Dodaj do ulubionych

Kamery na blokach

06.12.12, 19:40
Czy SSM wprowadziła jakiś monitoring na osiedlach? Spotkałem kilka kamer na różnych blokach. Ten duży blik na Podlaskiej ma nawet 2 po obydwóch rogach.
Obserwuj wątek
    • scanik21 Re: Kamery na blokach 06.12.12, 22:34
      Bardzo dobry pomysł .
      • tomkap76 Re: Kamery na blokach 07.12.12, 08:40
        Powinni w takim razie na każdym bloku montować, a nie tam gdzie nie są potrzebne. Na takiej podlaskiej nic się nie dzieje, nie ma chuligaństwa więc chyba tu nie są potrzebne kamery.
        • kerac32 Re: Kamery na blokach 07.12.12, 10:21
          Na takiej podlaskiej nic się nie dzieje, nie ma chuligaństwa więc chyba tu n
          > ie są potrzebne kamery.

Pozwolę sobie nie zgodzić się z tą opinią. Kilka lat temu widziałem jak wieczorem kilku kolesi wepchnęło samochód na górkę przed "Pekinem", a następnie stoczyli go bokiem na dół. Łomot w czasie jego koziołkowania był taki, że ludzie wyglądali przez okna z ciekawości co się stało.
    • ystad_80 Re: Kamery na blokach 07.12.12, 09:30
      Na bloku Chrobrego 8 jest kamera skierowana na nowy plac zabaw dla dzieci. Ale przyznam, że sam się zastanawiałem czy to nie atrapa.
      i raczej nikt nie nadzoruje co się dzieje na bieżąco. Jeżeli już, to pewnie sięgają do archiwum po zdarzeniu dopiero. Więc ewentualny rozbój i tak się dokona i tak, bo nikt nie da znać Policji że coś się "właśnie" dzieje (wyłącznie dywaguje).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka