Dodaj do ulubionych

wywiad z synem posła Trzórzewskiego w TV Siedlce

25.04.13, 15:50
www.tvsiedlce.pl/17,2868-na_rozne_tematy.html
Dowiadujemy się w nim, że budowa II lini metra (w Warszawie) jest be, ale już budowa nowego ratusza jest "w miare ok." no cóż punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia.

No i szkoda tylko, że Pan Radny nie był łaskaw wspomnieć jakich to inwestorów ściagneła obecna władza samorządowa (a przypomnę Specjalna Tarnobrzeska Strefa Ekonomiczna jeż już "z nami" od 2007 roku, czyli jakby nie patrzeć 5 lat, i po za wybudowniem nowej ocynkowni przez PXM nie powstało nic nowego), ale Pan Radny woli najeżdzać na PKN Orlen i Płocką Strefę Aktywnosci Gospodarczej i miasto Płock, tylko dla tego, że Oni coś działaja, a nasi włodarze siedzą i pierdzą w stołki i narzekają że władza centralna jest be, i nie leci manna z nieba, ach bym zapomniał pomniki stawiają Kaczyńskiemu (u nas i w Radomiu). Wszak to taki ważny interes społeczny. W radomiu to chociaż p. Kosztowniak umiał się z Ministrą Muchą dogadać i załatwił w Ministerstwie Sportu dofinasowanie hali sportowo-widowiskowej. A my dalej "kisimy" się w po PRL-owskiej hali z lat 80-tych na 400 miejsc, którą już dziesięc razy przemalowywano, a dalej z zewnątrz wyglada jak wygląda.

PS.
Moze mi ktoś powiedzieć dlaczego mi wywiad się na 10 min. ucina ?? Odpalałem kilka razy i zawsze w tym samym momecie staje :(( To chyba na stronie TV Siedlce coś nie tak.
Obserwuj wątek
    • lesio57 Re: wywiad z synem posła Trzórzewskiego w TV Sied 25.04.13, 16:18
      Coś mi się wydaje,że ten wywiad,to taki wstęp do wyborów samorządowych w Siedlcach.Chodzi o zaprezentowanie przyszłego kandydata na prezydenta z Pisu w przypadku,gdyby p.Kudelski zrezygnował.
      • mpppm Re: wywiad z synem posła Trzórzewskiego w TV Sied 25.04.13, 16:55
        Może tak może nie?
        Ja jednak chciałbym usłyszeć, przeczytać, zobaczyć wywiad w sprawie sprzedaży dworku w Woli Suchożebrskiej.
        Może być na antenie ogólnopolskiej.
      • efaster Re: wywiad z synem posła Trzórzewskiego w TV Sied 25.04.13, 20:53
        lesio57 napisał:
        > Coś mi się wydaje,że ten wywiad,to taki wstęp do wyborów samorządowych w Siedlc
        > ach.Chodzi o zaprezentowanie przyszłego kandydata na prezydenta z Pisu w przypa
        > dku,gdyby p.Kudelski zrezygnował.

Z całą moją niechęcią do p. Kudelskiego jak jest każdy widzi, ale jedno Mu przyznam wysławiać się potrafi, a zarówno Karolek jak i Krzysio "kolejarz" zaciągają jak zza Buga. Już raz Krzysia dziennikarka z TVN 24 pytała o te "zaciunganie" to powiedział, ze to taka loklana gwara.

Po za tym, jeśli się idzie na wywiad do telewizji (nawet lokalnej jak nasza) to się wypowiada rzeczowo, a jakby siedział na ławce pod monopolowy lub na zabawie w remizie podczas odpstu.

A tak serio najeżdza na Marszałka Struzika, a Ten ma go .... (wciąga nosem) robi swoje, dba o swój matecznik tam Go wybierają, ja Mu się nie dziwię.

Po za tym nie oszukujmy się jak wygląda Płock a jak Siedlce, z całą miłością i oddaniem do mojego Miasta.
        • przyjemny_gosc Re: wywiad z synem posła Trzórzewskiego w TV Sied 26.04.13, 00:12
          To ciekawe co powiesz o pośle Kozaczyńskim. Ja byłem przerażony jego stylem wypowiadania się.
          • efaster Re: wywiad z synem posła Trzórzewskiego w TV Sied 26.04.13, 14:42
            również jego aparycja jest marna

Tak naprawdę po za p. Kudelskim nikt z naszych polityków nie potrafi się poprawnie wysłowić. Przykre to ale prawdziwe.
    • krzycho1252 Re: Paluszkiewicz do sądu 26.04.13, 08:21
      z pozwem na radnego wojewódzkiego poleci czy nie ?
      • wacek41.2 Re: Paluszkiewicz do sądu 26.04.13, 12:11
        Bardzo odważnie mówi też o marszałku
        • rotman28 Re: Paluszkiewicz do sądu 26.04.13, 14:18
          Chyba szykuje się na Prezydenta, ciekawe bęędzie jak mamager kultury roku i "orzeł biznesu" zostanie wyrolowany..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka