klinovsky 13.07.16, 19:42 Tak jak w temacie. Gdzie w Siedlcach można kupić alkomat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donvito52 Re: Gdzie kupię alkomat 14.07.16, 09:11 W każdym dużym sklepie elektro-agd. Np. Sonex, MediaExpert i inne. A także w mniejszych z chińską elektroniką. Na Pułaskiego są dwa. A także na Allegro. Bułki w każdym spożywczym lub piekarni. Buty ... Odpowiedz Link Zgłoś
autoryzowany-serwis Re: Gdzie kupię alkomat 18.10.16, 13:12 Witam bardzo serdecznie. Istnieje możliwość zakupu alkomatu przez internet. Zachęcam do odwiedzenia strony alcoscent.pl. Duży wybór alkomatów plus profesjonalny serwis. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
januusz789 Re: Gdzie kupię alkomat 25.11.16, 11:37 Alkomat kupisz w wielu sklepach, bardziej chodzi o to aby wybrać ten model, który sprawdzi się zdecydowanie najlepiej i poszukaj w sklepach internetowych jak np Alkometer.pl gdzie sam zamawiałem, mają szeroki wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
donvito52 Re: Gdzie kupię alkomat 25.11.16, 19:18 Jasiu, spadaj z reklamą w niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnymerlin Re: Gdzie kupię alkomat 07.12.16, 12:09 A musisz kupować w fizycznym sklepie? Jak kupowałem swój alkomat, to alkohit ma tam swój profil. Mogą to być również internetowe sklepy firmowe. A jeżeli już chcesz udać się do fizycznego sklepu, to skorzystaj z ceneo, wybierz model alkomatu, a następnie przejdź do zakładki "kup lokalnie" i znajdź najbliższe sklepy. Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec.24.h Re: Gdzie kupię alkomat 18.12.16, 22:02 W Siedlcach to ja nie wiem to w pociąg i do Wawki ;) a jak nie chce się to polecam zadzwonić i dowiedzieć się czy mogą wysłać www.overmax.eu/?s=alkomat&lang=pl na Twój adres. Pytnie nic nie kosztuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
artekk34 Re: Gdzie kupię alkomat 13.01.17, 12:39 Alkomat dobrej jakości z dokładnym wymiarem- to przecież istotna kwestia, znajdziesz na Alkometer.pl gdzie sam zamawiałem i wszystko do tej pory jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk233 Re: Gdzie kupię alkomat 09.03.17, 12:11 Faktycznie na stronie Alkometer.pl masz ich szeroki wybór, zamawiałem i polecam. To obowiązkowa rzecz na wyposażeniu każdego kierowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
januusz789 Re: Gdzie kupię alkomat 13.04.17, 12:46 Możesz też poszukać na stronach dobrych sklepów internetowych jak alko-maty.pl gdzie ostatnio są fajne promocje na wybrane modele. W samych Siedlach wybór masz dosyć ograniczony. Odpowiedz Link Zgłoś
news_1 Re: Gdzie kupię alkomat 13.04.17, 17:23 Przestańcie chlać, a problem zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
koral1213 Re: Gdzie kupię alkomat 16.04.17, 17:28 Pijcie z umiarem a problem bedzie rozwiazany. Wszystko dla ludzi ale z glowa! Odpowiedz Link Zgłoś