no_login 02.07.04, 19:12 Ciągle Radio i Radio,w Siedlcach jest też telewizja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukasz Re: Telewizja IP: *.radzyn-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 20:02 A w Radzyniu Podlaskim jest Tv Master :-) z kablowki. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Telewizja 05.07.04, 15:14 Czy nie mogli by robić tych powtórek później np. ok. 22.00 (skoro powtórki, to dla tych, co nie mogą oglądać we właściwym czasie). Ja na przykład nie mam szans obejrzeć tych programów właśnie wcześniej niż po 10-tej wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
emenemki Re: Telewizja 03.07.04, 06:09 No jest TV Siedlce (kiedyś Catel), ale mało na jej temt można powiedzieć, bo i mało programu nadaje. Trzy dni w tyodniu to na miasto tej wielkości zdecydowanie za mało. Informacje w wiadomościach niezłe, dobra publicystyka w wykonaniu pp. Ładno i Welika, zdecydowanie gorzej z "zapełniaczami". Bo ileż razy można oglądać te same powtórki MALW czy innych tego typu. Ale ogólnie nie jest źle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Telewizja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 21:48 emenemki napisał: > No jest TV Siedlce (kiedyś Catel), ale mało na jej temt można powiedzieć, bo i > mało programu nadaje. > Informacje w wiadomościach niezłe, dobra publicystyka w wykonaniu pp. Ładno No a ja nie mogę zgodzić się z przedmówcą bo informacje w SIEDLCE TV są beznadziejne. Jedynym atutem ich serwisu jest to, że traktują o siedlcach. Wszystko pozostałe jest do bani. I nie narzekam żeby narzekać bo jak widzę że spiker w dzienniku czyta faks to sory chyba coś nie tak. Zgodzę się że jak na takie miasto to programu jest za mało. Czy są tu jacyś "dziennikarze" z TV SIEDLCE? Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Telewizja 05.07.04, 15:15 Sorry, miało być tutaj: Czy nie mogli by robić tych powtórek później np. ok. 22.00 (skoro powtórki, to dla tych, co nie mogą oglądać we właściwym czasie). Ja na przykład nie mam szans obejrzeć tych programów właśnie wcześniej niż po 10-tej wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Telewizja 05.07.04, 22:00 Cała ta telewizja jest nader żałosna. Zupełnie jak w czasach dawnej radiofonii przewodowej tzw. "kołchoźników" Do licha, przecież w tej wielkości mista powinienien byc codzienny serwis informacyjny, normalna gazeta telewizyjna z niezbędnymi informacjami, transmisje np. z posiedzeń rady miejskiej, reportaże(-żyki)robione nie tylko jedną statyczną kamerą, jeżeli nie recenzje to chociaż informacje o wydarze- niach kulturalnych. Powtórki? Najlepiej nocą, zamiast tej "kamiennej" tablicy. Odpowiedz Link Zgłoś