mpppm 14.11.15, 14:25 Podobno w UM Siedlce byli Przedsiębiorcy z Chin. Wyjechali bo nikt z nimi nie mógł się dogadać. Chińczycy zostali ukarani za swój język. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalina_m Re: Po siedlecku ! 14.11.15, 17:30 1. Skąd wiadomo, że przedsiębiorcy, skoro NIKT nie mógł się z nimi dogadać? 2. Dlaczego ukarani? Ktoś im obiecał, że mimo bariery językowej urzędnicy będą z nimi rozmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
donvito52 Re: Po siedlecku ! 15.11.15, 12:23 Jak JA jadę ( teoretycznie ) do Chin czy gdzieś tam, gdzieś tam w interesach to JA się martwię w jaki sposób dogadam się z gospodarzem. W innym przypadku nie jest wizyta gospodarcza tylko zwykła wycieczka turystyczna. A nawet na na taką zwykłą wycieczkę warto zabrać przewodnika. Więc jeśli KTOŚ zawalił sprawę to goście którzy przyjechali z gębą na pączki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Po siedlecku ! 15.11.15, 16:15 Pilnuj swojej ....... i nie stawiaj diagnozy pod moim adresem ("zluzuj majty"). Jeśli coś Ci przeszkadza (moja osoba) zrób porządek ze swoimi kolegami ponieważ przeszkadza ci to w urzędowaniu. www.youtube.com/watch?v=RtEFBr5P144&feature=em-upload_owner Tu masz "sensację" jak to nazywasz. Ja to nazywam szarą siedlecką rzeczywistością. Rzeczywistością, której urzędnicy nie chcą i nie dostrzegają bo po co. "Siedlce przecież pięknieją". Życzę ci by ta "sensacja" nigdy nie zwaliła ci się na ..... Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_m Re: Po siedlecku ! 14.11.15, 19:52 Pytam Ciebie. Chciałbym wiedzieć, skąd to wiesz, i dlaczego uważasz, że ta sytuacja to dowód niekompetencji pracowników UM, a nie wspomnianych przedsiębiorców. Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Po siedlecku ! 14.11.15, 20:14 Jak Ciebie to zadowoli, to ktoś mi powiedział! Powiedzieli mi też, że CBA nie kontroluje sprawy Magellana. Mówiono mi też o pijanym urzędniku w maju, wysokim. Wiem o wypadku na ul. Kraszewskiego. Wiem o wystawie kotów w Chodowie. Wiem o zasranych ławkach pod UM. Wiem o wielu innych sprawach i "ktosie" to tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjemny_gosc Re: Po siedlecku ! 14.11.15, 20:34 Może ten ktoś kłamał Cię. Albo zrobił sobie z Ciebie jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Po siedlecku ! 14.11.15, 20:46 Dlatego jest tam takie słowo: "Prawdopodobnie". Odpowiedz Link Zgłoś
przyjemny_gosc Re: Po siedlecku ! 14.11.15, 23:26 Podobno do Siedlec ma przyjechać Bill Gates i rekrutować ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
1rabarbar1 Re: Po siedlecku ! 15.11.15, 09:40 "Podobno" Pan szukasz (kolejny raz) sensacji tam, gdzie jej nie ma... "Podobno" ciągle Pan narzekasz... "Podobno" jest Pan sfrustrowany... "Podobno".... Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: Po siedlecku ! 15.11.15, 10:54 > "Podobno" Pan szukasz <cut> Przydałoby się sprecyzowanie komu odpowiadasz, bo tak na dobrą sprawę, to każdy z udzielających się w wątku może mieć wrażenie, że zwracasz się akurat do niego. Odpowiedz Link Zgłoś