hejj1 07.01.05, 16:11 Kto upoważnił przedstawicielkę siedleckiej Młodzieży Wszechpolskiej do wypowiadania się w programie T. Lisa w imieniu siedlczan? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sromy Re: Co z tą Polską 07.01.05, 16:42 czyż to nie siostra wszystkich siedlczanek miss jablonska no ale jej moszna Odpowiedz Link Zgłoś
milosz_furman Re: Co z tą Polską 07.01.05, 17:25 hejj1 napisał: > Kto upoważnił przedstawicielkę siedleckiej Młodzieży Wszechpolskiej do > wypowiadania się w programie T. Lisa w imieniu siedlczan? Jak sądzę kobieta była zdenerwowana i nie panowała nad słowem ani myślą. Proponuję współczuć nic więcej Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsądny Re: Co z tą Polską IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 07.01.05, 17:49 nic wielkiego, lekko się zagalopowała w wyrażaniu opinii,że mieszkańcy Siedlec są bardzo rozczarowani Oleksym. Zamiast powiedzieć "ja" użyła słowa "my" i stąd cały problem bo wiadomo, że tak nie jestSama się ośmieszyła lekko w ogólnopolskim programie,albo będzie popularna..kto wie (ja się tam akurat z nią zgadzam,ale nikogo nie upoważniłem do wyrażania moich opinii) Odpowiedz Link Zgłoś
emenemki Re: Co z tą Polską 07.01.05, 19:47 Też to widziałem i krew mi się zagotowała. Jakoś nie mam ochoty, żeby ktoś, kto nie ma do tego upoważnienia, wypowiadał się w moim imieniu. > Sama się ośmieszyła lekko w > ogólnopolskim programie, Raczej nie sama, ale miasto (ups... mieszkańców). Mam tylko nadzieję, że widzowie programu mają jednak odrobinę rozsądku. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelinka Re: Co z tą Polską IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 00:01 A ja myślę,że dobrze zrobiła wypowiadając własnie taką opinię bo to prawda,większość z mojego środowiska tak własnie uważa.Błędem było mowienie za wszystkich a drugie co mnie zastanawia...jakie będą tego konsekwencje...Bo jednak Oleksy troche dla Siedlec robił Więc co teraz ? Jak myślicie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin11 Re: Co z tą Polską 08.01.05, 00:07 Dziwię się, że tak znakomity, wytrawny dziennikarz i wielka osobowość jaką jest Tomasz Lis, pozwolił sobie na takie jednostronne potraktowanie osoby Marszałka Sejmu, byłego Premiera Józefa Oleksego. Pan Józef Oleksy ( czy się to komuś podoba czy nie ) jest jednym z najważniejszych i najznakomitszych polityków w tym kraju. A tak niewielu mamy prawdziwych polityków. Uważam, że takie potraktowanie Pana Józefa Oleksego, jest przede wszystkim brakiem szacunku dla tej osoby, brakiem informacji jakie Pan Tomasz Lis powinien posiąść o tym człowieku, o jego działalności w tym regionie, o jego zasługach, o jego zaangażowaniu w prace na rzecz ludzi, na rzecz rozwoju regionu, realizując taki program. Pokazanie z jednej tylko strony, poprzez wypowiedzi osób, które stoją po drugiej stronie, to nic innego jak narzucanie społeczeństwu – widzom w całej Polsce określonego, nieprawdziwego obrazu. Jest to pobieżne, niepełne i nie dziennikarskie w moim pojęciu. Należy wysłuchać wielu osób – dać prawo wyboru, dać możliwość widzom określić swój pogląd na daną osobę czy sytuację. Dziennikarz powinien tylko być w tym pomocny. Ja odbieram to tak, że było to jednak zamierzone, a stronnicze potraktowanie Pana Marszałka było wynikiem jakichś niejasnych sytuacji jakie mają miejsce w naszym kraju bardzo często, a teraz następuje eskalacja tych zjawisk. Dziennikarz ma wielką odpowiedzialność za kreowanie opinii publicznej – ten zawód zobowiązuje. Natomiast to co powiedziała ta młoda kobieta, siedlczanka w imieniu "wszystkich siedlczan"... pozostawię bez komentarza. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
j.b102 Re: Co z tą Polską 08.01.05, 00:29 Skoro była w programie to musiała nieźle nawysyłać sms. "Jestem przedstawicielem pewnej społeczności, także siedleckiej. Oszukuje pan społeczeństwo, całe społeczeństwo polskie, oszukuje pan sąd. Panie Oleksy, jest pan człowiekiem bardzo inteligentnym i pańska współpraca ze służbami specjalnymi była świadoma, to na pewno. Niech pan nam nie wmawia takich rzeczy. " "Mam nadzieję, że natychmiast odejdzie pan z życia politycznego Polski." "Ja mówię za osoby, które w ostatnich wyborach oddały głos na pana marszałka, do których ja się nie zaliczam, są zawiedzione i mówią, że więcej tego błędu nie popełnią." Miłe teksty. Nie czuję się reprezentowany przez kogokolwiek bo nikogo nie upoważniłem do publicznego mówienia za mnie. Może oprócz posłów :) Dlatego nie rozumiem dlaczego Jabłońska robi pośmiewisko z Siedlec. Dlatego potem sami nie możemy znaleźć pozytywów. Tak na dobicie. Pewnie będzie wisiało na centralnym miejscu z notatką: palce Tomasza Lisa w pobliżu mojej twarzy... tomaszlis.wp.pl/galeria_zdjecie.html?gid=66911&T[page]=6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: Co z tą Polską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 08:07 siedlczanin11 napisał: > o jego działalności w tym regionie, o jego > zasługach, o jego zaangażowaniu w prace na rzecz ludzi, na rzecz rozwoju > regionu Żeby ci nikt nie zarzucił kumoterstwa to konkrety poproszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin11 Re: Co z tą Polską 08.01.05, 12:32 Mariano...Tobie to już naprawdę nie przystoi wywoływać takich analiz osób szeroko znanych i poddawać ich działalność pod wątpliwość... Odpowiedz Link Zgłoś
milosz_furman Re: Co z tą Polską 08.01.05, 13:25 Oglądałem ten program i nie do końca rozumiem wasze oburzenie..skoro wiadomym jest,że owa kobieta nie umiała logicznie i składnie wypowiedzieć się i zabrakło jej opanowania to jej wstyd nie Was Siedlczan (piszę Was bo jestem w trakcie asymilacji:-) ). Abstachując od mojej opinii na temat p.Oleksego to myślę,że jest na tyle rozsądny żeby wiedzieć o tym o czym Wy wiecie. Czyli,że była to jednostkowa wypowiedź jednego zdenerwowanego człowieka płci żeńskiej.. Pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: Co z tą Polską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:01 Nie ukrywam, że powoli się irytuję Twoimi ogólnikami. Pokaż proszę przykłady konkretnych działań Marszałka Oleksego, które zakończyły się wymiernym dla Siedlczan efektem. Przepraszam, że cholernie Ci utrudnię zadanie - nie pisz proszę o wspólnych działaniach nad księgami migracyjnymi. Żeby nie było, że się czepiam, to takie wątpliwości co do efektywnosci działań poselskich mam w stosunku do posłów - M. Piłka, G. Janowski, M. Sawicki, Izdebski i wszyscy innymi łącznie z senatorami Borkowskim i Dziewulskim. Może inni forumowicze wskażą mi przykłady ich działań dla Siedlec - Ciebie, przyjaciela i wielbiciela J. Oleksego proszę o przykłady jego działalności. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin11 Re: Co z tą Polską 08.01.05, 21:25 Mariano...nie pytaj abym chciał wiedziec co zrobili dla naszego miasta - regionu Twoi liderzy...nie pytaj... chyba że cos wiesz na ten temat?"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: Co z tą Polską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 22:03 A więc jak zwykle - pytaniem na pytanie. Pytałem forumowiczów o wszystkich posłów regionu, Ciebie konkretnie o jednego. Ale cóz, widocznie nie masz nic do napisania. Więc najlepiej uciec w demagogię;( Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Co z tą Polską 09.01.05, 16:36 > Może inni forumowicze > wskażą mi przykłady ich działań dla Siedlec - Ciebie, przyjaciela i wielbiciela > J. Oleksego proszę o przykłady jego działalności. Wielbicielem J.O.nie jestem:-))a znaczam od razu,żeby nikt żle nie pomyślał, Mariano,przypomnij sobie,i nam,jakie funkcje pełni jeszcze Józio? bo tam,ZTCW,coś konkretnego zrobił :-))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Co z tą Polską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 23:38 No to trzeba zacząć od paczątku ;P Funkcja nr.1 : tajny i świadomy agent Agenturalnego Wywiadu Operacyjnego WP (AWO) co dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Co z tą Polską 10.01.05, 06:12 > co dalej ? no dalej,dalej...wyjatkowo pisałem poważnie,facet mimo że czerwony parę rzeczy zrobił...bez szumu medialnego... BTW w dzisiejszych czasach samemu to niewiele można zrobić, większość wymaga pomysłodawcy i całego sztabu ludz którzy pomysł wcielą w życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: Co z tą Polską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:54 Ja również wyjątkowo poważnie pytałem o działlność Oleksego. Nie wiem nic specjalnego o jego dokonaniach pozapolitycznych. A że to nie przystoi nie wiedzieć dlatego pytam - zupełnie poważnie. Dokonajmy oceny obiektywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
j.b102 Re: Co z tą Polską 10.01.05, 19:31 Generalnie może i masz rację. Choć jak wiadomo sukces ma wielu ojców a porażka jest sierotą. Możemy jedynie szukać spektakularnych osiągnieć nie tylko w Siedlcach choć te powinny byc nam najbliższe. Postawa siedlczanina 11 jest jak najbardziej słuszna. Oleksy to nasz człowiek, człowiek bliski naszej okolicy. Jakaś młoda jabłońska (już i tak znienawidzona w rodzinie) nie powinna publicznej osoby ośmieszać. Zwłaszcza, że ona oprócz ośmieszania Siedlec i włąsnego karierowiczostwa nie robi nic innego. Widać taka jej rola. A może jest sterowana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Co z tą Polską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:39 > Oleksy to nasz człowiek Jesli dyskutujemy w kategoriach NASZ/WASZ to jednak jest ICH człowiek i moge się z Tobą niezgodzić prawda ? jesli juz to mozna coś powiedziec to że to ziomal jest ;) > nie powinna > publicznej osoby ośmieszać. A tu się absolutnie z Tobą zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: Co z tą Polską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 18:34 j.b102 napisał: > Oleksy to nasz człowiek, człowiek bliski naszej okolicy. Człowiek bliski Siedlcom, dla którego to miasto byłoby ważne, starałby się zrobić wszystko, by widać było to jego przywiązanie z miastem. Ja mam wrażenie, ze o wiele większym sentymentem p. Oleksy daży Nowy Sącz. Mogę się jednak mylić, dlatego pytam Was o dowody przywiązania p. Oleksego do Siedlec (i żeby usatysfakcjonować siedlczanina 11 nie tylko posła Oleksego, ale równiez wszystkich innych posłów, którzy w Siedlcach otrzymują głosy niezbędne do otrzymania mandatu). Może warto stworzyć dla nich osobny wątek - mnie w tym miejscu interesuje przede wszystkim p. Oleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Co z tą Polską 10.01.05, 21:17 U polityka wszystko co robi związane jest z polityką, nawet jeśli nie jest to związane z polityką :-) może budować np swój imidż,no ale w takim razie podroczę się,cóż takiego pan JO ma jeszcze na sumieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekolog Re: Co z tą Polską IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 20:08 Ja sam nie lubię tej czerwonej chołoty, a i Oleksy nie jest moim ulubieńcem, ale kiedy posłuchałem wypowiedzi naszej krajanki poczułem współczucie. I wstyd że taka głupia baba wypowiada się w moim imieniu.A Lis też nie jest bez winy że nie zareagował.Jak można dopuścić do obrzucania błotem człowieka o którym tacy prostacy mają wiedzę czerpaną z często tendencyjnej prasy .Co taka młoda osoba może wiedzieć o Życiu , a szczególnie o życiu w PRL-u?Dla takich ludzi co nie jest białe to musi być czarne.To Lepper ma chyba więcej kultury. Tak, zrobiła "reklamę" Siedlcom, i to w programie o wysokiej oglądalności. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin11 Re: Co z tą Polską 08.01.05, 21:31 Dzieki Ekolog za tę wypowiedz...Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Co z tą Polską 09.01.05, 16:45 >Jak można dopuścić do obrzucania błotem człowieka jeśli spowoduje to wzrost oglądalnośći to nie tylko można ale wręcz trzeba >To Lepper ma chyba więcej kultury. tak mnie rozbawiłeś że musiałem monitor czyścić :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: you know me Re: Co z tą Polską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 01:55 Co w ogole ta dziewczyna wyczynia,nie dosc ,ze jest chyb aprzewodniczaca MW na siedlce to jeszcze w tv jej nie bylo.Moze ona by sie przyznala,ze wpadla w liceum biduleczka a teraz taka prawa, nie dla srodkow antykoncepcyjnych i takie tam sranie w banie.pie.. MW z nia na czele.tyle Odpowiedz Link Zgłoś
przybleda Re: Co z tą Polską 10.01.05, 17:33 Witam. Wróciłem właśnie z ferii. Najlepszego w NOWYM ROKU, ale traf zrządził, ze widziałem "Waszą przedstawicielkę" w programie Lisa. Takiego Wam (Siedlcom) obciachu narobiła, ze w mom mieście (85 tyś mieszk. - koledzy wiedzą, że studiuję w Siedlcach) smiano się ze mnie i mówiono, że u nas wystawiono by straże i takiej pani zakazano by (choć na kilka minut) wjazdu do miasta. Jak ona mogła mówić w imieniu Siedlec? - nie możecie jej publicznie spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: you know kanye Re: Co z tą Polską IP: *.aster.pl 10.01.05, 17:52 Kol. Anna Jabłońska-Siarkowska - 600 373 550 e-mail: jannama@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bydlaq Re: Co z tą Polską 10.01.05, 18:00 Ciekawe co takiego siedlczanin 11 zawdzięcza J.O. Jakoś nie mogę doszukać się niesamowitych osiągnięć byłego marszałka w Siedlcach. A to że wizyty zaproszonych gości z EU przypominały bardziej przesadzanie trawy przed przyjazdem I Sekretarza KC niz spotkanie z mieszkańcami. Cóż. Bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Co z tą Polską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:45 > Kol. Anna Jabłońska-Siarkowska [cut] nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ala złamałeś(łaś) właśnie prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: you know kanye Re: Co z tą Polską IP: 193.0.117.* 11.01.05, 17:13 Bambi przeczytaj sobie i nastepnym razem tez pomyśl.Nadal uwazasz,ze złamał-em- am prawo???????????????????????????Jestescie bezmozgowcy i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Co z tą Polską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 17:46 Drogi bezmozgowcu czy w/w pani upowaznila Cie do rozpowszechniania jej danych publicznie ? Co innego jesli bys wskazal zrodla .. prosze bardzo. W ksiazce telefonicznej tez sa adresy i numery ...pomysl czasem to nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Co z tą Polską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 18:01 A na przyszłość polecam kodeks karny artykuły : 212 - 216 tak na wszelki wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_jp Do "you know kanye" 11.01.05, 09:25 Ja rozumiem, że można tu wyrażać swoje opinie. Jedni są na tak, drudzy na nie. Ale żeby pisać na forum publicznym nr telefonu i email dziewczyny, to po prostu brak słów. Człowieku, stuknij się w głowę. Chyba jesteś jakim frustratem, którego A. J-S nie przyjęła pod swoje skrzydła. Zresztą nie będę upadała do twojego (celowo z małej litery) poziomu i zakończę ten wpis. Po prostu bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: you know kanye jakie złamanie prawa IP: 193.0.117.* 11.01.05, 17:11 hmm. nie wydaje mi sie ,zebym złamał prawo.Poniewaz jest to informacja zawarta na stronie internetowej młodzieży wszechpolskiej , której link tu podaje.Nastepnym razem sama sie stuknij w głowe zanim cos napiszesz.tyle www.wszechpolacy.pl/t.php?id=46 te informacje sa publiczne.i co mądralo?? Odpowiedz Link Zgłoś
pigula5 Re: jakie złamanie prawa 11.01.05, 17:41 Odpowiadam pani (z kurtuazji, bo jaka ona pani?) Jabłńskiej. Musi pani się z tego kłamstawa na wizji, wyspowiadać. To nie prawda, ze cała społeczność siedlecka (do której reprezentowania żadnej Jabłońskiej nie upoważniałam)nie będzie głosowała na Pana Oleksego, bo ja i moja rodzina (w Siedlcach i okolicach około 30 osób) jeżeli będzie kandydował z naszego okręgu, odda na niego głosy. No i co, nie głupio ci. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: jakie złamanie prawa 11.01.05, 18:09 Obojętnie, co kto myśli o Oleksym, to przecież wiadomo, że część ludzi odda na niego głos. Koleżanka Jabłońska ma nafiutane w głowie, a dowód tego dała przy okazji wizyty Borella w Siedlcach. Gonić straszne baby, a kysz! Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: jakie złamanie prawa 11.01.05, 18:48 Panie Mariano, chyba nie myślisz naiwnie, ze jakikolwiek poseł sam w pojedynkę coś załatwia. Jego zadaniem jest lobbować (chociaz to wyraz nieco podejrzany), zwracać uwagę na miasto region, przyczyniać się do medialnego szumu wokół Siedlec. Oleksy jak mało który inny poseł do tych Siedlec przywozi róznych znamienitych gości, mówi o tym radio, pokazuje telewizja. Chyba fundacja Brama tez korzysta z jego dojść, do ośrodka migrachji danych dołożył się zasadniczo (pamiętaj kto jest dziś decydentem), chociaż - słusznie - nie tylko on. Właściwie tylko jeszcze były poseł i wojewoda Tchórzewski robi coś medialnie i realnie dla Siedlec. Słyszałeś jego ostatnią audycję w KRP wspólnie z wicemarszałkiem woj. mazowieckiegoi o transporcie? Jedna z najlepszych audycji w tym radiu od długiego czasu. No i konkrety - drogi i kolej. Okazuje się, ze opcja polityczna nie ma nic nic do rzeczy, jeżeli chce sie coś zrobić. A reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: jakie złamanie prawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 18:56 Poseł? Wydawało mi się, że p. Oleksy to trochę więcej niż jakiś tam zwykły poseł. > Oleksy jak mało który inny poseł do tych Siedlec przywozi róznych znamienitych > gości, mówi o tym radio, pokazuje telewizja. Skoro tylko takie oczekiwania mamy od posła to jest ok. O księgach migracyjnych umawialiśmy się :) że nie będziemy pisali, żeby nie ułatwiać. Odnośnie posła Tchórzewskiego, to również słyszałem opinię, że był to ten poseł, który najbardziej przysłużył się miastu - ale proszę o konkrety:) I jeszcze - ja nic nie sądzę, pytam was drodzy forumowicze o dokonania naszych posłów (nie ważne czy w pojedynkę czy w grupie, interesują mnie ich działania dla Siedlec). Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: jakie złamanie prawa 11.01.05, 18:59 Sam fakt, że o tym się mówi świadczy dużo. Inni musieli napisać o tym w gazecie i zamiescić zdjęcie, a i tak wielu w to nie uwierzyło i nawet napisało o tym na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin11 Re: jakie złamanie prawa 14.01.05, 15:02 Diękuję Ci (tramwajsiedlecki) za obiektywne słowa o Pośle Józefie Oleksym i Jego działalności na rzecz naszego Regionu - potwierdzam to. Mam wrażenie, że Mariano zaczął prowadzić pewną grę a jego ostatni wywiad w TV SIEDLCE mi to potwierdza. Uważnie obejrzałem ten wywiad (leciał zresztą kilka razy) i o to usłyszałem, że jesteś samorządowcem ale i politykiem także... Więc Drogi Mariano...będziesz mógł w najbliższych latach pokazać na co Cię stać, co Ty zrobisz dla naszego Regionu i Miasta. A znam Twoje ambicje i plany...choć troszkę. Życzę Ci powodzenia szczerze z całego serca...i Ci jeszcze pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: adresy 07.02.05, 16:52 Jak wam się podobały adresy wiernopoddańcze w ostatnim "T.S" ? Pachnie potępieniem "warchołów". Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: adresy 07.02.05, 16:59 A o co chodzi? Nie miałem w ręku TS. Napisz coś dokładniej. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: adresy 07.02.05, 18:21 Strona 18. Promocja. Biuro Parlamentarno-samorządowe J. Oleksego.Tytuł "Murem z Marszałkiem" cytaty listów do biura.dr. hab A.Jówko do T.Lisa "z uczuciem niesmaku słuchałem wypowiedzi młodej osoby z Siedlec...", D.Gałczyńska- Zych z grupą osób.."obraził Pan wielu mieszkańców Siedlec".., M.Greluk,E.Sznajder,H.Filipczak,A.Radzikowski w tym samym tonie,E.Murawiec i K.Grzegorczyk.."z oburzeniem i głębokim niesmakiem duża grupa mieszkańców Siedlec i okolic".. Podają zasługi i chwalą co to pan Marszałek nie zrobił dla Siedlec przez tyle kadencji a Lis zapraszając M.W. z Siedlec sprawił mu taki nietakt. Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: adresy 07.02.05, 18:32 Cytowane nazwiska brzmią poważnie. Kto tu chwali i kogo, a kto gani i kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: adresy 07.02.05, 21:42 Poważne nazwiska chwalą J.Oleksego a ganią T.Lisa. Nie ma o co kopi kruszyć. Cała strona opatrzona napisem "Promocja". Najbardziej promuje się towary tuż przed terminem przydatności do spożycia lub wychodzące z mody. Myślę,że biuro p. Marszałka przesadziło, tak jak kiedyś nasz prezydent M.S. i kilku radnych, że tyle dla miasta zrobili... ale o tym już było. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: adresy 08.02.05, 10:20 he he obrazili sie na dziennikarza bo chciał uatrakcyjnić program? to nawet śmieszne nie jest, a co do wypowiedzi krzycha to nic dodać nic ujać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: adresy 09.02.05, 16:04 Wcześniej promują a póżniej się śmieją. Patrz: trzecie oko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom111 Re: adresy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 18:57 krzychu 1252 tych warchołów to ściągneli z twojego postu. Czy to nie plagiat? Grunt to umiec czytać i przepisywać czyjes teksty na swoje konto. Odpowiedz Link Zgłoś