wenusiaczek 25.11.15, 18:09 Witam, poszukuje ekipy budowlanej. w sumie budowa ruszyłaby na wiosne, ale już teraz chciałabym kogoś znaleźć. a po drugie jakie są ceny ? liczy się od każdego m2 ? czy jeszcze inaczej ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donvito52 Re: ekipa budowlana 08.01.16, 10:48 Jak na wiosnę to ostatni dzwonek ... Niestety nie polecę nikogo, co najwyżej mogę zniechęcić ... - Ceny, od zewnętrznych znamion bogactwa inwestora. - Wielkości budynku i trudności związanych z budową. Czyli ... prostą stodołę zrobi się taniej jak wygibaśny dom z mnóstwem zaułków i zakamarków. - Materiałów z jakiego się buduje. - I jeszcze kilku innych o których akurat nie pamiętam. Najlepiej popytać, u znajomych a także obcych. Ludzie się chętnie dzielą ( niektórzy ) opiniami. A już koniecznie sprawdzić co mówią o wybranej ekipie. Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodo1 Re: ekipa budowlana 10.01.16, 08:36 Popytaj znajomych którzy budowali może ci polecą swoją ekipię. Co do cen to jak ja się dowiadywałem rok temu to dla domu 180m parterowy koszt budowy(fundamenty, murarka,kominy,strop)oscylował od 23000 do 50000! Wybrałem po środku Cieśle za więźbę wzięli 13zł za metr , tyle samo za deskowanie z papowaniem-tu z czystym sumieniem polecam ekipę z Przywór Dekarze 40 zł za metr dachówki, blacha pewnie taniej Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodo1 Re: ekipa budowlana 26.01.16, 12:05 Tak jak napisałem, moge polecić cieśli, dekarzy ale murarza Ci nie polecę bo drugi raz bym ich nie wziął, Za to widziałem robotę u znajomych i są zadowoleni 604582187 Pan Miałkowski Odpowiedz Link Zgłoś
avepawcio666 Re: ekipa budowlana 26.01.16, 08:35 Bardzo dobra ekipa remontowo-budowlana. Przykład dobrej pracy pod linkiem :) www.youtube.com/watch?v=jD6Z0X3jsXg Odpowiedz Link Zgłoś