Gość: Dzini9 IP: *.piscataway-07rh16rt-08rh15rt.nj.dial-access.att.net 20.08.04, 23:31 Pozdrowionka z New Jersey (USA) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razowiec Re: Wpisy Siedlczan przebywajacych poza granicami 02.09.04, 18:09 Jakoś marnie z tymi wpisami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzini9 Re: Wpisy Siedlczan przebywajacych poza granicami IP: *.newark-41-43rs.nj.dial-access.att.net 29.09.04, 01:18 No wlasnie dlaczego tak marnie - moze z biegiem czasu - przybedzie z 1000 wpisow - mam taka nadzieje. A Ty razowiec? Pozdrawiam z New Jersey wszystkich siedlczan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Wpisy Siedlczan przebywajacych poza granicami IP: *.public.unibas.ch 04.10.04, 12:35 zatem sie wpisuje Odpowiedz Link Zgłoś
weronika4 Re: Wpisy Siedlczan przebywajacych poza granicami 04.10.04, 12:59 Ja tez pozdrawiam...z Italii... Odpowiedz Link Zgłoś
filmmix Re: Wpisy Siedlczan przebywajacych poza granicami 04.10.04, 14:17 Agnes: ja juz nic nie rozumiem i nie nadazam - dopiero co Cie w siedlcach widzialam - i to u siebie w pracy...Kiedy zatem wracasz do nas na stale? pozdrowienia i usmiechy dla Ciebie posyla Kapitan Red ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Wpisy Siedlczan przebywajacych poza granicami IP: *.public.unibas.ch 06.10.04, 13:08 Pojawiam sie i znikam, i znikam, i znikam... To byly ostatnie podrygi. Czas wracac do rzeczywistosci. Faktycznie milo Cie bylo zobaczyc, mam nadzieje, ze nastepnym razem dluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: Wpisy Siedlczan przebywajacych poza granicami 11.10.04, 21:30 Czyżby znów post ze Szwajcarii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes de Basel Re: Wpisy Siedlczan przebywajacych poza granicami IP: *.public.unibas.ch 12.10.04, 09:56 Nie da sie ukryc, ale dlaczego znow? Tak ich duzo? :) Pozdrawiam, u nas w miare cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
izaza Re: Wpisy Siedlczan przebywajacych poza granicami 12.10.04, 08:31 wlasnie za chwile wyruszam na Wschod:) Nie wiem jak tam bedzie z dostepem do sieci, ale postaram sie pozdrowic stamtad;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker77 Re: Wpisy Siedlczan przebywajacych poza granicami IP: *.nyc.rr.com 07.03.05, 17:28 pozdrowienia z NY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: pozdrowienia z Szerencs IP: *.nestle.pl 08.03.05, 07:58 wschodnie Wegry Odpowiedz Link Zgłoś
izaza Re: Wpisy Siedlczan przebywajacych poza granicami 08.05.05, 17:33 hehe, znlazalam, bo mam wiecej czasu, Japonki juz spia, ale ja jeszcze buszuje w sieci i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spinka Pozdrowienia w taki razie z Kopenhagi IP: 193.3.225.* 11.03.05, 15:27 Pozdrowienia w taki razie z Kopenhagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dreng Cph Ja tez z Kopenhagi :) IP: *.ds1-amb.adsl.cybercity.dk 09.06.05, 17:19 Spinka, odezwij sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba tym razem pozdrawiam z Olomunca IP: *.nestle.pl 20.04.05, 10:13 bardzo slodkie miejsce (polecam czekolady z napisem, wiecie jakim) Odpowiedz Link Zgłoś
cannella a ja pozdrawiam z Brukseli 20.04.05, 20:29 Tutaj też są czekoladki, tylko z innymi napisami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mag-da Re:A ja pozdrawiam z Londynu 22.04.05, 23:09 Ze zdziwieniem stwierdzam ze jestem jedyna piszaca z Londynu. Spotkalam tutaj chyba z 4 osoby z Siedlec i wiem o kolejnych 6 ze na pewna sa i maja sie nie zle. Calkiem pokazna grupa siedzi tez gdzies w Szkocji. Jak mi sie teski do Polski to wchodze sobie na to forum i zawsze poprawia mi to humor. Nie wiele pisze bo nie bardzo mam o czym ale wymyslilam sobie taka zabawe ze zgaduje osoby jakie sie pod nickami ukrywaja. Siedle nie sa znow takie wielkie i dosyc latwo bylo mi przewidziec kto moze sie udzielac na forum (ale pewna nie jestem). Mysle o ludziach ktorym niedlugo stuknie 30-tka, z rozszyfrowaniem tych starszych jest niestety gorzej. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
cannella Re:A ja pozdrawiam z Londynu 22.04.05, 23:46 Wkrótce się okaże, że więcej siedlczan pisze z zagranicy niż z samych Siedlec. A miasto rzeczywiście olbrzymie nie jest, czasem ma się wrażenie, że ze wszystkimi chodziło się do przedszkola ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re:A ja pozdrawiam z Londynu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 14:14 > z > rozszyfrowaniem tych starszych jest niestety gorzej. jakich starszych tu sami młodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re:A ja pozdrawiam z Londynu IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.05, 00:04 ... szczególnie duchem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba tym razem z budapesztu IP: *.adsl-fixip.axelero.hu 03.06.05, 00:15 :) zanim znalazlem hotel, troche sie pogubilem (a okazalo sie, ze jest w samym centrum). Alez to sliczne miasto w nocy. pozdrawiam jak zwykle bardzo cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: tym razem z budapesztu 03.06.05, 00:20 Fakt, w nocy robi też wrażenie. Najlepsza pora teraz na egri bikaver. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: tym razem z budapesztu IP: 217.153.224.* 03.06.05, 09:28 hehe, dobra pora na wszystko. Tylko ciekawe, jakbym teraz mial pracowac, a jeszcze lepiej wieczorem wracac do PL. Egri chyba zalatwie w sklepie po drodze. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
cannella Re: tym razem z budapesztu 06.06.05, 21:46 To ja w takim razie z Ixelles, żeby nie było, że tylko Kuba nabija statystyki :-) A jakby ktoś przypadkiem pozdrawiał z Elsene, to nie dajcie się nabrać, bo to to samo, co Ixelles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba a tym razem z Amsterdamu IP: 217.153.224.* 20.06.05, 12:44 wiecie, ze tu wczoraj o 22.40 bylo jeszcze calkiem jasno, a o 22.15 samochody zupelnie bez swiatel jezdzily? niezle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba i z wegier IP: 217.153.224.* 12.07.05, 15:45 ale tu brzydka pogoda. cale szczescie, ze to nie urlop. Ludziska, wpisujta sie w tradycyjnym watku, przeciez w wakacje na pewno sie porozjezdzalista :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzini9 Re: Wpisy Siedlczan przebywajacych poza granicami 18.07.05, 16:09 Hej Siedlczanie - co Was tak malo ? Po prawie roku czasu istnienia tego postu - tak malutko wpisow. Wpisujcie sie - mlodzi i starsi przeciez to nie zajmuje duzo czasu. Czekam na wpisy. Pozdrawiam z New Jersey Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.w.u.n.i.a Re: Wpisy Siedlczan przebywajacych poza granicami IP: 64.252.105.* 18.07.05, 17:20 :) Pozdrawiam z Mystic w CT Odpowiedz Link Zgłoś
cannella Re: Wpisy Siedlczan przebywajacych poza granicami 19.07.05, 20:50 No to zaległe pozdrowienia z Paryża :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mona812 Re: Wpisy Siedlczan przebywajacych poza granicami 21.07.05, 21:32 Pozdrawiam z Maastricht Odpowiedz Link Zgłoś
mag-da Re: Wpisy Siedlczan przebywajacych poza granicami 21.07.05, 23:25 Cześć, ja jeszcze raz pozdrawiam z Londynu. U nas dziś znowu bomby....ale nie chce o tym pisać. Mam pytanie do emigracji jak tak sobie myślicie o Siedlacach, wspominacie ...to o czym najczęściej. Na pewno o rodzinie ale co jeszcze, jakieś miejsca, zdarzenia które lubicie, które się miło kojarzą. Ja często myślę o naszym amfiteatrze, o Przeglądzie Piosenki Harcerskiej, jakie to było wielkie wydarzenie i jaka byłam szczęśliwa krzycząć: Huba huba. A później o koncertach rockowo-punkowych.Super czas i super miejsce. No i zakupy na ulicy Piłsudskiego we wszystkich sklepach te same ciuchy ale trzeba do każdego wejść i obejrzeć, a nuż coś się znajdzie. Zakupy, najczęściej bezowocne, kończę na ryneczku. Wszystko to co w sklepach ale trochę tańsze. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.w.u.n.i.a Re: Wpisy Siedlczan przebywajacych poza granicami IP: *.adsl.snet.net 22.07.05, 03:51 rodzina,przyjaciele,pies i JEDZENIE.I Tatry. POzdro dla Londynu,uwielbiam to miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simply Re: Wpisy Siedlczan przebywajacych poza granicami IP: *.netcologne.de 11.08.05, 23:13 jakże mógłbym nie wykorzystać takiej okazji ;) pozdrawiam z Kolonii - pięknego miasta, w którym stoi jeszcze piękniejsza katedra, a w niej relikwie Trzech Króli!!! jestem tu z niemałą ekipą - ok. 800 tys. ludu z całego świata, a impra to Światowe Dni Młodzieży. wiecej o Kolonii np. na stronie www.koln.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.w.u.n.i.a Re: Wpisy Siedlczan przebywajacych poza granicami IP: 69.0.80.* 12.08.05, 00:27 owszem,Kolonia to sliczne miasto,katedra niesamowita,bylam tam lata temu,ale nadal milo wspominam:) Zazdroszcze Ci tego wyjazdu,ja jestem za daleko,by sie przylaczyc... Baw sie dobrze!!!!!!I uwazaj na siebie!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anarchaniol Re: Wpisy Siedlczan przebywajacych poza granicami 12.08.05, 15:16 Ja jestem w siedlcach, ale duchowo to jestm gdzieś na Ibizie :). gdzie ciepło, miło i ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Wpisy Siedlczan przebywajacych poza granicami IP: 213.150.178.* 16.08.05, 12:49 i ja sie przylaczam do pozdrowien, u mnie natomiast 40 stopni w dzien w cieniu, w nocy 32, ale tak to juz w Afryce bywa :) pozdro 4 all Odpowiedz Link Zgłoś
mag-da Re: Wpisy Siedlczan przebywajacych poza granicami 16.08.05, 22:23 W Afryce? A gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas Re: Wpisy Siedlczan przebywajacych poza granicami IP: *.w83-199.abo.wanadoo.fr 19.08.05, 01:03 Francja pozdrawia Siedlce www.auto27.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanye Re: Wpisy Siedlczan przebywajacych poza granicami IP: *.housing.hawaii.edu 27.09.05, 19:14 pozdrawiam z Honolulu,ktore wlasnie sie budzi.papa Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Wpisy Siedlczan przebywajacych poza granicami 28.09.05, 12:36 Jak to miło, ze nawet w Honolulu, kochają Siedlce do bólu. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker77 Re: Wpisy Siedlczan przebywajacych poza granicami IP: *.cable.mindspring.com 14.10.05, 02:35 ja chce do Siedlec!!! Odpowiedz Link Zgłoś