Gość: Pawełek IP: *.bci.net.pl 27.07.04, 12:37 www.fafik.siedlecka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baaad Re: www.fafik.siedlecka.pl 29.07.04, 12:49 Eh, zdolnego mam sąsiada! A do tego podróżnik - wygoniło go do ojczyzny Byczka Fernando przed paroma dniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: www.fafik.siedlecka.pl IP: *.bci.net.pl 03.08.04, 10:09 baaad napisał: > Eh, zdolnego mam sąsiada! A do tego podróżnik - wygoniło go do ojczyzny Byczka > Fernando przed paroma dniami. tak, na katalońskich plażach tatuaże maluje ;-) Najpóźniej we wrześniu wraca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: www.fafik.siedlecka.pl IP: *.bci.net.pl 16.08.04, 10:42 emektb napisał: > Te Michał:))) To do mnie było? Tak pytam, bo ktoś już mnie tutaj za Michała brał ;-))) Fafe roboty nie znalazł i już do Polszy wraca :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: www.fafik.siedlecka.pl IP: *.chello.pl 13.08.04, 22:04 Witam Czy pawelek to fafik????? Znałam kiedyś Pawła o ksywie fafik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: www.fafik.siedlecka.pl IP: *.bci.net.pl 16.08.04, 10:43 Gość portalu: koliber napisał(a): > Witam > Czy pawelek to fafik????? Znałam kiedyś Pawła o ksywie fafik. :-))) Pawełek to Ja, a Fafik to Paweł B. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
grejtgreg Re: www.fafik.siedlecka.pl 14.08.04, 13:22 www.grejtgreg.siedlecka.pl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: www.fafik.siedlecka.pl 14.08.04, 18:35 grejtgreg napisał: > www.grejtgreg.siedlecka.pl ;) Nie mozna znalezc serwera :( PA!wel Odpowiedz Link Zgłoś
grejtgreg Re: www.fafik.siedlecka.pl 15.08.04, 23:26 www.godzinedalej.siedlecka.pl ************************ Cała reszta to bibombo.. ************************ Odpowiedz Link Zgłoś