Dodaj do ulubionych

sphinx siedlce

12.07.14, 21:21
Wydawało mi się, że to taka przyjemna restauracja, po ostatnich wydarzeniach jestem bardzo zdegustowana i zawiedziona. Brak profesjonalizmu kelnera po prostu powala. Totalne olewanie klienta. To była moja ostatnia wizyta w tym lokalu, wszystkich znajomych też uprzedzę. To było zbyt poważne uchybienie ze strony laickiego kelnera. Jak się ma pracę to się ją szanuje. Żenada.
Obserwuj wątek
    • news_1 Re: sphinx siedlce 12.07.14, 22:22
      Ale o so chodzi, o so chodzi...
    • kalina_m Re: sphinx siedlce 13.07.14, 07:04
      > To było zbyt poważne uchybienie ze strony laickiego kelnera.
      Laickiego w znaczeniu, że niezwiązanego z żadną religią?:) Kurczę, w Siedlcach chyba nie znajdziesz koszernych knajp...
      A na poważnie: jeśli zachował się jak laik i wyprowadził Cię tym z równowagi do tego stopnia, że zamierzasz omijać ten lokal i ostrzegać przed nim znajomych, może i nam powiesz, czym zawinił?
      • malydragon89 Re: sphinx siedlce 14.07.14, 15:35
        Potwierdzam opinię zuzi33, podczas mojej ostatniej wizyty lokal był prawie pusty a ja czekałem godzinę na zrealizowanie zamówienia. Totalna olewka ze strony kelnera, po godzinie gdy wstałem i chciałem wyjść z sphinx'a kelner wreszcie zareagował i przekazał zamówienie kucharzowi. Oczywiście przeproszono mnie za tą żenującą sytuację, ale nie zrobił tego winny tylko inny kelner. To była moja ostatnia wizyta w tym lokalu, mam nadzieję, że jestem jedynym takim przypadkiem.
        • rwijpapucie Re: sphinx siedlce 14.07.14, 22:38
          idź do McDonalda
          • macoszka Re: sphinx siedlce 15.07.14, 09:43
            Zakochany może jest... Upał...
            • wioleta203 Re: sphinx siedlce 19.07.14, 11:59
              Ja dwa lata temu jeden jedyny raz poszłam do sphinxa na kolację ze znajomymi. Nigdy więcej. Kelner tak chamsko potraktował mojego brata że napisałam skargę do zarządu. Kiedy mój brat zawołał go żeby domówić coś do jedzenia kelner (który musiał przerwać rozmowę z innymi kelnerami), z wściekłością podszedł do mojego brata i podniesionym głosem poinformował że jego się nie woła i że w luksusowej restauracji brat by "szybko wyleciał". Nigdy więcej ...
              • przyjemny_gosc Re: sphinx siedlce 19.07.14, 18:33
                Można wiedzieć w jaki sposób brat zawołał kelnera?
                Czy tak jak się powinno "przepraszam, mogę Pana prosić?"
                Czy może jak ostatni cham: "Ej, Ty!"

bo to zasadnicza różnica... .
                • rwijpapucie Re: sphinx siedlce 19.07.14, 20:48
                  znając siedleckich polaczków zbieraczków po chamsku jak TROLL
                  • kalina_m Re: sphinx siedlce 19.07.14, 20:59
                    > znając siedleckich polaczków zbieraczków po chamsku jak TROLL
                    Zbieraczków???
                    • wioleta203 Re: sphinx siedlce 19.07.14, 21:40
                      nie jak cham, tylko normalnie skinął na niego ręką i spytał "czy może Pan podejść?". Nie każdy jest prostakiem...
                      • rwijpapucie Re: sphinx siedlce 20.07.14, 01:19
                        polaczek zbieraczek od ,,zmywania toalet za granicą,, komuś w domu
                        • kalina_m Re: sphinx siedlce 20.07.14, 07:34
                          > polaczek zbieraczek od ,,zmywania toalet za granicą,, komuś w domu
                          Nadal nie rozumiem, bo nie widzę związku między "zbieraczkiem" a "zmywaniem toalet". Ale mam już pojęcie o Twoim poziomie.
                      • news_1 Re: sphinx siedlce 20.07.14, 18:29
                        Na pewno skinął, a nie np. strzelił palcami? ;)
    • hela15 Re: sphinx siedlce 10.08.14, 16:38
      jestem zaskoczona, często tam chodzę i zawsze się tam dobrze czuję i jestem zawsze zadowolona. nie czekam długo i zawsze panowie są mili.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka