Dodaj do ulubionych

Polsat Cyfrowy opinie

11.04.13, 22:04
Kto poleci konkretny dekoder Polsatu
W sieci krążą różne opinie :wiesza się ,gubi listę kanałów ,kiepski obraz
Pytanie do użytkowników CP, bez doradzania Weź coś innego niż CP; to lipa
Dzięki z góry
Obserwuj wątek
    • jamaica77 Re: Polsat Cyfrowy opinie 12.04.13, 08:24
      Ja od paru lat mam Samsung DSB - H370G. Wiem są już nowsze z dostępem do ipla, z nagrywarkami. Jeśli brałbyś ten po uwagę, to dla mnie plusami są: mozliwość samodzielnego ustawienia kolejności kanałów i mozliwość wyszukiwania kanałów fta (polecam muzyczne rbl.tv i stars tv). Posiada wszystkie podstawowe złacza, hdmi, cyfrowe wejście audio. Jakość obrazu jak dla mnie bez zarzutu, nie zawiesił mi się nigdy. Minusem moze być mniej atrakcyjny interfejs, brak dostępu do internetowych serwisów, brak nagrywarki.
    • wymiatacz05 Re: Polsat Cyfrowy opinie 01.09.16, 10:40
      Ja polecam zajrzeć na forum satclub.pl do dzialu Cyfrowy Polsat www.satclub.pl/cyfrowy-polsat.html jest tam spora grupa uzytkownikow znajaca sie na tematacn tv sat.
      Pzdr
    • donvito52 Re: Polsat Cyfrowy opinie 01.09.16, 21:18
      Mam dwa abonamenty.
      Jeden na mnie, użytkował mój Tata, obecnie użytkuje córka.
      Drugi na żonę, użytkuję żona.
      Pierwszy od 10 ? lub dłużej lat, drugi ciut krócej.
      Technicznie 99% bezproblemowo. Jedynie jak jest solidna burza ( zachmurzenie ) z opadami, potrafi się zawiesić. Zapewne też "pomagają" drzewa rosnące przy antenach.
      Dekodery im nowsze, tym bardziej upierdliwe ... lub ja starym trepem się robię i zmian nie lubię.
      Dokuczliwi są w sprawach administracyjnych.
      Jak pisałem wyżej kontem używanym i należącym do żony zarządzam ja. Żona nie chce z nimi rozmawiać. Jednocześnie Oni ( Polsat ) nie chcą rozmawiać ze mną. Zawsze chcą z osobą figurującą na umowie. Stwarza to nijakie problemy ... booo ... dzwonią na mój telefon i nie chcą ze mną rozmawiać. Nie da się utworzyć stałego upoważnienia do dysponowania abonamentem.
      Co do zawartości programów ... nie wiem, nie oglądam TiVi ... a raczej oglądam tak rzadko że statystycznie niezauważalne jest ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka