02.07.04, 19:12
Ciągle Radio i Radio,w Siedlcach jest też telewizja.
Obserwuj wątek
    • Gość: lukasz Re: Telewizja IP: *.radzyn-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 20:02
      A w Radzyniu Podlaskim jest Tv Master :-) z kablowki.
      • brat_szczepana Re: Telewizja 05.07.04, 15:14
        Czy nie mogli by robić tych powtórek później np. ok. 22.00 (skoro powtórki, to
        dla tych, co nie mogą oglądać we właściwym czasie). Ja na przykład nie mam
        szans obejrzeć tych programów właśnie wcześniej niż po 10-tej wieczorem.
    • emenemki Re: Telewizja 03.07.04, 06:09
      No jest TV Siedlce (kiedyś Catel), ale mało na jej temt można powiedzieć, bo i
      mało programu nadaje. Trzy dni w tyodniu to na miasto tej wielkości zdecydowanie
      za mało.
      Informacje w wiadomościach niezłe, dobra publicystyka w wykonaniu pp. Ładno i
      Welika, zdecydowanie gorzej z "zapełniaczami". Bo ileż razy można oglądać te
      same powtórki MALW czy innych tego typu.
      Ale ogólnie nie jest źle!
      • Gość: widz Re: Telewizja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 21:48
        emenemki napisał:

> No jest TV Siedlce (kiedyś Catel), ale mało na jej temt można powiedzieć, bo i
        > mało programu nadaje.
        > Informacje w wiadomościach niezłe, dobra publicystyka w wykonaniu pp. Ładno

No a ja nie mogę zgodzić się z przedmówcą bo informacje w SIEDLCE TV są
        beznadziejne. Jedynym atutem ich serwisu jest to, że traktują o siedlcach.
        Wszystko pozostałe jest do bani. I nie narzekam żeby narzekać bo jak widzę że
        spiker w dzienniku czyta faks to sory chyba coś nie tak. Zgodzę się że jak na
        takie miasto to programu jest za mało. Czy są tu jacyś "dziennikarze" z TV
        SIEDLCE?
    • brat_szczepana Re: Telewizja 05.07.04, 15:15
      Sorry, miało być tutaj:

Czy nie mogli by robić tych powtórek później np. ok. 22.00 (skoro powtórki, to
      dla tych, co nie mogą oglądać we właściwym czasie). Ja na przykład nie mam
      szans obejrzeć tych programów właśnie wcześniej niż po 10-tej wieczorem.
      • muchawka Re: Telewizja 05.07.04, 22:00
        Cała ta telewizja jest nader żałosna. Zupełnie jak w czasach dawnej radiofonii
        przewodowej tzw. "kołchoźników"
        Do licha, przecież w tej wielkości mista powinienien byc codzienny serwis
        informacyjny, normalna gazeta telewizyjna z niezbędnymi informacjami,
        transmisje np. z posiedzeń rady miejskiej, reportaże(-żyki)robione nie tylko
        jedną statyczną kamerą, jeżeli nie recenzje to chociaż informacje o wydarze-
        niach kulturalnych. Powtórki? Najlepiej nocą, zamiast tej "kamiennej" tablicy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka