                  > Nie ważne.
                  > Odpowiedzi na pytania nadal nie uzyskałem.
                  > Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszym szukaniu pracowników
                  Nie tylko one pracują, wpadnij w piątek będzie impreza firmowa dla 15 osób to zobaczysz jak się razem bawimy. Za życzenia dziękuję.
              • niezwy-czajny Re: Praca dla Grafika Komputerowego 21.08.12, 08:43
                fototrendy.pl napisał:

> comodin napisał:
                >
                > > To samo można powiedzieć o pracodawcach. To dopiero w wielu przypadkach s
                > ą napr
                > > awdę ciężkie przypadki.
                >
                > Wiem, jednak nie słyszałem, żeby ktoś z naszego zespołu narzekał. Założenie jes
                > t takie: razem pracujemy tak, żebyśmy się mogli razem też bawić. Do tej pory na
                > m to wychodzi i nowe osoby do zespołu też będą tak dobierane.
                To prawda, kiedyś u nich pracowałem, ale żona dostała pracę w Poznaniu i musiałem wyjechać.
      • fototrendy.pl Re: Praca dla Grafika Komputerowego 20.08.12, 21:56
        wredzioch napisał:

> fototrendy.pl napisał:
        >
        > > proszę przekażcie znajomym ten link, może ktoś z nich szuka pracy.
        > >
        > Jasne i akurat u Was znajdzie :) Śledze to forum już dłuższy czas a tym samem i
        > Wasze anonsy i zauważyłem, że ogłoszenia wiszą co najmniej od kilku lat.

U niektórych lata szybciej lata niż u nas miesiące ;)

>Zmieniają się tylko nagłówki. Rozumiem że jest to pewien sposób wypozycjonowania str
        > ony - bo przecież gdybyście szukali poważnie pracownika to już byście go znale
        > źli. Po za tym bez względu na wybór oferty i tak wszystko sprowadza się do prop
        > ozycji zostania handlowcem - czyż nie :P

W tej chwili mamy 5 handlowców i 1 grafika, a szukamy kolejnego grafika, informatyka i programisty. Dzięki ogłoszeniom znaleźliśmy już sporo wartościowych pracowników i uwierz mi szukamy poważnie i znajdujemy.
        Firma się rozwija i w przeciwieństwie do innych, które mają problemy w kryzysie, My na koniec lipca zrealizowaliśmy sprzedaż wyższą niż w całym zeszłym roku.
        • dirt_black Re: Praca dla Grafika Komputerowego 20.08.12, 22:19
          haha boki zrywam

A sam nie jesteś nieudacznikiem?

Aż jutro się przejdę do Urzędu Pracy i ZUS-u i sprawdzę ilu masz zgłoszonych pracowników :)

Zobacz jakie masz kosmiczne ceny za swoje produkty. Na allegro ceny są 2 a nawet 3 razy mniejsze i za lepszej jakości.

Napisz jeszcze, że robisz zlecenia dla Amber Gold hahaha
          • fototrendy.pl Re: Praca dla Grafika Komputerowego 20.08.12, 22:27
            dirt_black napisał:

> haha boki zrywam
            >
            > A sam nie jesteś nieudacznikiem?

Pewnie, że jestem i się tego nie wstydzę, ale każdego dnia zapier...., żeby być coraz mniejszym.

>
            > Aż jutro się przejdę do Urzędu Pracy i ZUS-u i sprawdzę ilu masz zgłoszonych pr
            > acowników :)
            >
            > Zobacz jakie masz kosmiczne ceny za swoje produkty. Na allegro ceny są 2 a nawe
            > t 3 razy mniejsze i za lepszej jakości.
            >
            > Napisz jeszcze, że robisz zlecenia dla Amber Gold hahaha

Ale fajny jesteś gość i do tego śmieszny, aczkolwiek niezbyt ambitny i zorientowany w sprawie. Rozmawiamy o innych produktach, my nie sprzedajemy na alledrogo. Znając procedury przetargowe zapewne wiesz, że wygrywa cena, to jeśli wygrywamy przetargi cena chyba musi być OK (przynajmniej tak mi się zdaje, zresztą naszym klientom też).
            • xfinlandia Re: Praca dla Grafika Komputerowego 20.08.12, 22:54
              Ambicji to Wam faktycznie nie brakuje..
              ale trzeba pamietac, ze kto mieczem (forum) walczy, od postow ginie..
              Pieciu handlowcow? Przez tyle lat zaden do mnie nie trafil. A przyznam, ze widzialem reklamy i jakby tak.. to moze bym sie skusil. A tak? Po takim poziomie wątku ? dupa blada..
              • fototrendy.pl Re: Praca dla Grafika Komputerowego 20.08.12, 23:04
                xfinlandia napisał:

> Ambicji to Wam faktycznie nie brakuje..
                > ale trzeba pamietac, ze kto mieczem (forum) walczy, od postow ginie..
                > Pieciu handlowcow? Przez tyle lat zaden do mnie nie trafil. A przyznam, ze widz
                > ialem reklamy i jakby tak.. to moze bym sie skusil. A tak? Po takim poziomie wą
                > tku ? dupa blada..

Nie wiem czy tak samo rozumiemy handlowców? My nie mamy przedstawicieli handlowych jak również telemarketerów. Obsługujemy firmy z całej Polski, ale nikomu się nie narzucamy. Wszyscy handlowcy są stacjonarni i mają pełne ręce roboty. Jednak jeśli możemy w czymś pomóc zapraszam na stronę www.tech-media.pl Co do forum wiem, że kilka osób na nim reprezentuje niski poziom, ale większość to bardzo fajni ludzie i wśród nich szukamy pracowników.
              • nocny.gosc Re: Praca dla Grafika Komputerowego 21.08.12, 09:21
                Czytając ten wątek można by wnieść, że ciężko w naszym rejonie znaleźć kogoś do pracy. Natomiast do narzekania, oskarżania, wymawiania itp. jest sporo chętnych. Zapewne żaden z nich(co widać po poziomie wypowiedzi) nie posiada odpowiedniego poziomu kultury osobistej(nie wspominając o umiejętnościach czy wykształceniu), żeby podjąć jakąkolwiek pracę. Ja osobiście nie chciał bym mieć z nimi do czynienia. Ale tutaj sprawdza się strofa Krasickiego: "Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz jest próżny."
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka