Dodaj do ulubionych

DOMINO Siedlce

07.12.12, 14:29
Co to jest ten outlet BRAND przy PKSach nad ROSSMANNEM?
Obserwuj wątek
    • szpila1507 Re: DOMINO Siedlce 07.12.12, 15:18
      Jakiś nowy outlet. Wybieram sie tam w sobotę. Podobno lepsze marki wreszcie w Siedlcach
      • alenumer01 Re: DOMINO Siedlce 07.12.12, 15:33
        No i znowu jak ich w jednym wątku zgaszą to zakładają nowy.Też jestem zdania,że temu domowi handlowemu żadna reklama nie pomoże.Może trzeba było budować inaczej ,tak żeby było kilka miejsc parkingowych,może trzeba było wynająć stoiska za mniejsze pieniądze ale za to nie bazarowym kupcom.Nie wiem dla mnie to porażka i w swojej opinii nie jestem odosobniony.Jak widzę wątek z DOMINO w tytule to mi się już nawet czytać nie chce i chyba przestanę nawet otwierać
        • krzycho1252 Re: DOMINO Siedlce 07.12.12, 15:52
          Jeszcze nie byłem w tym sklepie. Wyróżnia się kolorem i tyle
        • gregorian1 Re: DOMINO Siedlce 07.12.12, 18:05
          alenumer01 wątek założyłem w liczbie pojedyńczej.Wy wicie ,rozumicie mówili kiedyś w PZPR za komuny.Nie jestem zwolennikiem tak jak Ty bazarowych ciuchów. W outletach sprzedają firmówkę, tylko po niższych cenach. Na bazarach są podróby, jeśli lubisz to tam sobie kupuj. Wpadłem tam na chwilę, bo miałem coś do kupienia w Rossmannie. Mają Lee, Wranglera, Levi'sa, Pumy, Mexxa,Tom Tailora i inne. Sporo też ciuchów damskich ale na tym się nie znam.
          Podobały mi się koszule i spodnie a zwłaszcza ich ceny, te które ja noszę 150-200 zło o stówkę taniej niż w salonie. Jutro mam trochę wolnego to poprzymierzam zwłaszcza że dają 10% rabatu do końca roku. Tobie alenumer01 nie radzę tam wchodzić, spadaj do Zbuczyna na swoje bazarki.
          • alenumer01 Re: DOMINO Siedlce 10.12.12, 17:59
            Strasznie bystry jesteś ,tak wpadłeś na chwilę i już zarejestrowałeś wszystkie marki i wszystkie ceny nawet zdążyłeś porównać z tymi z salonów gdzie kolekcje zmieniają się bardzo często i zauważyłeś ,że rabat i że do końca roku .Chyba jednak tych salonów nie odwiedzasz i liczysz na takich klientów ,bo w outletach z reguły pojawiają się ciuchy z poprzednich sezonów,raczej bieżącej kolekcji tam nie znajdziesz więc nie porównuj czegoś co nie da się porównać.Swoją drogą prawda o kryptoreklamie dotknęła albo z czytaniem ze zrozumieniem krucho bo ja pisałem o filozofii właścicieli /nie wynajmujących/tego domu handlowego,którzy na początku powynajmowali powierzchnie kupcom z bazarku i ten przybytek został przeze mnie jak i przez wielu Siedlczan skreślony,brak parkingu też zrobił swoje,ale może takie było założenie aby wpadali gó...aże i wioska co to PKS-em do domu dojeżdza.A liczba mnoga wzięła się z tego ,że jak zauważyłem wątek o dominie jest zawsze zakładany i komentowany przez jednorazowe nowe nicki i cichnie zaraz po tym jak ktoś skrytykuje ukrytą reklamę aby za jakiś czas pojawić się w nowej odsłonie.Jeśli założyłeś sklep to reklamuj za pieniądze a nie podszywaj się pod super zadowolonego klienta bo jeśli wiesz co to ,jak napisałeś ,bazar w Zbuczynie to chyba źle to świadczy o asortymencie tego sklepu.Mi bazar kojarzy się z handlem warzywami a tobie z ubraniami.Każdy ma jakiś punkt odniesienia ,bywa...
            • fellnet Re: DOMINO Siedlce 10.12.12, 19:23
              Stachu, założyłeś nowy sklep?
            • btmch Re: DOMINO Siedlce 10.12.12, 21:38
              Bardzo dużo krytycyzmu i chyba chęci obrażenia innych ? To, że ktoś zapytuje o coś, to nie znaczy już, że robi reklamę. Ja nie mam nic wspólnego z tym domem, a swego czasu zapytałem. Tak po prostu. Więc jak nie podoba Ci się ta placówka handlowa to nie korzystaj z niej i już. Ale bezpodstawnie oskarżać kogoś o coś co nie robi to nie do końca w porządku. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów w innych siedleckich sklepach. :-)
            • gregorian1 Re: DOMINO Siedlce 11.12.12, 11:31
              Alenumer01, rzeczywiście masz rację, trochę pojechałem z tymi markami, ale chciałem Cię sprawdzić bo podejrzewałem, że piszesz opinie zza biurka. Marki oprócz Mustanga i Wranglera wziąłem z głowy ( chociaż niewiele się pomyliłem, bo mają tam i te inne) ty natomiast kupiłbyś wszystko, bo tam wcale nie byłeś! Patrzę sobie na moje nowo nabyte w tym sklepie spodnie Wranler ACE za 189zeta (210-10%promo) i nie wiem co o Tobie myśleć. Piszesz jakieś ogólniki z sufitu o właścicielach ( co oni mnie obchodzą) i o parkingach ( po co mi parking do zakupu spodni mieszczących się w reklamówce-parking jest mi potrzebny w Lidlu albo Kaufaldzie gdzie ładuję do bagażnika tygodniowe zakupy). Dla porządku jeśli piszę pozytywnie o sklepie to nie jest to kryptoreklama tylko normalna reklama. Taką samą dobrą opinie mogę wydać o VABI na 11 listopada, gdzie kupiłem buty do biegania albo o Lidlu, gdzie kupuję niezłe i niedrogie winka. Outletów trzeba odwiedzać kilka, bo jest tam kłopot z rozmiarówką i trzeba szukać swojego rozmiaru. Ty masz jednak coś nie tak z psychiką. Piszesz pogardliwie o " gó...aże i wioska co to PKS-em do domu dojeżdza". Na nasza siedlecką uczelnię chodzi wielu znajomych i są to normalni ludzie a nie tak jak ty określasz. Co do wioski, to mój dziadek mieszkał na wsi, jeździłem do niego na każde wakacje i święta i szanuje jego ciężka pracę. Jeszcze raz radzę rusz swoje 4-litery zza biurka i zobacz jak to wszystko naprawdę wygląda to trochę spokorniejesz.
    • fajnababka2 Re: DOMINO Siedlce 11.12.12, 12:38
      A ja myślę że wiele racji ma alenumer,bo sama też to zauważyłam .Nie ma się co denerwować gregorianku drogi i obrażać innych.Alenumer pisze ogólnie o sklepie ,o lokalizacji,o polityce właścicieli a ty tak bardzo wszystko bierzesz do siebie. jakby to ciebie dotyczyło Marki raz to widziałeś,raz wpisałeś z głowy żeby sprawdzić czy ktoś zna -zabawne to trochę .A posty też pisane w godzinach otwarcia sklepu czyli między 10-18,a później cisza i atak dopiero dzisiaj po otwarciu.Byłam w tym domu handlowym szumnie nazywanym kiedyś przez pierwszych "reklamujących" galerią ,był to pierwszy i ostatni raz mimo,że przechodze tamtędy często -ceny kosmiczne,bo czynsz wysoki i trzeba zarobić.Właściciele zaoszczędzili na parkingu,zaoszczędzili na windzie dla klientów lub schodach ruchomych.Jednym słowem czuje sie tam chęć szybkiego zarobku za wszelką cenę tak ze strony właściciela jak i wynajmujących.WOLAŁABYM ŻEBY KTOŚ NAPISAŁ OTWARCIE TAK JAK KIEDYS ZROBILI TO WŁAŚCICIELE JAKIEJŚ PIWIARNI:" CZEŚĆ SIEDLCZANIE OTWORZYŁEM NOWY OUTLET OFERUJĘ TO I TO ,CO O NAS MYŚLICIE,ZAPRASZAM"Byłoby dużo milej niż czytać ślepe ataki właścicieli reklamujących swoje firmy pod płaszczykiem zachwyconego klienta i zaraz później krytyczne posty konkurencji.Moim zdaniem to głupie ,jak sie reklamować to na całego ,a nie tam takie podchody i obrażanie kogoś.
      • xfinlandia Re: DOMINO Siedlce 11.12.12, 21:06
        Jestem z innej branży i bacznie ją obserwuję.. i niestety mam takie same wrażenia. Mało który klient sam z siebie wyskakuje na forum z pochwałą jakiegoś towaru czy sklepu,a już zupełnie takiego co ledwie wystratował. Może inicjator jest przekonany, że pisze naturalnie, ale zawsze jest w to zaangażowany i nie widzi tej dyskretnej różnicy - między naturalnym podejściem a udawanym.
        Mam na swoim koncie parę tysięcy tematycznych wpisów i widzę co się dzieje - większość postó pochwalnych wychodzi ze źródeł bliskich.
        Pozytywny przykład - Właściciel Chaty Rybaka zapytał latem "co o nas sądzicie". Dzięki temu wiem że coś takiego istnieje, że nie jest nachalne, jest przyjazne.
        A Domino? Nie bardzo mi leży ta "galeria". Ludzie lubią wjechać do sklepu autem, a tam się nie da. Nawet dostawy Rossmana blokują przestrzeń publiczną.
        • alenumer01 Re: DOMINO Siedlce 12.12.12, 12:01
          Czyli stali użytkownicy forum ,w większości myślę siedlczanie, mają te same odczucia.Ja sam zwracam uwagę na posty opiniujące cokolwiek pisane przez tych którzy są tu na forum często i wypowiadaja się na temat jakiejś firmy.W życiu nie uwierzę ,że ktoś nowy odszuka forum,założy konto i napisze tylko po to żeby pochwalić np.knajpę bo zjadł dobrego schaboszczaka.Nie ma już na forum tych co pisali w wątkach o wspomnianym w tytule przybytku ,bo nie ma tam już dawno ich badziewnych stoisk .
          • btmch Re: DOMINO Siedlce 12.12.12, 12:54
            Czytając te wpisy odnośnie Domina, zadaję sobie pytanie ? Co jest powodem takiej zajadłości i nawet arogancji w wypowiedziach. Myślę, że jak mi się coś nie podoba, to mówię o tym raz i nie odwiedzam tych miejsc. Niech sobie funkcjonują jak chcą. Natomiast takie ataki są co najmniej dziwne i zastanawiające ? Czyżby były to głosy konkurencji na wszelkich płaszczyznach ?
            • alenumer01 Re: DOMINO Siedlce 12.12.12, 13:43
              TAK NA PEWNO ,NA 100 A NAWET 200%!!! Buha,ha ha....Następny się znalazł,a raczej może ten sam,witamy na forum!!!!A tak nawiasem mówiąc zajadłość i arogancja występuje raczej po stronie pseudo reklamujących,klienci raczej piszą raz /chyba,że trzeba odpowiedzieć na atak autora/i właśnie tak jak piszesz ,nie odwiedzają więcej takich miejsc. Szkoda gadać i tyle.
            • hjozek Re: DOMINO Siedlce 12.12.12, 13:58
              Jak miło poczytać o ciekawej dyskusji.
              Myślę, że każdy ma swoje racje.
              Byłem w Dominie, jest nowe stoisko z ciuchami, nawet kupiłem sobie polar.
              Jest tam nowe stoisko z gospodarstwem domowym, fajnie zagospodarowane, ciekawie wygląda i to fajna informacja którą uzyskałem dzieki tej dyskusji.
    • fajnababka2 Re: DOMINO Siedlce 12.12.12, 15:26
      Trzeba zignorować ten wątek bo to się nie skończy nigdy.Zmiana nicka i kolejny wpis byle czas minął do 18-tej!!! i jeszcze zareklamował sąsiada,tylko nie wziął pod uwagę ,że stoisko sąsiada jest już znane i to raczej z negatywnej stony-sama chińszczyzna ,a drogo ,ceny z kosmosu bo porównywałam z np Carlosem na Brzeskiej ,czy w hurtowni w Stoku Lackim ,czy nawet w PSS przy banku,tam dużo, dużo taniej i wiekszy wybór.I ZAZNACZAM -BYŁAM ,WIDZIAŁAM
      , NIE JESTEM WŁAŚCICIELKĄ CARLOSA ANI HURTOWNI,NIE PRZESZKADZAJĄ MI SKLEPY TYLKO ŚMIESZNE DZIAŁANIA ICH WŁAŚCICIELI,NIE WYLEWAM ŻALI NA FORUM,NIE JESTEM SFRUSTROWANA............... ITP,ITD I to by było na tyle w śmiesznym wątku ,śmiesznego pana co to niby sobie najpierw spodenki kupił ,potem polarek a i zauważył że sąsiad ma chińskie miseczki ,no i jeszcze dyskusja z samym sobą mu się też podoba
      • gospodynidomowa Re: DOMINO Siedlce 12.12.12, 16:37
        Rzadko sie wypowiadam, ale nie mogę wytrzymać , takie głupoty pisze fajnababka. W sklepie AGD na 2 piętrze kupiłam we wrześniu na prezent ślubny serwis z Ćmielowa ( to taka polska fabryka porcelany).Porównywałam ceny, w PSS-ie przy banku mieli drożej, a w CARLOSIE ani w Stoku Lackim w ogóle takich nie było a musiałam sie tylko nachodzić. Tu jest przynajmniej pod ręką. W Carlosie raczej mają tylko chińszczyznę.
        Sklep w Dominie jest naprawdę elegancki i zadbany, mają wystawy na stołach , jedynie mi przeszkadza 2 piętro, jak na mój wiek.
        • skrzydlate.rece Re: DOMINO Siedlce 14.12.12, 22:13
          zwiedzanie sklepów w domino nie należy do przyjemnych, nic tam nie ma nie wiem po co to zrobili rossman to jedyny sklep do którego można się tam udać smutne ale prawdziwe
        • szukaszaznajdziesz Re: DOMINO Siedlce 15.01.13, 13:21
          Zaciekawił mnie ten wątek a zwłaszcza diametralnie różne opinie na temat wyboru i cen. Szukam aktualnie dobrej patelni ceramicznej .Kupiłam w kauflandzie , ale jakaś oszukana nie była droga ale ta powłoka to nie ceramika. Przy banku jakieś drogie,kiedyś był sklep w Atlasie ale już nie ma. Czy w tym dominie maja dobre patelnie ceramiczne w niezłej cenie? Może właściciel czyta ten wątek to odpowie.
          • fajnababka2 Re: DOMINO Siedlce 15.01.13, 14:31
            najlepiej pojedż do Stoku Lackiego do hurtowni tam stały całe stojaki z patelniemi ile z nich to ceramiczne to nie wiem ale w każdym razi wybór spory
            • szukaszaznajdziesz Re: DOMINO Siedlce 15.01.13, 17:37
              No dzięki koleżanko, wybieram sie do Łosic w przyszłym tygodniu to po drodze wdepnę. Słyszałam też o hurtowni Plastikon oraz Cobra w Iganiach. Niestety w tym tygodniu jestem niemobilna, tylko autonogi.
              • fajnababka2 Re: DOMINO Siedlce 15.01.13, 17:46
                Proszę bardzo.W Iganiach byłam i o ile jeszcze ze dwa lata temu był jakiś wybór towaru to ostatnio jakaś nędza straszna ,dlatego za namową koleżanki trafiłam do Stoku .Tam nie ma takiej duzej hali ale wybór dużo wiekszy ,no i fajne ceny
                • szukaszaznajdziesz Re: DOMINO Siedlce 15.01.13, 18:46
                  to wpiszę sie za jakiś tydzień jak nie zapomnę :) jakie sa moje opinie. Fajnie jest mieć sie kogo poradzic i nie wychodzić z domu.

• szukaszaznajdziesz Re: DOMINO Siedlce 23.01.13, 13:59
                  Wreszcie znalazłam trochę czasu na wpis. Co do patelni, to po przykrych doświadczeniach na bezfirmówkach wybrałam Kinghoffa. Może Cię zmartwię ale najtaniej mieli w ... Dominie na górze. W Stoku fajny sklep,ale akurat nie mieli , do Igań nie dojechałam. Cenę porównywałam w internecie , byłam też w Galerii S. W Galerii maja chyba 300% narzutu. W Dominie cena porównywalna z internetem, ale nie płace za przesyłkę, no i w razie reklamacji jest gdzie pójść. Jestem za tym , aby sklepów było jak najwięcej wtedy mam wygodę i wybór. Do Igań też pojadę, bo znajoma kupiła tam krówki po 10,90/kg. Może mają i inne okazje.
                  • xfinlandia Re: DOMINO Siedlce 23.01.13, 23:32
                    Nawet nie jestem zdziwiony takim finałem.
                    Nie uwierzycie pewnie jak powiem: "ja wiedziałem że tak będzie" :)
                    • alenumer01 Re: DOMINO Siedlce 24.01.13, 09:22
                      to ohydne !!!Ale tonący brzytwy się chwyta ,tez słyszałem że w tej hurowni w Iganiach to okropny "syf" i tandeta,a wiem że własciciele maja jakieś udziały właśnie w Dominie bo jak znajomy chciał coś wynająć to rozmawiał z kobietą z tej pseudo hurtowni.Dlatego odświeżają wątek o dominie i przy okazji wychwalają Iganie.Żebym nawet nie miał na czym kotleta usmażyc to tam nie pojadę ,za to często szukam poleceń stałych użytkowników forum.
                      • szukaszaznajdziesz Re: DOMINO Siedlce 24.01.13, 19:31
                        Człowieku, wypisujesz jakieś swoje osobiste frustracje! Takie fora są po to aby sobie pomagać, tak jak mi wskazała fajnababka. Ja szukam dobrych niedrogich zakupów bo nie stac mnie na marnowanie pieniędzy. Ty piszesz jak jakis oszołom. Podpowiedz o czymś fajnym, promocji ,okazji , dobrej i niedrogiej marce. Po to czytamy takie fora. Mnie nie interesują twoje smutki na tematy osobiste. Odwiedziłam tą hurtownię w Iganiech. Ma swoje plusy i minusy.Jest trochę staroświecka.Nie ma cen przy towarach tylko czytniki, co mi nie odpowiada.Jest duży wybór towarów i ceny jak w hurtowni. Kupiłam krówki po 10,90/kg i płyny Clinexa, bo mają niską cenę i są dobre, a nie ma ich w normalnym handlu.W Stoku też wypatrzyłam sobie maszynki do mięsa ( w Iganiach nie było) i kupię jak będę miała trochę kasy. Tylko nie pisz że jestem właścicielką wszystkich hurtowni AGD w okolicy,Domina i Bóg wie czego. O czym ty możesz zresztą pisać, skoro kierujesz się jakimiś złymi emocjami a nie zdrowym rozsądkiem.Twoje wpisy są dla mnie niewiarygodne.
                        • magdalenka221 Re: DOMINO Siedlce 25.01.13, 09:50
                          Zajrzałam do tego wątku przez przypadek.Niestety moje wrażenie /podparte jakąś wiedzą /jest takie że szukaszznajdziesz próbuje w bardzo brzydki sposób zareklamować swoja hurtownię,a że dzieje się to w wątku o Dominie to rzeczywiście nie przypadek bo właścicielka hurtowni i wynajmująca lokale to ta sama osoba,przynajmniej tak było kiedy otwierał się ten dziwny dom handlowy.Czytając wpis tej osoby upewniłam sie tylko w tym,bo mimo szczerych chęci zachwalajac swoje nigdy sie nie jest bezstronnym.Dla pozoru podaje jakąś głupa wadę ,podaje niby zaletę konkurencji i przy okazji juz kupiła te krówki.Pisze o cenach i wyborze towarów . I to jest najśmieszniejsze bo byłam tam swego czasu i odnisłam dokładnie odwrotne wrażenie i co do cen i co do wyboru towaru.ALENUMER napisał o swoich wrażeniach,które ja potwierdzam ,a chyba to pani szukaszznajdziesz jest bardzo sfrustrowana bo jak widac po opiniach o dominie i hurtowni od starych użytkowników forum to interes chyba kiepsko idzieW Stoku w hurtowni bywam co jakiś czas,ostatnio przed świętami i mogę potwierdzić co pisze fajnababka ,że jest tam dużo fajnych rzeczy.Lokal może nie przytłacza wielkością ale bardzo miła obsługa ,wybór naprawdę spory a co najważniejsze że jest się kogo poradzić.Maszynek do mięsa nie widziałam,widziałam na dużej planszy sitka do maszynek i żeby upewnić sie w swojej opini co do szukaszznajdziesz zadzwoniłam tam dzisiaj z pytaniem o maszynki i tutaj ZONK- maszynek do miesa nie ma i w tym roku jeszcze nie było,może będą i nie mogły być widziane przez nikogo.Więc wstydź się szukaszznajdziesz bo to ty obrażasz forumowiczów posądzając ich o uprzedzenia i osobiste frustracje????,a sama podajesz nieprawdziwe fakty.Zakończmy ten wątek i dyskusję bo zaczyna być żałosna ,jeśli klient zadowolony to przyjdzie .Zachwalanie swego na forum jest moim zdaniem ryzykowne,czasem kończy sie odwrotnym skutkiem tak jak w tym wątku.Pozostaje tylko niesmak.....
                          • kwia-tek2 Re: DOMINO Siedlce 03.03.13, 20:38
                            Byłam ostatnio w sklepie z gospodarstwem domowym w domino i muszę przyznać że duży wybór towarów,sklep ładny,ceny jak wszędzie.zaraz pewnie ktoś powie że jestem właścicielką, ale niestety nie mam z tym sklepem nic wspólnego.nie mogę już czytać tych bzdur jakie wypisujecie na temat sklepów w domino sklepy jak każde inne.
                            • alenumer01 Re: DOMINO Siedlce 04.03.13, 09:18
                              Chyba badają czujnosc forumowiczów .Znowu pierwszy wpis na forum i od razu domino.ŻENADA I TYLE!!!!.Ja polegam raczej na swoim negatywnym odczuciu związanym z tym przybytkiem i odczuciu innych moich znajomych i stałych forumowiczów .Dajcie już sobie spokój ,dobre obroni się samo
                              • kwia-tek2 Re: DOMINO Siedlce 04.03.13, 10:10
                                do alenumer01 Nie wiem co dla ciebie jest takiego negatywnego w domino,bo mają tam takie same ubrania czy buty jak np. w galeri S czy innych sklepach.
                                • btmch Re: DOMINO Siedlce 04.03.13, 10:28
                                  Przeczytałem wpisy na forum Pana alenumer01. Ten pan jest troszkę sfrustrowany, a do Domino to ma chyba jakiś osobisty stosunek. Zajadłość z jaka wypowiada się na każdy wpis inny niż jego zdanie to pokazuje. Więc nie ma co tego Pana czytać.
                                  • xfinlandia Re: DOMINO Siedlce 04.03.13, 10:50
                                    Zajadłość to jedno. Robienie ludzi w balona - drugie.
                                    • kwia-tek2 Re: DOMINO Siedlce 04.03.13, 11:18
                                      a o jakim robieniu w balona ty mówisz.kto cię robi w balona chcesz to kupujesz a jak nie to nikt cię nie zmusza więc nie wiem o co ci chodzi.
                                      • poprostuja24 Re: DOMINO Siedlce 09.04.13, 16:58
                                        no cóż jest tam parę fajnych sklepów jak Rossman, Brand, Oh-shit czy fryzjer... pozostałe średnio... W każdym razie mnie reszta sklepów nie powaliła. Ale niestety tu muszę się zgodzić z poprzednimi wypowiedziami: ciężko się spodziewać po Siedlcach czegoś innego...
    • pand-a07 Re: DOMINO Siedlce 03.01.14, 16:03
      a czy kupujecie w outletach, co sądzicie o tych sklepach?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka